Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ostatní pivní dění


Pivní.info

Pivo s 24-karátovým zlatem, uvedené na náš trh na sklonku loňského roku jako „Trendy piva pro absolutní menšinu“ ostravským sládkem Markem Pietoněm pod názvem 24 K GOLD FAUST, zaznamenalo své úspěšné tažení nejen v českých krajích. Některé z láhví zamířily už také ke sběratelům a neotřelým milovníkům pěnivého moku na Slovensko, do Ruska, Švýcarska i Francie, aby tak dále šířily věhlas českého pivovarnictví. Články o výrobě zlatého piva v Čechách obletěly snad celý svět a ohlasy na něj zaskočily i samotného sládka.

V současné době přichází projekt PIVO FRANC se svou srdíčkovou emisí ve Valentýnské verzi s mottem: „To ty jsi mé jediné opravdové zlato!“. Pivní raritu zdobí slušivý kabát v šarlatové červeni, evokující barvu srdce. A možná tak vznikl další z unikátních dárků, kterým můžeme vyjádřit svému partnerovi, čím vším pro nás je.

A jaké jsou jeho další plány? „Především budeme muset změnit název piva“, uvedl Marek Pietoň. „Faust je totiž název pivovaru v Německu, takže únorový Faust bude určitě pod tímto názvem poslední. Výrobu zlatého piva jsme si nechali zaregistrovat Úřadem průmyslového vlastnictví a nový název nám pomáhají vymyslet čtenáři pivních serverů. Některé z jejich návrhů nás opravdu zaujaly. Lidská kreativita prostě nezná hranice ani v pivovarnictví. Ale současně s novým názvem pracujeme dále na nové značce piva, které bude opět překvapením.“ Jaké to však bude překvapení, nechtěl ostravský sládek prozradit. Takže nezbývá než počkat až do dubna, kdy chce svou novou značkou uvést na trh.

Tisková zpráva


Minipivovary jsou stálým trendem

[pátek, 10. únor 2012]

Pivo? Nejlépe zpracovaná voda

[čtvrtek, 9. únor 2012]



Jaké pivo pili staří Sumerové?

[čtvrtek, 9. únor 2012]







Moje pivní mapa

[neděle, 5. únor 2012]

V přehršli pivních map, které se rojí jak sršni v parném létě, si dovolím zveřejnit tu svou nedokonalou stále rozpracovanou :)

http://g.co/maps/ghtsd




Německé pivo v Itálii

[čtvrtek, 2. únor 2012]



České pivo s ruskou příchutí

[úterý, 31. leden 2012]



PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI