Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Na Štědrý den na Staromáku chcípl pes

Akce, kde se dá přičichnout k dobrému pivu


verze pro tisk

Na Štědrý den na Staromáku chcípl pes

Na Štědrý den na Staromáku chcípl pes [p1076]

Na Štědrý den, 24. prosince 2020, na Staroměstském náměstí rozdával rybí polévku pivovar Malý Janek z Jinců. Kromě ochutnání polévky bylo možno podepsat petici "Za normální svět - otevřeme Česko". Vedle stánku stála rakev s nápisy "ústavní svobody" a "občanská práva", do níž bylo možno zatlouct poslední hřebíček za likvidaci práv a svobod.

Malý Janek na Staroměstském náměstí
Malý Janek na Staroměstském náměstí

Zájem o obé byl značný. I my jsme se připojili. Možná by se připojilo více okolostojících, kdyby okolo nebrousili a neobtěžovali presstituti z CNN Prima News. Svůj názor jsme jim řekli.

Petiční místo
Petiční místo

Dle slov organizátorů je "zrušení rozdávání štědrodenní polévky na Staroměstském náměstí lidem v nouzi typickým příkladem zbabělosti dnešních politiků a ukazuje, kdy opatření proti koronaviru škodí daleko více než virus sám o sobě".

Vánoční polévka pro potřebné
Vánoční polévka pro potřebné


[Jana Běhounková] [Zobrazeno 1768x] [27. prosinec 2020]
[Události] [comments: 2] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Dan

neděle, 27. prosinec 2020
13:26

Dan

Bylo by potřeba aby se přidali další majitelé pivovarů a hospod, protože tady už nikdo nemůže pochybovat, že jejich likvidace je záměr. Nejvíce lidí se nakazí v práci, tak zavřeme hospody! Nikdo z těch panáků, kteří nám ničí životy v zájmu farmaceutických společností, vůbec netuší, jak náročné podnikání to je, i za normálního stavu, natož v této době, kdy se nařízení mění ze dne na den...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Jana

pondělí, 28. prosinec 2020
15:28

Jana

Dan:
Proč by taky tušili něco o podnikání plebsu? Jim jde o jiné prachy a kšefty, lid je nezajímá.Jak známo : "na chudý lid musí být přísnost"! Další má slova by byla moc neslušná.


napsal(a): Jana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI