Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Monopol láká nejen na pivo

Pivní cesty


verze pro tisk

Monopol láká nejen na pivo

Monopol láká nejen na pivo [p1448]

Teplický pivovar Monopol je vyhlášen nejen svým pivem, ale i perfektní kuchyní, vlastní pekárnou a cukrárnou. Od svého založení v roce 2015 si získal mnoho příznivců, nejen z řad místních obyvatel. Své kroky sem plánují turisté všeho věku, nejen z různých koutů naší republiky. Každý si tu najde něco dle svého chuťového gusta. A pokud jste unavení po delším výletu, či konzumaci, můžete zde i přespat.

Exteriér
Exteriér

A to ještě není v současnosti všechno. Od léta roku 2022 je otevřena nová Garden restaurace s terasou, kongresová místnost a Wellness hotel s pivními lázněmi s osmi vanami. V útulném prostředí, moderně vybaveném, hosté mohou relaxovat v koupeli z chmele, pivovarských kvasnic s vysokým obsahem vitamínu B a sladu.

Garden Restaurant
Garden Restaurant

Součástí procedury je samozřejmě i pitná kúra, jak jinak, než spojená s konzumací místního piva. Pípa je umístěna přímo u vany, stačí jen natáhnout ruku a čepovat. Mohu potvrdit, že obé je vynikající na bolavá záda. A komu pivní koupel nestačí, může si posílit svoji imunitu v jedné ze čtyř saun - finské, bio, či herbal sauně, případně pobytem v parní komoře a solné odpočívárně s himálajskou solnou stěnou, která plní místnost těmi nejjemnějšími částicemi soli z oceánů. Nebo si dopřát některou z nabízených masáží - klasickou olejovou masáž, relaxační aroma masáž s éterickými oleji, či masáž lávovými kameny.

Načepujte si
Načepujte si

Příjemně odpočinuti si jistě poté nenecháte ujít příležitost k ochutnání místní kuchyně a zdejšího piva. Kromě celoročně čepovaných piv - 12% světlý ležák Monopol, 11% polotmavý ležák Karlík, 11% Višeň a 14% ALE bude určitě v nabídce i některý ze speciálů.

Další fotky



[Jana Běhounková] [Zobrazeno 1183x] [2. leden 2023]
[Pivní cesty] [no comments] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI