Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Jen ne pod obraz, pane prezidente. Takto Klaus koštoval pivo

Co se píše o pivovarech a pivu


Jen ne pod obraz, pane prezidente. Takto Klaus koštoval pivo

[čtvrtek, 3. květen 2012]

Jen ne pod obraz, pane prezidente. Takto Klaus koštoval pivo[goto:http://www.parlamentnilisty.cz/parlament/vlada/Jen-ne-pod-obraz-pane-prezidente-Takto-Klaus-kostoval-pivo-231310]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

pan Nohava

pátek, 21. září 2012
01:30

pan Nohava

U "růží" jsem byl zatím tedy jen jednou, nicméně velká spokojenost. Rozhodně mám v plánu další návštěvu - a co se týče ceny, za kvalitu se holt platí a taky se podívejte na tu adresu, proboha - pokud jsou tam v nájmu (?), tak to musí být peklo.


napsal(a): pan Nohava [Odpovědět]

pivo

úterý, 18. září 2012
21:52

pivo

Komu jde o pivo, je rád za každý nově otevřený pivovar. A je jen věcí majitele, koho si pozve na jeho otevření! Pokud budu v Praze, rád tento pivovárek navštívím. Tož tak dnes, pivo a kádrování...


napsal(a): pivo [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
07:21


posted by: Inzerce

Burma

úterý, 18. září 2012
15:53

Jen s odstupem k některým výtkám:
1) aktuálně základní pivo - opravdu vynikající světlý ležák 0,4l za 39,- Kč (ve srovnání s cenou průmyslové plzně prodávané v okolí se mi to nezdá být moc)
2) jídelní lístek v cenách přijatelných - plný talíř až příliš husté gulášovky snad za 40,-, výborný tatarák nebyl dražší než 140 kaček (nejsem přesný, nevěděl jsem, že si ty ceny mám pamatovat) - tedy ceny na to, že se podnik nachází na hlavní turistické třídě, velice příznivé!!!
3) obsluha nadstandardně ochotná - jakmile zjistí, že nejste turista a přicházíte se zájmem o pivo, opravdu se snaží si vás získat (při první návštěvě jsem mohl se synkem prolézt varnu)
4) s paní majitelkou(??) jsme se náhodně před časem seznámil při diskusi s dodavatelem z Pacovských strojíren (dodávali vybavení minipivovaru i do mého rodného města) - byla velice milá, a i když já si nebyl po měsíci jistý její podobou, dnes se ke mne vřele hlásila.
Tož tak. Zdravím všechny příznivce dobrého piva bez předsudků.
Burma


napsal(a): Burma [Odpovědět]

fest

úterý, 18. září 2012
20:59

to Burma: Já bych tomu dokonce řekl "zbytečně dobré pivo". Na tom místě by prodali skoro jakýkoli patok za jakoukoli cenu. Tohle vypadá jako nerozumné házení perel sviním, nic ve zlém, milí turisté. Moc mi to nejde na rozum. Napadá mě jediné: poloha není volena kvůli turistům ale kvůli prestiži pro sídlo budoucí sitě minipivovarů.


napsal(a): fest (jahrmarkt(a)netzer.de) [Odpovědět]

Burma

neděle, 21. říjen 2012
22:24

to fest: Zdravím se zbytečně dlouhým odstupem. Ale musím dát za pravdu, že mi je líto, když k Růžím přijdu a jsem tam sám. Posledně jsem musel zahořekovat spolu s panem výčepním. A ani to pivo mi už najednou nepřipadalo tak výjimečné - ale to opravdu bylo asi tou depresívní atmosférou. Posléze vešlo několik párů turistů. Ale ti by vypili i gambáč s vděkem. To exkluzivní místo je zároveň prokletím - z českých pivařů zajde opravdu jen pivní poutník. Obávám se, že bez minimálního okruhu aspoň občasných štamgastů to nebude prostě ono... Musím zajít zase někdy večer, abych si ověřil, zda nejsem mimo.


napsal(a): Burma [Odpovědět]

Roman

středa, 19. září 2012
08:59

to Burma: Naprostý souhlas.Myslím,že tento minipivovar,který byl málem "ukřižován" hned při otevření se ukázal ve velice dobrém světle.Byl jsem tam asi 5x a vždy velice ochotný personál.....řekl bych až velmi úslužný,pivo výborné (Alespoň podle mé chuti.) a pro mě další velké plus,které sice zdánlivě s pivem moc nesouvisí,ale přesto....naladěno tam měli BEAT RADIO.


napsal(a): Roman (roman.4691(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Vašek

čtvrtek, 20. září 2012
20:28

Vašek

to Burma: Pokud je pravdivá informace, že pivo tam teď stojí 39 kč, pak je to nová cena-když začínali, stála 0,4 sklenice 46 kč. Tím mi akorát dali zapravdu, že původní cena byla hodně nadnesená.


napsal(a): Vašek [Odpovědět]

yerka

čtvrtek, 20. září 2012
21:59

yerka

to Vašek: Ano, 46 Kč potvrzuji, za tolik/0,4 l jsem tam, tuším v červnu popíjel.


napsal(a): yerka [Odpovědět]

Jana

čtvrtek, 20. září 2012
22:26

Jana

to yerka:
Speciální piva stále stojí 46 Kč, pouze světlý ležák je za 39Kč.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

JardaK

úterý, 8. květen 2012
13:43

JardaK

Chody, nechceš stopnout toto vlákno? Cenzura je svinstvo, ale viz Jan Tříska ve filmu Obecná škola - a v těžkých chvílích zvolil si lid diktátora.


napsal(a): JardaK [Odpovědět]

Chody

úterý, 8. květen 2012
12:36

Chody

Jinak bych Vás všechny chtěl poprosit, abyste si navzájem nenadávali. Díky.


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

RoCa

neděle, 6. květen 2012
09:38

RoCa

Komunismus je svinstvo a bolsevici jsou svine :D !


napsal(a): RoCa [Odpovědět]

Chody

úterý, 8. květen 2012
12:29

Chody

to Vašek: Já bych si klidně pana prezidenta na otevření pivovárku pozval :)


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

hroch

úterý, 8. květen 2012
19:44

hroch

to Chody: Každá "velká" veličina přitáhne pozornost medií a každý kdo je v médiích často má své zastánce i své odpůrce. Takže při otevření hospody a zvláště pivovárku, kde je potřeba splácet větší investice, kor v takovéhle oblasti, je nejdůležitější sehnat nějakou personu, za kterou se ženou novináři, aby se o mě vědělo. A určitě i pro mě by byl příjemnější pan prezident přes pana Jakla, než např. DRath. Vše je hlavně na koho má ten co otvírá podnik kontakt.


napsal(a): hroch [Odpovědět]

Ruda z Ostravy

neděle, 6. květen 2012
01:43

Koukám, že šaráda pokračuje zatímco "neviditelná" ruka trhu udělala z našich piv uni-pivo a z bývalých pivovarů sklady.


napsal(a): Ruda z Ostravy [Odpovědět]

velbloud

sobota, 5. květen 2012
08:20

velbloud

Vypovídá to o tom, že jde o další pražskou snobárnu. To mi však nebrání, abych se zašel podívat a okoštovat, ale na dlouhé vysedávání to určitě nebude. O tom, že i v centru může být hospoda pro "normální" lidi se můžeme přesvědčit třeba v nedávno otevřené Valašské pivnici, kde jsem byl velice spokojen. Ale samozřejmě záleží na vkusu každého soudruha :D


napsal(a): velbloud [Odpovědět]

Vašek

sobota, 5. květen 2012
09:46

Vašek

to velbloud: Včera večer jsem ochutnal ty jejich piva U tří růží,neříkám,že by byly špatný,ale tak dobrý pivo jako z Valašského pivovaru Bon to neni ani náhodou.Takže jediný,čím se může pivovar U tří růží chlubit,je to,že je ve svém okolí nejdražším pivovarem,protože čepujou do 0,4l za 46kč,takže půllitr vás vyjde na nějakejch 57-58kč.Pro srovnání o kousek vedle U dvou koček vařej pivo 0,5l za 36kč.


napsal(a): Vašek [Odpovědět]

Sekal

sobota, 5. květen 2012
22:40

Sekal

to Vašek: Byl jsem psychicky připraven na cenu 59 za 0,4 l. Srovnání s Kočkami bych se vyhnul, kentus za 36 Kč v zahuleném a zaflusaném lokále si rád odpustím.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

mikádo

pátek, 4. květen 2012
17:00

Mám pro Masakra, Vaška a Weetka návrh.
Pojďme udělat seznam pivovarů podle politický orientace majitele a sládka! Protože jinak riskujeme, že pijeme politicky úplně závadný piva! Nejlepší by bylo nařídit jim to uvádět na labelu, ale to neprosadíme, tak aspoň ten seznam. Až ho budeme mít, uděláme podobnej seznam pivnic.


napsal(a): mikádo (mylan(a)netweb.com) [Odpovědět]

Weetek

pátek, 4. květen 2012
18:29

Weetek

to mikádo: Myslíš něco na způsob seznamu škůdců národa, který sestavili podržtaškové okolo Klause? :-) Ne, konec politických, natožpak levicových blábolů! Omlouvám se, že jsem to zmínil. Na chuť piva ta slavnostní sešlost/sebranka jistě vliv mít nebude, ostatně to jsem ani náznakem netvrdil. Až najedou na standardní provoz, rád je navštívím a ochutnám.
Jen ještě jedna douška: když si majitel svého podniku pozve na otevíračku určité persony, dává tím jistý signál, jak se dneska moderně říká. A pochopitelně riskuje, že lidi, kteým tito panáčci nevoní, budou se dívat na podnik trošku skrz prsty.


napsal(a): Weetek [Odpovědět]

jiri.j

pátek, 4. květen 2012
19:36

to Weetek: Mám na to naprosto stejný pohled jako Ty. Ale možná se tam za 3 týdny, co budu v Praze na služebce kouknu...


napsal(a): jiri.j [Odpovědět]

fest

pátek, 4. květen 2012
20:39

to Weetek: Vítku, vy chcete kádrovat, kdo je správný host na otevření podniku? Jste chodící předsudek. Za komunistů byste asi cenzuroval texty kapel. Není pivo nad vším tímhle blázincem? Neumíte se uržet a hned startovat na první našlápnutí, když uvidíte nenáviděnou personu? Já nesnáším Gotta, ale na večeři do jeho oblíbané restaurace bych klidně zašel, až si na to našetřím. Ten článek je jen o jisté zajímavosti. Podle mě je dobře, když se pohlaváři piva neštítí, protože pivo potřebuje každou propagaci, hlavně to bez CKT a HGB. Rath sponzoruje z krajského rozpočtu všechny letošní středočeské pivní festy částkou 200 000. Nesnáším ho a ani s tou dotací nesouhlasím. Ale to neznamená, že ty festy budu bojkotovat. Neumíte se povznést nad své zaujatosti? Copak pivo není nade vše?


napsal(a): fest (jahrmarkt(a)netzer.de) [Odpovědět]

Masakr

pátek, 4. květen 2012
12:09

Doufám,že sklo poctivě vrátil:-)


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Vašek

pátek, 4. květen 2012
12:55

Vašek

to Masakr: Jestli vrátil sklo to nevím,ale když mu dali sud piva,určitě mu dali i to sklo,vlezdoprdelové od Tří růží.
Jinak se omlouvám Chodymu,že jsem včera vůči panu Klauzů použil vulgárnější výrazy,byl sem rozčílenej,jeho návštěvu beru na jedné straně jako provokaci a výsměch obyčejnejm lidem,kteří nekradou a zajsou pošpiněni praním špinavých peněz (špinavé peníze přeci pan profesor nezná,takže je to nějaký novinářský termín-blábol,že?) a na druhé straně je to krásné vyprofilování se hned na začátku,o jaké že lidi tam mají zájem.Myslíte si,že je náhoda,že tento podnik je pouhé 2 minuty chůze od pražského Mafiánského (dříve Mariánského) náměstí?


napsal(a): Vašek [Odpovědět]

Dan

pátek, 4. květen 2012
17:36

Dan

to Vašek:
Dovoluji si upozornit, že tento web je o pivu! Pokud má někdo potřebu někde ventilovat svoje přízemní názory, nechť si na to najde jiné fórum...

to Chody: Myslím že by bylo rozumné uvažovat o možnosti přispívat do diskuzí jen registrovaným...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Vašek

sobota, 5. květen 2012
09:37

Vašek

to Dan: Děkuji za upozornění.Já už sem tady za posledních několik let přečetl tolik blábolů a toho,jak se lidé urážej a osočujou,že si myslím,že tou troškou,kterou občas přispěju,určitě nevybočuju z mantinelů tohoto webu.Říkám jednu věc-nikdy se člověk nezavděčí všem,někomu moje příspěvky vadit nemusí,někomu ano,zase na druhou stranu se dokážu Chodymu omluvit,když mi ulítne ruka,jako třeba s profesorem nebo darebákem (ať si každej vybere titul,kterej mu k panu Klauzů víc sedí).Jo a jestli je někdo označován levičákem jenom proto,že nemá rád zloděje a mafiány,tak v tom případě jsem levičák.Ale věřte mi,že kdyby tam na to otevření pozvali někoho z KSČM nebo ČSSD,tak se ozvu taky,protože nejsem ani levičák ani pravičák,jsem člověk,kterej je celou politickou scénou docela dost zhnusenej a vůbec se mi nelíbí,že zrovna politiky si někdo pozve na otevření pivovaru.Pivovar má bejt o pivu,takže když už nestačí to prostě otevřít rovnou pro obyčejný lidi,kteří maj pivo rádi,když už teda nejdřív nějaký celebrity-tak ať to jsou aspoň nějací zajímaví lidé,kteří v pivovarské branži něco dokázali.


napsal(a): Vašek [Odpovědět]

Dan

sobota, 5. květen 2012
23:41

Dan

to Vašek:
A nebylo by lepší, vypustit z toho politiku a odpustit si svoje osobní invektivy? Proč využívat každé příležitosti k nadávání na někoho, koho nemám rád i na místech, kde to nemá smysl a je to úplně zbytečné?
Já to vidím tak, že vůbec není špatné, když si podnik který se nachází na takovém místě, pozve na otevření někoho významného. Dělalo se to vždycky a dělat se to bude. Je to dobrá reklama a patří to k věci. A je jasné, že ať je pozván ten, či onen, nikdy se nezavděčíte všem. A urážet tady všechny z nově vzniklého pivovaru jen pro to, že pozvali na otevření prezidenta, kterého někteří jedinci nemají v lásce, je opravdu ubohé, čecháčkovské.
Prostě nadávat se musí za každou cenu. A hned jsou z nich vlezdoprdelokové, že prezidentovi dali soudek piva.
Některé pivovary, které v loňském roce otevíraly, točily pivo zdarma všem. Znamená to snad, že všichni co si tam dali zdarma pivo jsou zloději? A v pivovaru jsou vlezdoprdelkové?


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Vašek

neděle, 6. květen 2012
08:32

Vašek

to Dan: Já jako jedinou možnou cestu vidím pane Dane,že se s Váma nemám zájem dál bavit a na Vaše komentáře už nehodlám reagovat.Mě ani Vám tyto stránky nepatří a asi bude nejlepší,když to necháme na majiteli těchto stránek,ať se sám rozhodne,co z těch komentů zde může být a co už ne.Pro mě je důležitý,že všechno má svůj konec a ani ten Váš zlodějskej idol nebude na Hradě navěky.DíkyBohu.


napsal(a): Vašek [Odpovědět]

RoCa

neděle, 6. květen 2012
09:46

RoCa

to Dan: Ted jsi si odpovedel sam! Spousta pivovaru otevirala a venovala pivo lidem. Lidem bez ohledu na postaveni, politickou prislusnost ci dalsi kriteria! Proste tomu, kdo mel chut prijit a ochutnat! Navic dobrej hospodskej a dobra hospoda by mela byt apoliticka!


napsal(a): RoCa [Odpovědět]

Roman

pátek, 4. květen 2012
17:38

to Vašek: Sakryš,jejich pivo ještě nikdo neochutnal,ale levicových "blábolů" na tento nový minipivovar už je tu plno.Ne,že bych pana Klause poslední dobou musel,ale je snad každého věc,koho si na zahájení pozve.Důležitější je,jaké bude pivo a ochotný personál.Mimochodem,s paní majitelkou jsem mluvil zhruba před 14 dny a byla velmi ochotná......a to se živím rukama.Takže snad ji to vydrží a tady bude místo na hodnocení piva,personálu či atmosféry minipivovaru a ne na politiku.


napsal(a): Roman (roman.4691(a)seznam.cz) [Odpovědět]

yerka

pátek, 4. květen 2012
20:30

yerka

to Roman: Jak souvisí ochota majitele s profesí toho, s kým hovoří? Pokud se nebudu živit rukama, ale "hlavou", bude k rozhovoru se mnou jiný stupeň ochoty či naopak neochoty? A samozřejmě souhlasím, že nejdůležitější je, jak bude pivo v tomto pivovárku chutnat a jak bude ošetřeno a jak se zde bude hostům líbit.


napsal(a): yerka [Odpovědět]

Roman

sobota, 5. květen 2012
08:45

to Roman: Je potřeba si také přečíst příspěvek,na který jsem reagoval.....pokud se tu naznačuje po pouhém přečtení článku o návštěvě pana Klause,že minipivovar bude pouze pro horních 10000,tak já říkám,jaké zkušenosti mám zatím já.....jako člověk živící se rukama.....tedy rozhodně ani na první pohled nevypadající jako příslušník horních 10000.Je samozřejmě možné,že to nakonec bude tak jak tu někteří naznačují.....ale hodnotit to teď a takhle,je podle mě trochu brzo.


napsal(a): Roman (roman.4691(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Dan

neděle, 6. květen 2012
10:47

Dan

to Vašek:
Evidentně máte problém porozumět obsahu psaného textu.
Nikde jsem nepsal o žádném mém idolu. Mně osobně je to jedno, že s tím máte takový problém, že pivovar zahájil provoz, tak jak jej zahájil.
Já se tam zajdu podívat a ochutnat pivo, protože o tom hospoda je.
A pokud vy stím máte problém, možná se najde nějaký jiný podnik, který třeba otevíral někdo kdo vám lépe vyhovuje. Tipuji Milouš Jakeš...
Dále již nehodlám na vaše politické komentáře reagovat!


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Dan

neděle, 6. květen 2012
10:58

Dan

to RoCa:
To je samozřejmě pravda. Ale je pravda, že se občas prostě někdo ze známých osobností na takové akci objeví a určitě kvůli tomu není třeba podnik zatracovat.
Proč zrovna v tomto případě se tu rozjela taková politická debata a o pivu téměř ani slovo? Byl jsem na několika podobných akcích a taky jsem zažil, že se tam objevil někdo z politiků a nikde se o tom nediskutovalo. Tak proč teď tady?
Já taky nejsem příznivcem těchto šarád, ale bylo to prostě rozhodnutí majitelů. Jestli si tím udělali reklamu, nebo naopak je však otázka...
Teprve čas ukáže, jestli to bude podnik jen pro některé vyvolené a nebo i pro obyčejné lidi.
---------------------------------
Zpráva byla upravena 06.05.2012 ve 11:06:29


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Weetek

pátek, 4. květen 2012
11:58

Weetek

Mno, rozjezd s takovými "veličinami", jako Jákl nebo Semín, mě zatím spolehlivě odradil...


napsal(a): Weetek [Odpovědět]

Sekal

pátek, 4. květen 2012
14:30

Sekal

to Weetek: Nevím, jak to souvisí s chutí piva, asi to měl otvírat Halík.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

trebonicky rukodelny

neděle, 6. květen 2012
23:29

TŘEBONICKÝ RUKODĚLNÝ

to Sekal: no neměl to "otvírat nikdo", jen majitel a sládek s personálem. Takhle je to, bez ophledu na kvalitu piva těžká snobárna...


Sekal

čtvrtek, 3. květen 2012
17:59

Sekal

Dnes jsem šel kolem, a bylo zavřeno.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Vasek

čtvrtek, 3. květen 2012
18:11

Vašek

to Sekal: Pro veřejnost se oficielně bude otvírat v pátek 4.května.

Ostatní text byl pro svou vulgaritu smazán (pozn. PI)


napsal(a): Vasek [Odpovědět]

Sekal

pátek, 4. květen 2012
14:43

Sekal

to Vasek: Zřejmě to bude večerní bar, dnes stále zavřeno, jejich web taky nenabízí mnoho informací.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Henri

pátek, 4. květen 2012
15:43

Henri

to Sekal: Zatím byl pivovar otevřen pouze ve zkušebním provozu, ve středu proběhlo slavnostní zahájení, které bylo pouze pro zvané a pro veřejnost bude otevřeno snad od zítřka. Web je zatím ve výstavbě, jak píší, pár fotek můžeš vidět zde: http://www.beerborec.cz/page.php?page=hosp_detail&pub_id=69134


napsal(a): Henri [Odpovědět]

Sekal

pátek, 4. květen 2012
15:58

Sekal

to Henri: Koukám, že Tě pozvali, poměrně slušnej výkon... Jak to chutná?


napsal(a): Sekal [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI