Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Andělský pivovar hlásí pět nových piv


verze pro tisk

Andělský pivovar hlásí pět nových piv

Andělský pivovar hlásí pět nových piv [p1883]

Pět nových druhů piv, včetně představení zbrusu nového jedenáctistupňového ležáku, přichystal pro první polovinu letošního roku Andělský pivovar. Kromě speciálů, které už tradičně vaří kompletně podle vlastních receptur a ve vlastní režii, bude nově stejným způsobem pro zákazníky připravovat také svoje nejprodávanější pivo - jedenáctistupňový světlý ležák. Cenu piva, které ponese název Andělský ležák, chce pivovar i přes nárůsty cen surovin a energií ponechat stejnou.

Sklo
Sklo

Zásadní novinku hostům své restaurace představil Andělský pivovar už v pátek 3. března 2023. Andělský ležák tak na čepu zcela nahradí dosavadní světlou jedenáctku.

Pivo
Pivo

Naše nová jedenáctka je tradiční český světlý ležák se všemi parametry. Nefiltrovaný, nepasterovaný, vařený z nejlepších humnových sladů. Má plnou chuť a krémovou pěnu, s hořkostí a vůní dodávanou chmely z žatecké oblasti”, popisuje nové pivo Adam Roudnický, sládek, který za jeho receptem stojí. Od tohoto kroku si pivovar slibuje především vyšší a stabilnější kvalitu svojí pivní nabídky.

Varna
Varna

Čtyři roky zkušeností s našimi speciály nám ukázaly, že pro maximální péči a kontrolu nad pivem je nutné se vaření a přípravě na něj věnovat s maximální pozorností, což vyžaduje také pečlivou kontrolu receptury a používaných surovin. S Andělským ležákem jsme ji teď získali nad všemi našimi produkty, pro naše zákazníky je to tedy skvělá zpráva. A pro nás dlouho vysněný cíl”, dodává ještě jeden z majitelů pivovaru Milan Rejholec.

Tanky
Tanky

Už v únoru pivovar představil speciální Ležák 15% s vyšším objemem alkoholu. Silnějším pivem bude také dubnový Single hop - Single malt vařený z jednoho druhu sladu a chucený unikátním experimentálním chmelem. Naopak chuťově jemnější bude Levandulový speciál - ten pivovar připravuje na přelom dubna a května. Pětici uzavře Světlá devítka, tu hosté ochutnají poprvé s příchodem letních měsíců.

Výčep
Výčep

Andělský pivovar

Moderní pivovar založený v roce 2018 v historických sklepních prostorách v Lidické ulici na Smíchově. Zaměřuje se na pivní speciály vlastních receptur, ale nabízí stabilně také klasické ležáky. V roce 2023 rozšířil svůj provoz o pekárnu, ze které zásobuje i svoji pivovarskou restauraci.



[Pivní.info] [Zobrazeno 1742x] [6. březen 2023]
[Tiskovky] [comments: 6] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Sekal

sobota, 18. březen 2023
10:46

Sekal

Mám to pár stanic metrem, ale nějak jsem si k tomuto pivovaru nenašel cestu. Je to prostě takové pražské, přenechávám to turistům a frikulínům.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

jiri.kana

čtvrtek, 9. březen 2023
10:45

jiri.kana

Já tomu nějak nerozumím. Co tam teda měli předtím? Jedenáctku? A nad ní neměli kontrolu (proč?), zatímco nad novou jedenáctkou s novým jménem už jí mají?
Nebo jde jen o to, že doteď se jejich nejprodávanější pivo vařilo jinde a teď už se vaří u nich? Možná se ptám úplně blbě, ale prostě nemám přehled o pražské pivní scéně :-)


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Adsense

19. březen 2024
10:27


posted by: Inzerce

Jana

čtvrtek, 9. březen 2023
13:55

Jana

jiri.kana:
Jirko, vařila se dřív v Albrechtu a byla trochu jiná. Teď se rozhodli vařit všechno u nich. Jak jsem psala, pivo nemělo chybu.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Jana

pondělí, 6. březen 2023
20:46

Jana

Pivo jsem v pátek 3.3. ochutnala, bylo výborné. Jenom bych si dovolila uprozornit, což jsem učinila i namístě, že 15°rozhodně není ležák.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Chody

úterý, 7. březen 2023
08:35

Chody

Jana: Proč by ležák nemohl mít 15% EPM? Nehleďme na to z hlediska legislativy ale z hlediska pivních stylů...


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Jana

úterý, 7. březen 2023
08:59

Jana

Chody:
Musíš na to hledět z hlediska legislativy. Jsem ovšem proti tomu, aby se do nabídek v hospodě psalo "silné pivo". Pro zákazníka je to prostě speciál. V žádném případě ležák.


napsal(a): Jana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI