Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní lázně Chodová Planá

Pivní cesty


verze pro tisk

Pivní lázně Chodová Planá

Pivní lázně Chodová Planá [p13]

V západních Čechách leží malé městečko Chodová Planá, které je vyhlášené svými pivními lázněmi. Jak by také ne, když zde v roce 2006 byly založeny první a největší pivní lázně v České republice – Pivní lázně Chodová Planá. Dodnes patří místní lázně v areálu pivovaru Chodovar k nejnavštěvovanějším českým pivním lázním.

Pivovar Chodovar

V areálu pivovaru Chodovar můžete navštívit také restaurace Ve skále a Stará Sladovna, relaxační centrum s bazénem a saunou a ubytovat se můžete v útulném hotelu U Sládka, který nabízí 1-4 lůžkové pokoje. Hotel má příjemnou rodinnou atmosféru a můžete si sem vzít i svého psího miláčka. Součástí unikátní restaurace Ve skále je také pivní muzeum, kde jsou k vidění historické předměty a nástroje používané k tradiční výrobě piva.

Hotel U sládka
Hotel U sládka

Chodovar je rodinný pivovar s dlouhou historií, která sahá až do dob 14. století. V současné době se zde vaří světlý Pašerák, ležáky Zlatá Jedenáctka a Prezident Premium, Zámecký ležák Speciál, Zámecké Černé pivo, Kvasnicový Skalní Ležák a Nealkoholické pivo Chodovar.

Pivní lázně Chodovar

Ve vaně
Ve vaně

Nejlákavější turistickou atrakcí v Chodové Plané jsou bezpochyby pivní lázně Chodovar. Pravá pivní lázeň je směsí minerální vody Il-sano, tmavého koupelového piva, bylin, mláta a pivovarských kvasnic. Horká lázeň působí jako detoxikační a relaxační koupel a přidané mláto funguje jako přírodní peeling pokožky. Po příjemné lázni jistě přijde vhod oběd nebo večeře v jedné ze stylových restaurací v areálu, kde si můžete pochutnat nejen na místním pivním menu.

Pivní menu
Pivní menu

V areálu pivovaru Chodovar navštivte:

· Pivní lázně

· Relaxační centrum s bazénem, saunou a masážemi

· Hotel U Sládka

· Restaurace Ve Skále a restaurace Stará Sladovna

· Pivní muzeum a beerarium


PR článek



[Pivní.info] [Zobrazeno 9381x] [20. červen 2013]
[Pivní cesty] [no comments] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI