Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní lázně Plzeň

Pivní cesty


verze pro tisk

Pivní lázně Plzeň

Pivní lázně Plzeň [p168]

Průvodce po pivních lázních ČR 3. část

Západočeská metropole Plzeň je považována za světovou pivní metropoli. Bylo proto jen otázkou času, kdy se zde otevřou brány prvních plzeňských pivních lázní. Tohoto prvenství se ujal pivovar Purkmistr a v září 2012 otevřel v pivovarském areálu v Plzni - Černicích moderní wellness s pivními lázněmi. Pivní lázně Plzeň disponují pěti modřínovými vanami s celkovou kapacitou 6 osob (jedna dvouvana). Do 35°C horké pivní lázně se přidává poctivá dávka místního piva. Relaxaci při koupeli zpříjemňuje soudek piva Purkmistr, který je hostům k dispozici po celou dobu.

Pivovarský dvůr Plzeň
Pivovarský dvůr Plzeň

Pivo značky Purkmistr se vařívalo v nejstarším českém pivovaru v Domažlicích, který již zanikl. Plzeňští sládci se rozhodli pivo Purkmistr uchovat a založili Purkmistr - pivovarský dvůr Plzeň. V Purkmistru vaří 14 druhů piva včetně ovocných a kořeněných speciálů. Světlý, tmavý a polotmavý ležák PURKMISTR® 12%, pšeničný PÍSAŘ® 12%, nakuřovaný ležák PURKMISTR® 12%, speciály s příchutí borůvky, višně, cannabis, vanilky, fíků a dokonce cappuccina, světlý speciál PURKMISTR® 13% ČERNICE a polotmavý speciál RADNÍ® 14%. Světlý ležák Purkmistr si vychutnáte i během pivní koupele.

Sprcha v pivních lázních
Sprcha v pivních lázních

V plzeňských pivních lázních vás čeká:

· blahodárné pivní koupele v luxusním prostředí

· wellness centrum se saunou, párou a masážemi

· bowlingová dráha

· restaurace nejen s pivním menu

· čtyřhvězdičkový hotel Purkmistr

· prohlídka pivovaru

Modřínová vana
Modřínová vana

V dalším, již 4. díle průvodce po českých pivních lázních, se podíváme do Ostravy na Zámek Zábřeh, kde si můžete užít luxusní zámecké pivní koupele.

PR článek



[Pivní.info] [Zobrazeno 9278x] [28. květen 2013]
[Pivní cesty] [no comments] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI