Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Březňák nyní i v největší lahvi na trhu: přichází Velký Březňák

Co se píše o pivovarech a pivu


Březňák nyní i v největší lahvi na trhu: přichází Velký Březňák

[úterý, 24. listopad 2009]

Od poloviny listopadu mají příznivci piva Březňák další důvod k radosti. Na trh totiž přichází světlá výčepní desítka s tváří pana Cibicha v novém velkém balení s dvoulitrovým obsahem. To je na českém trhu úplnou novinkou. Značky Zlatopramen a Starobrno, které také patří do rodiny Heineken, sice letos na jaře s velkým úspěchem představily plastovou Maxilahev, ale s nižším objemem, 1,5 litru. „Velký Březňák“ tak ve svém názvu spojuje jméno své i místa původu piva tohoto piva, kterým je Velké Březno.

Do speciálního plastového obalu s povrchovou úpravu lahve se systémem „AMASORB“, který zabraňuje přibližně čtyřikrát úniku CO2 z lahve a naopak pronikání kyslíku z venkovního prostředí, byla první várka piva Březňák stočena již v minulém týdnu. Nyní by měl být Velký Březňák k dostání ve vybraných obchodních sítích, jejichž počet by měl postupně narůstat.

Představení dvoulitrové lahve Březňáku na český trh je vzhledem k času uvedení spojeno s blížícími se Vánocemi. „Po staletí na štědrovečerní stůl patří nejen vánoční kapr, ale tradičně také dobré pivo. Velký Březňák by tak pro letošek určitě neměl chybět na sváteční tabuli,“ říká Daniela Klančíková ze společnosti Heineken Česká republika, které je pivovar Velké Březno součástí.

Uvedení Velkého Březňáka na trh bude spojeno s rozsáhlou podporou prodeje. Spotřebitelé se tak mohou těšit na spotřebitelské soutěže i odměnu za nákup v podobě vánočního kapra na vybraných místech. Celý prosinec pak také bude probíhat soutěž o dárky, například o hlavní cenu - LCD televizor. Soutěžit o něj bude moci každý, kdo odešle v průběhu prosince hrací kartu s originálním svátečním přáním pro pana Cibicha a minimálně 6 nalepenými čárkovými kódy. Již tento počet však soutěžícím zaručuje první jistou výhru v podobě půllitru s logem Březňák. Za další násobky šesti bude možno získat kredit do mobilu nebo poukázky k nákupu v hodnotě 150,- Kč.

Přes počáteční nedůvěru si velké pivní lahve získaly velmi rychle oblibu, což je pro tak náročný trh, jakým Česká republika je, jednoznačný úspěch. „Spotřebitelé přivítali nový druh obalu, jeho praktičnost a ocenili také vysokou kvalitu piva, která zůstává i v těchto velkých baleních zachovaná. Úspěch speciálních plastových obalů s vyšším objemem u našich sesterských značek nás utvrzuje v přesvědčení, že „Velký Březňák“ bude úspěšný,“ říká Daniela Klančíková.

Zdroj: Marketingové noviny


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Jarda

pondělí, 22. únor 2010
21:24

to Stani
Já mám k Březňáku velmi nostalgický vztah. Bylo to dobré pivo, čepovalo se v hospodách na místech, která mám rád. Když jsme jeli s manželkou do Českosaského Švýcarska, zaparkovali v Tisé, nebo na Mezní Louce, dali jsme jídlo a dva Březňáky a pak jsme šli na tůru. Jaro, víkend, pohodička. Dodnes, když vidím v obchodě Březňáka, dva tři ležáky si koupím, doufám, že si pochutnám, přesto že vím, že si nepochutnám, že to bude rychlokvaška stále levnější, unifikovanější chuti.
Reklamní masáž, mocná čarodějka ::cry, jinak ten Váš příspěvek nelze odůvodnit, tedy pokud nepatříte mezi pivovrahy z Heinekenu.


napsal(a): Jarda (jardakubalek(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Stani

pondělí, 22. únor 2010
20:14

Nejlepší pivečko už ho piji několik let a nedám nej dopustit jen tak dál. Stani.


napsal(a): Stani (podborsk(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Adsense

18. duben 2024
18:55


posted by: Inzerce

Chody

pondělí, 22. únor 2010
20:29

Chody

to Stani:
Obávám se, že tohohle Březňáka ze Slovenska několik let nepijete :)


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Dan

pondělí, 22. únor 2010
20:29

Dan

to Stani:
A nejlepší je v plastu :)
Tak ať ti chutná, takové lidi jako jsi ty, Heineken potřebuje.


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Roman Holoubek

úterý, 8. prosinec 2009
06:19

Roman Holoubek

Pan Cibich nemá v hrobě klid a byl Heinekenem donucen k častým cestám do Hurbanova.
Jak jinak si vysvětlit, že za kvalitu nejnovějšího Březňáka ručí právě tento kouzelný pán?
Více v článku zde: http://www.pivnidenik.cz/clanek/4097-Predvanocni-vecer-v-barvach-Heinekenu-aneb-Plast-slast/index.htm

Promiň Chody za reklamu, ale je to tak dobře napsané, že mi to nedalo.


Petr

čtvrtek, 26. listopad 2009
09:02

Petr

Paní Klančíková, já se vsadím, že vy si ho ke štedré večeři nedáte. Pokud totiž máte manžela či přítele který za něco stoji tak by Vás s tím musel vyhodit.Plast na vánoční stůl, tohle česká tradice opravdu není. To by jste, pardon, měla vědět.A tradičně dobré pivo? To vaše společnost nevyrábí ani náhodou!


napsal(a): Petr [Odpovědět]

Sekal

středa, 25. listopad 2009
23:16

Sekal

To ja si na vanocni tabuli pet lahev Breznaku dam s radosti. Bude mi totiz dokonale ladit s papirovymi taliri a plastovymi pribory, jimiz budu dlabat krocana, na nemz bude sladkou paprikou vysypana podobizna Santa Klause.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Jirka

čtvrtek, 26. listopad 2009
05:31

to Sekal: Dobrá inspirace - budeme dva. Jen nevím jestli není lepší varianta krocana light - snad ho ještě v supráči seženu.


napsal(a): Jirka (mrkevnik(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Trhac

středa, 25. listopad 2009
23:08

Trhac

Já to vidím na vánoce určitě na Skaláčka a nějakou Belgii,Březňák z neidentifikovaného pivovaru stočenej do plastu to fakt nebude:-D
Krom toho i sudová 10 šla poslední rok dost dolů, a to mě sakra štve, tohle pivo jsem fakt míval hodně rád :-(...Než na něj zaútočili zelený-trendy-brašničkáři....


ICQ: 276990904

napsal(a): Trhac [Odpovědět]

Hříbek

středa, 25. listopad 2009
19:19

Hříbek

Na vánoce se mi chladí ve sklepě lahvové pivko - 11 Klášter, 11 Janáček patriot, 11 Jihlava, 11 a 12 Krakonoš, 11 Chodovar, 12 Perštejn, 12 Regent, 11 Kryštof a 16 Valdštejn z Nové Paky, na zkoušku 2 lahvové třešnové taky z Nové Paky a určitě ještě nějaké přibude ale maxi PET z VELKÉHO BŘ. to fakt zcela určítě nebude ani kdyby byla zadarmo. Jinak Jarda UMÍÍÍ, ale jen ta představa mi nahání husí kůži.


napsal(a): Hříbek [Odpovědět]

tomino

čtvrtek, 26. listopad 2009
09:57

tomino

to Hříbek:
tak u mě bude na vánočním stole určitě Polička a Vyškov,plus možná ještě nějaký překvapení :)
Tu PET od nich bych možná mohl využít jako bažanta k posteli,když se mi bude po těch pivech v noci chtít na WC a nebude se mi chtít vylézt z postele :D :D. No jo...ale co s tím jejich obsahem tý lahve vlastně...no tak nic :D
---------------------------------
Zpráva byla upravena 26.11.2009 ve 10:00:00


napsal(a): tomino [Odpovědět]

Jarda

středa, 25. listopad 2009
16:38

Abychom ještě s láskou nevzpomínali na pivní PET, až dostaneme univerzální pivní pivní sadu. Sada obsahuje: sáček s víčkem v rohu a lá tekuté mýdlo náhradní náplň, objem 1 litr - základ. A pár sáčků s dochucovadly. Složení tekutého základu: destilovaná voda, výtažek z ječmene, výtažek z chmele, žluť, CO2, líh. Sáček č.1, pivní speciál, obsahuje zahušťovadlo + líh navíc. Sáček č. 2 tmavý ležák, zahušťovadlo + kulér. Sáček č. 3 extra chmelené, výtažek z pelyňku + líh navíc. Sáček č. 4 lehké pivo, obsahuje papírek s textem dolij 0,3 l sodovky. Sáček č. 5, nealkoholické pivo, obsahuje čočku, hrách a papírek s textem vař při 75°C, poté vychlaď, mezitím sněz čočku s hrachem a naprď nové bublinky. Výrobce Pilsner Urquell Johannesburg and Pražské pivovary Temešvár Ltd. ::cry ::cry ::cry


napsal(a): Jarda (jardakubalek(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Roman Holoubek

středa, 25. listopad 2009
17:01

Roman Holoubek

to Jarda: Jardo, vy jste opravdu skvělý šprýmař. S vámi sedět v hospě, bude určitě zážitek. Vzpomínám ještě na nedávné lehké polotmavé pivo z Kladna. Dík :D :D


Trhac

středa, 25. listopad 2009
22:51

Trhac

to Jarda: Taky jsem se podruhé dobře zasmál:-D Jen tak dál:-)


ICQ: 276990904

napsal(a): Trhac [Odpovědět]

Tchoř

středa, 25. listopad 2009
12:18

Bravo! Hleneken a Srabmiller nás konečně dostávají na úroveň těch pravých pivních zemí - na Balkán! Žádné ucucávání silných piv z vratných skleněných lahví (nedejbože menších než půllitrových), jak to stále dělají ti troubové třeba v Belgii, Anglii a Německu. Je vidět, že tomu nerozumějí, ale pravý český a slovenský pivař ví, kde je budoucnost! Jen tak dál!


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]

Narmer

středa, 25. listopad 2009
10:31

Narmer

dovedu si představit, že při výletu do lůna přírody dám do batůžku plastovou dvoulitrovku, ale že bych si ji postavil na vánoční stůl ? ta představa mě vyloženě baví... úplě vidím, jak otevírám tuhle flašku, pronáším řeč, mocně se napiju a pak nechám lahev kolovat :D snad se paní Daniela nebude zlobit, ale na mém vánočním stole bude 14°Krakonoš přelitá z lahve do značkového půllitru a nebo nějaký náchodský speciál rovněž nalitý do značkového půllitru... a pokud se paní Daniela bude zlobit, tak ať si napíše Ježíškovi o "chápavější" konzumenty :D
---------------------------------
Zpráva byla upravena 25.11.2009 ve 10:31:59


ICQ: 149095450

napsal(a): Narmer [Odpovědět]

Trautenberk

středa, 25. listopad 2009
10:55

to Narmer: Vyber piva na stedrovecerni tabuli chvalim!


napsal(a): Trautenberk [Odpovědět]

Jura.z.Brna

úterý, 24. listopad 2009
21:48

Jura.z.Brna

Hitem Velikonoc 2010 bude Olbřímí Březňák v pytlu od cementu. To je kentus...


jiri.kana

úterý, 24. listopad 2009
22:30

jiri.kana

to Jura.z.Brna:Koukám, že taky nový obrázek :) Regulační páčka topení v kupé vozu východoněmecké výroby, občas to i funguje... Ale působí poněkud povadle, neblo by lepší to o 180°otočit? :D

S příspěvkem pochopitelně souhlas. Nemusel by to být ani pytel od cementu, stačil by stylový plastový vak s logem. A s nějakým tím zajíčkem a kraslicí na druhé straně.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

fida

úterý, 24. listopad 2009
19:09

At žije madarské pivko


napsal(a): fida (tony(a)seznam.cz) [Odpovědět]

siki

úterý, 24. listopad 2009
14:51

siki

I kdybych si chtěl dát na Vánoce na stůl Březňáka (nedám, mám na to piva Satan a Belzebuth:-) ), radši si tam postavím čtyři lahváče, než tohle....Protože:
1) Lépe se mi vejdou do lednice
2) Po otevření je vypiju během dvaceti minut
3) lahve vrátím a nezatěžuju planetu PETkama a pak si nestěžuju, že je málo benzínu, když se z ropy místo paliv dělají zbytečné obaly...
4) Není nad klasické tccssss..... :-)

PETky sice používám, ale zcela vyjímečně, limonády a vodu nekupuju vůbec, proč také,, když mě doma teče kvalitní voda z kohoutku za desetinu ceny.... Víno v nich taky nekupuju, páč ho nepiju a pivo jen zcela vyjímečně, to když není zbytí a pivovary své pivo prostě jinak neprodávají (Ber. Medvěd, Chýně, Hastrman atd...) Když si jdu do hospody pro točené, z valné většiny s sebou vozím skleněnou dvoulitrovou patentní lahev, do které, vždy, když si nechávám točit, tak mi jí osazenstvo hospody závidí a já jí všem vřele doporučuju.

PTpiva se vyrábějí hlavně kvůli penězům... Ať pro zvýšení prodeje líným a sobeckým zákazníkům, nebo pro jejich nedostatek při zařizování mycí a stáčecí linky.... Ale o tom, co se kam točí se tu už napsalo hodně....


napsal(a): siki [Odpovědět]

VozechV

úterý, 24. listopad 2009
10:15

VozechV

A kdepak mají linku na 2-litrové PET? Není tedy náhodou Velký Březňák z velkého Maďarska?

Souhlas s panem Kaňou i Dwarfem. Jen vůl by si dal na vánoční stůl PET. Navíc toto přání marketéra kontrastuje se zvyklostmi spotřebitelů dopřát si na svátky něco výjimečného a spíše silnějšího a ne pančvanou skorodesítku z Budapešti.


napsal(a): VozechV [Odpovědět]

jiri.kana

úterý, 24. listopad 2009
10:27

jiri.kana

to VozechV:To bude spíš z Hurbanova, budapešťskými laskominami nás zásobuje SABMiller.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Libor

úterý, 24. listopad 2009
10:34

Libor

to jiri.kana: nie spíš, ale určite... Hleneken má túto linku len v Hurbanove. Zatiaľ...
to VozechV: Vlajkovou loďou Hlenekenu v HUN je pivovar v Soproni...


ICQ: 425728891

napsal(a): Libor [Odpovědět]

jiri.kana

úterý, 24. listopad 2009
10:41

jiri.kana

to VozechV: Paní Daniela to nejspíš vidí tak, že si aspoň na Vánoce dopřejeme PETku piva, i když je to pro nás v přepočtu na poměr etanol/cena méně výhodné než ve všední dny popíjený krabicák.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Dwarf

úterý, 24. listopad 2009
10:11

Dwarf

nejsem první, ale ani mně tohle moc radost nedělá... a že bych si PET s pivem dal na Vánoční stůl?? už jen při té představě se mi dělá mdlo...


ICQ: 131508397

napsal(a): Dwarf [Odpovědět]

jiri.kana

úterý, 24. listopad 2009
08:18

jiri.kana

První věta, a hned nesmysl jako vrata. Příznici piva Březňák totiž díky nové maxilahvi nemají vůbec žádný důvod k radosti.
Leda by se autor spletl a místo piva měl na mysli značku nebo dokonce velký kouzelný a mocný brand.

...„AMASORB“, který zabraňuje přibližně čtyřikrát úniku CO2 ...- mám to chápat tak, že přibližně popáté už úniku nezabrání? :)

To s tou dvoulitrovou PETkou piva na vánoční stůl taky někdo může myslet vážně???


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Milan

úterý, 24. listopad 2009
15:08

Milan

to jiri.kana: To já si Březnáka 2 l na Vánoční stůl nepostavím, neboť se tu prodává 2 L PET výborného rumunského...


napsal(a): Milan [Odpovědět]

leon

neděle, 21. listopad 2010
08:16

to jiri.kana: zase jeden povedeny reklamni tah pivovaru na prodej piva v PET obalu !!! neni nad klasickou orosenou sklenenou lahev ,-))ta umela hmota mi leze krkem


napsal(a): leon (leonradek(a)seznam.cz) [Odpovědět]

mila

úterý, 24. listopad 2009
15:37

míla

ja si navanoce dam cerstve medlesice


napsal(a): mila [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI