Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Slunovratný speciál Světlonoš

Akce, kde se dá přičichnout k dobrému pivu


verze pro tisk

Slunovratný speciál Světlonoš

Slunovratný speciál Světlonoš [p936]

"Slunovratný speciál z Únětic je Světlonoš, který vnáší světlo do života všem, kteří ho pijí. Pivo je světlé a pivo je světlo, protože září zlatem a kdo ho ochutná, ten se rozzáří taky.

Poutač
Poutač

Jen dva druhy lidí na celém světě zvedají sklo vzhůru k obloze: astronomové a milovníci piva. Teprve sluneční paprsky totiž probudí v pivu jeho jiskru a nádherně dukátovou barvu... Světlonoš noci upije a ty ho vypiješ!"

Světlonoš čepovaný
Světlonoš čepovaný

Nejenom toto o 15° Světlonoši prozradí Vyhláška Únětického pivovaru. Není sice světlý, jako jejich běžná piva, ale polotmavý a naprosto skvostné chuti. Při jeho výrobě byl použit plzeňský slad a dále speciální slady Belgium B a Whisky.

Stromeček
Stromeček

Použitými chmely jsou australské Victoria Secret a Eclipse. Pivo bylo slavnostně naraženo 14. prosince a stále ještě je na čepu i v láhvích. Pokud jste jej ještě neochutnali, neváhejte! Dlouho už nebude, je o něj velký zájem.

Světlonoš lahvový
Světlonoš lahvový

Velká pochvala pivovaru a zejména sládkovi Honzovi za výjimečný a pro tento pivovar nezvyklý produkt. Tak ať chutná! A ještě jeden citát z Vyhlášky: "Světlo a láska k pivu vítězí nad tmou a abstinencí."



[Jana Běhounková] [Zobrazeno 2402x] [30. prosinec 2023]
[Události] [no comments] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI