Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

3x z videoserverů XVII.

Video s pivní tématikou


verze pro tisk

3x z videoserverů XVII.

3x z videoserverů XVII. [p286][p273][p]

Vzpomínám, jak na mne zapůsobilo vojkovické pivo, když jsem měl poprvé tu čest jej ochutnat. Blížily se Vánoce roku 2006 a v Praze se poprvé konaly VPT. Ani nevím, proč jsem vojkovické "koně" v původním článku nevychválil do nebes, když na ně furt vzpomínám v dobrém. Od té doby jsem si vojkovické pivo už nikde pořádně nevychutnal :( Kdybych jel někdy kolem, určitě bych se zastavil a opět rád ochutnal, třeba od pátku jsou tam zvěřinové hody a na čepu mj. medová dvanáctka Čmelák. Jak že vaří ve Vojkovicích pivo nám řekne spolumajitel pivovaru U Koníčka Mojmír Velký.


- video vložil uživatel Stanislav309 -

A na Moravě zůstaneme i v nadcházejícím klipu, kdy se podíváme do přerovského pivovaru Zubr, přesněji do jeho sudárny, kde se mj. ohání i tenhle oranžový fešák. Není to sice ta atmosféra jako v Postřižinách, ale pokrok nezastavíš a v tomto případě nezanechává moderní technologie stopy na výsledném produktu a nedá se nijak zneužít.


- video vložil uživatel bludr -

Poslední, trošku úsměvné (i když protagonistům moc do úsměvu nebylo) video pojednává o běžeckém závodu, kterého se účastnili i protagonisté jednoho pražského divadla. Sklepáci, tenkrát asi o nefiltrovaném pivu neměli ani potuchu, se pěkně zapotili a nakonec potupně...


- video vložil uživatel Vodafone -


[Pivní.info] [Zobrazeno 5881x] [18. leden 2012]
[Pivní video] [comments: 3] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Dan

čtvrtek, 19. leden 2012
23:23

Dan

Zajímavá videa, pro mne hlavně to první. Také jsem objevil pivovar U Koníčka na VPT 2006. Tehdy jsem ho neznal a vybral ho jako úplně první ochutnávku, čistě náhodou, jen podle vzhledu stánku. Bylo to nejlepší pivo jaké tam bylo. Bohužel, v Praze je absolutně nedosažitelné. Měl jsem ho potom snad jen jednou ve ZČ. Takže video potěšilo, možná se tam konečně vypravím. Jen mne šokoval způsob točení piva v pivovarské hospodě. To bych opravdu nečekal...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Krišot

sobota, 21. leden 2012
06:44

Krišot

to Dan: Taky jsem hned po shlédnutí videa dostal chuť Vojkovický pivovárek navštívit. Přitom jsem v té oblasti vloni byl, ale stihnul jsem navšívit jen Kozlovice a Hukvaldy, takže se tam budu muset vypravit znovu.


napsal(a): Krišot [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
10:43


posted by: Inzerce

Dan

sobota, 21. leden 2012
20:50

Dan

to Krišot:
Taky mne video navnadilo a dostal jsem chuť tento pivovárek navštívit. Možnost ubytování na místě přímo svádí k několikadennímu výletu.


napsal(a): Dan [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI