Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Hledáme pivaře: casting na nový pořad TV Prima

Co se píše o pivovarech a pivu


Hledáme pivaře: casting na nový pořad TV Prima

[čtvrtek, 9. červen 2011]

Hledáme pravověrné pivaře tělem i duší pro nový televizní pořad TV Prima. Pojďte opustit na 28 dní zaběhané koleje svého života a vrhněte se na novou profesi, kterou jste nikdy nedělal. Pod vedením zkušeného učitele se naučíte dovednosti a znalosti nové profese, natrénujete patřičný styl a celkovou manýru. Je to výzva, která obohatí Váš život o dosud nepoznané, zajímavé a atraktivní povolání, poznáte nové lidi a na chvíli budete někým jiným.

Po dobu 28 dní je zajištěno ubytování, veškerý servis, kapesné, diety apod.

Pokud jste připraven/a podstoupit životní změnu a stát se někým jiným, přihlas se zde: http://www.iprima.cz/casting-na-novy-porad

[Barulina] 14:12 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Paja

pátek, 10. červen 2011
11:44

Paja

Podle toho odkazu to vypada na daleko obecnejsi zmeny. Pivar je jedna z variant. Takze treba pujde o preskoleni denniho stamgasta ze zaplivane ctyrky, kde za vecer da na umakartu svych 15, utopence a spoustu pivnich kecu na diplomata, ktery musi inteligentne konverzovat a spravne jist... Coz predpokladam, ze takovy clovek tu neni. Ale taky by mohlo jit o zmenu obracenou, furt, Rostiku, nemas zajem :)?


napsal(a): Paja [Odpovědět]

Kejna

pátek, 10. červen 2011
09:14

Kejna

no já sice nejsem se sebou tak spokojen jako Rostik nebo Henri, ale taky se nepřihlásím a to i když zkušenosti s předstíráním erudice v různých oborech mám :-) .. a na přípravu mívám daleko, daleko méně než měsíc.
Mě spíš děsí ten termín pravověrný pivař. Mám takové tušení, že TV Prima bude hledat nějaký protipól, což v očích G-lemtů může být i sommeliér a znalec vín. Z té možnosti mi vstávají vlasy (no dobře jejich zbytky) hrůzou, protože pokud někdo rozumí pivu a dokáže jej správně vychutnat (tak si pravověrného pivaře představuji já), dokáže to i s vínem. Takže já si naopak myslím, že Prima hledá prostě ignoranta, který hodně chlastá a je vlastně lhostejno zda Primus z petky nebo krabicáka s Colou.
No nic možná je to jinak, uvidíme .. i když já asi ani to ne :-)


napsal(a): Kejna [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
22:48


posted by: Inzerce

Dan

pátek, 10. červen 2011
01:34

Dan

Rozhodně nemůžeme doufat, že by snad někdo chtěl udělat pořad šířící pivní osvětu o poctivých pivech, mezi širokou veřejnost.
Jelikož s tím přichází komerční stanice, která na tom není finančně právě nejlépe a která tady produkuje a šíří neuvěřitelný balast, lze usuzovat, že projekt musí mít i odvrácenou stranu mince a to finanční stránku.
Dovedu si představit dohodu s s nějakou pivní chemičkou, které padají prodeje a v rámci zviditelnění se, je ochotna jít i do pořadů, jaké tu páchá jmenovaná televize. Pořád je to toiž vyjde levněji, než zapalacená profesionální reklama. A opravdu bych se rád mílil...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

JardaK

čtvrtek, 9. červen 2011
20:48

JardaK

Je jen málo věcí, které nesnáším víc, než současnou televizní zábavu. Tedy reality show libovolného typu. Navíc tady lze předpokládat, že mentorem bude zástupce některé rychlokvaškárny, tedy že to bude jedna velká blamáž. Takže z mé strany ani náhodou (kam zmizel blijící smajlík?)


napsal(a): JardaK [Odpovědět]

Chody

čtvrtek, 9. červen 2011
21:18

Chody

to JardaK: Je tu :ble:


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

JardaK

čtvrtek, 9. červen 2011
21:31

JardaK

to Chody:
Díky Chody.
:ble: :ble: :ble: teď chvíli pauza, loknu si Herolda :) , azase znovu :ble: :ble: :ble:


napsal(a): JardaK [Odpovědět]

Njorloj

čtvrtek, 9. červen 2011
19:59

Njorloj

Přemýšlím, proč zrovna tady hledají pivaře, zavání to tím, že se třeba eurobírem nepokřtěný nebožák dostane do spárů mentora Hlaváčka, kterej ho naučí plodit a s grácií i prodávat G. :-?


napsal(a): Njorloj [Odpovědět]

Masakr

čtvrtek, 9. červen 2011
15:17

To bude zase duševních malorolníků:-)


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Trhac

čtvrtek, 9. červen 2011
14:41

Trhac

No mě to připadá tak, že hledaj nějakého vypitého chlemtače Gčka, kterého budou zcivilizovávat :D


ICQ: 276990904

napsal(a): Trhac [Odpovědět]

Henri

čtvrtek, 9. červen 2011
14:26

Henri

A už je to tu zas. Když ne nejmenovaný restauratér ze Žižkova, tak nyní tato TV stanice nám, to zde bude spamovat svou reklamou. To tam v té televizi máte opravdu takové hlupáky, kteří nedokáží pochopit k čemu slouží Pivní blok na těchto stránkách?


napsal(a): Henri [Odpovědět]

Barulina

čtvrtek, 9. červen 2011
14:37

Barulina

to Henri: Uveřejnění tohoto bloku v této rubrice jsme si domluvili s panem Chodorou. Děkuji za pochopení.


napsal(a): Barulina [Odpovědět]

Henri

čtvrtek, 9. červen 2011
14:54

Henri

to Barulina: No dobře, děkuji za vysvětlení. Já na to reaguji takto proto, že se zde tato reklama již jednou objevila a záhy byla smazána. Také by neškodilo blíže vysvětlit, proč hledá Prima "pravověrné pivaře tělem i duší" a co to vůbec znamená, co si pod tímto pojmem máme představit? Je to člověk, který se denně pivem opíjí, nebo někdo, kdo se zajímá o historii pivovarnictví, či homebrewář, nebo nějaká kombinace všeho?
Jedno však vím jistě, já to určitě nejsem, protože stejně jako Rosťa chci být stále sám sebou a nikým jiným se rozhodně stát nechci. Se svým životem jsem rovněž spokojen a tudíž žádnou životní změnu podstupovat nechci a opouštět rodinu a velké množství svých dalších zájmů (proto asi nemůžu být pravověrný v ničem)nehodlám taktéž. Takže předpokládám, že vznikne opět zoufalý nesledovatelný pořad plný dalších obskurních figurek a hochtštaplerů.


napsal(a): Henri [Odpovědět]

Sekal

čtvrtek, 9. červen 2011
15:25

Sekal

to Henri: Celý problém je v tom, že bys nemohl s Rosťou čtyři týdny do Zlejch časů, řečím o rodině nevěřím. Podle mne hledají nějakou kreaturu holdující Gambrihnusu, z níž za 28 dní udělají sommeliéra nebo kterou nechají celou dobu bez alkoholu. Diváci se pak budou dívat, jak si kouše nehty a s nadávkami rozkopává vrata od skříně.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Henri

čtvrtek, 9. červen 2011
15:30

Henri

to Sekal: Vždyť já tam také píši o velkém množství dalších zájmů :)


napsal(a): Henri [Odpovědět]

Barulina

čtvrtek, 9. červen 2011
15:32

Barulina

to Henri: Jsem tušila, že výzva vzbudí i takové emoce. Chápu, že vy nebo Rosťa jste spokojeni se svým životem, se svou prací.....ale věřím, že někomu může nová zkušenost pomoci (např. je zrovna bez zaměstnání). Rozhodně nehledáme notoriky nebo přihlouplé lemtače piva.


napsal(a): Barulina [Odpovědět]

Henri

čtvrtek, 9. červen 2011
15:45

Henri

to Barulina: Pokud by tento pořad někomu skutečně pomohl, tak je to určitě dobře, já si o tom ale dovoluji pochybovat. Prostě nejsem cílová skupina a to ani coby divák.
No, a že o tom zde diskutujeme, je pro Vás určitě dobře, protože o čem se nemluví, jako by nebylo. To jistě znáte lépe nežli já.


napsal(a): Henri [Odpovědět]

phrabina

úterý, 14. červen 2011
14:28

phrabina

to Barulina: To je tak milé, že věříte tomu, že vaše pořady mohou někomu pomoci. Jen se bojím, jestli to není celková manýra, získaná pod vedením zkušeného učitele.


napsal(a): phrabina [Odpovědět]

Chody

čtvrtek, 9. červen 2011
14:47

Chody

to Henri:
Tentokrát je to v pořádku a tento blok zde má své místo.


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Michal V.

úterý, 14. červen 2011
22:39

to phrabina: Taky nejsem kdovíjaký zastánce televizní zábavy, ale považte, že je mnoho lidí, kteří nejsou spokojeni se svým životem, už léta stojí na místě a ubíjejí je stereotypy, se kterými sami nejsou schopni pohnout... Co všechno byste dali za malou životní změnu? Anebo prostě občas potřebujete vypnout a vyrazit na dovolenou. V tomto případě mám dojem, že by to mohlo fungovat podobně a myslím, že to ta pani z televize tak nějak myslela. Zkrátka měsíc budete jinde, s jinými lidmi dělat něco jiného, co se vám navíc třeba bude i později hodit. Proč ne..., i když říkám, sám nejsem televizní exhibouš a nikdo mě tam neuvidí, ale paušálně bych to neodmítal.


napsal(a): Michal V. (miguel32(a)volny.cz) [Odpovědět]

Rosťa

čtvrtek, 9. červen 2011
14:25

Rosťa

Děkuji za zajímavou nabídku. Žel nejen že nemám představu co obnáší býti "pravověrným pivařem tělem i duší" a "být připraven podstoupit životní změnu a stát se někým jiným", ale také nechci býti někým jiným, nechci trénovat manýru a nepřeji si na 28 dní opustit rodinu.


napsal(a): Rosťa [Odpovědět]

jiri.kana

čtvrtek, 9. červen 2011
16:54

jiri.kana

to Rosťa:No prostě by sis vyzkoušel dělat obchodního sládka Gambrinusu, co na tom nechápeš?


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Rosťa

čtvrtek, 9. červen 2011
18:27

Rosťa

to jiri.kana: Já to chápu, bylo by to Prima. Avšak rodině, děvčatům z posilovny, mým boxerským tričkům a Zlejm Časům by se tĕch dlouhých 28 dní moc stýskalo, Jiříku. ;)


napsal(a): Rosťa [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI