Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Březňák naděluje svým zákazníkům vánočního kapra zdarma

Co se píše o pivovarech a pivu


Březňák naděluje svým zákazníkům vánočního kapra zdarma

[neděle, 20. prosinec 2009]

Velmi příjemné vánoční překvapení si pro všechny příznivce pivního moku připravil velkobřezenský pivovar. Pokud si totiž zakoupíte multibalení se šesti lahvemi exkluzivní novinky - dvoulitrového Březňáku, můžete získat ve vybrané pobočce maloobchodní sítě Interspar kapra zdarma!

Foto

Po zakoupení multibalení získá každý zákazník poukázku, kterou může směnit právě za mrskajícího se kapříka. „Kapr a pivo jsou již po staletí nezbytnou součástí štědrovečerní večeře, proto jsme se rozhodli příznivce značky Březňák odměnit tímto tradičním symbolem Vánoc. Kapři pocházejí z tradičních chovů v Třeboni,“ vysvětluje Daniela Klančíková, manažerka značky Březňák.

Speciální kupony budou moci zákazníci získat dnes, tedy 20. prosince v Intersparu Mladá Boleslav (Jičínská ulice), 21. prosince pak v teplické pobočce, 22. prosince v České Lípě a na závěr 23. prosince v Litoměřicích. Výdej kaprů bude u všech těchto filiálek Intersparu probíhat v daný den od 11 hodin nejpozději do 19 hodin, ve víkendové dny pak dokonce o hodinu dříve. Na každou pobočku připadá 250 kaprů, celkem tedy mohou zákazníci získat až 1250 kaprů. Průměrná váha kapra se přitom bude pohybovat kolem tří kilogramů.

Zdroj Ústí Naše adresa.cz | Autor: Autor: Petr Neč


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Sekal

pondělí, 21. prosinec 2009
13:06

Sekal

Jo, kdyby tak měli akci "Kupte si basu vánočního speciálu a dostanete vnitřnosti a hlavu", tak do toho bych šel.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Weetek

pondělí, 21. prosinec 2009
10:54

Weetek

... aneb Jak sprostě devalvovat tradici, a ještě se tvářit, jako by nic...


napsal(a): Weetek [Odpovědět]

Petr F.

neděle, 20. prosinec 2009
16:30

Nedávno jsem 2L balení koupil,přiznám se, hlavně kvůli etiketě. Docela mě pobavilo, že garant kvality je V. Cibich, který je již řadu let po smrti. Nebudu napínat. 2 piva jsem přetrpěl a zbytek šel do dřezu. S Březňákem z minulých let to nemá společného nic. Ale nic jiného jsem nečekal. Pomalá devastace receptury je pro Heineken klasiská. Když už tak blábolí o klasice. Nekupujte to, vyhazujete peníze !


napsal(a): Petr F. [Odpovědět]

tomino

neděle, 20. prosinec 2009
15:22

tomino

::lol ::lol ::lol


napsal(a): tomino [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
01:44


posted by: Inzerce

umbob

neděle, 20. prosinec 2009
14:28

umbob

A ty kecy o kaprovi a pivu tvořící po staletí nezbytnou součást štědrovečerní večeře...Kapr tedy ani náhodou(ten max.80 let). Tak ať paní Klančíkové Březňák z plastu 24.12. chutná.


napsal(a): umbob [Odpovědět]

jiri.kana

neděle, 20. prosinec 2009
14:26

jiri.kana

Kapři pocházejí z tradičních chovů v Třeboni... Je zajímavé, jak ti velkovýrobci mají všechno tradiční. Ovšem na deklarované tradici si ještě nikdy nikdo nepochutnal...

Mimochodem, jak je to s tou větou Kapr a pivo jsou již po staletí nezbytnou součástí štědrovečerní večeře, je pravdivá aspoň ta část o kaprovi?


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Pavel R.

neděle, 20. prosinec 2009
13:53

Pavel R.

Takže víme kolik váží kapr a odkud pochází. Ale odkud pochází pivo v plastu se asi nikdy nedozvíme. Krásný leták... pan Cibich loví kapry v Kutné Hoře... Ten se asi v hrobě otáčí... Veselé Vánoce


napsal(a): Pavel R. [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI