Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

UL

Pivovary Ústeckého kraje


verze pro tisk

Kotouč Česká Kamenice

[e]Kotouč Česká Kamenice

K24, s.r.o.

Pivovarská 3

407 21 Česká Kamenice


tel.: 777 88 00 24 ; 412 582 084

http://www.pivovarkamenice.cz/

e-mail: info@pivovarkamenice.cz

Facebook: /pivovarkamenice.cz/


založeno 2015

výstav: ?

značka: Kotouč


Tady by měla být fotka budovy pivovaru. Pokud ji můžete poskytnout, budeme rádi, když nám ji zašlete. Děkujeme


Hodnocen piva z tohoto pivovaru

Hodnocen: 3.43 hvzdiek/ Hodnoceno: 7x



lnky o pivovaru

  • Kamenická Kaple s medem 14

    Kapličku z pivovaru Kotouč v České Kamenici jsme již ochutnali, teď je na řadě její silnější sestra Kaple 14% EPM.
  • Kotouč Kaplička s medem 11

    Piv s přídavkem medu je na trhu docela dost. Asi všichni znáte Kvasar, který se dočkal i licenční výroby v průmyslovém pivovaru. Uvidíme, jak si s medovým speciálem poradili v České Kamenici.
  • Kamenický Rytíř 12 tmavý

    V lednici jsem našel ještě několik plechovek pivovaru Kotouč z České Kamenice. Dnes je na řadě tmavý ležák Rytíř, který mi dorazil v PET lahvích zkažený, uvidíme jaký bude v plechu.
  • Kamenický Granát Red IPA 18

    Když se mi ozval dealer pivovaru Kotouč z České Kamenice, rád jsem objednal něco málo do prodeje. PETky se prodaly a mně tak zůstalo něco piva v plechu. Pojďme se podívat na Red Ipu.


Dn v pivovaru


Vloit koment

Jmno:
E-mail:
www:

Komente

Ludwig

pátek, 7. duben 2017
21:41

Ludwig

Tak predminuly vikend jsme navstivili tenhle pivovar.

Budova je to obrovska, a tak jsme ji obchazeli a lomcovali vsemi dvermi nez jsme pochopili ze nekde musi byt proste vchod. Dvere s napisem PIZZERIE byly zamcene na 7 zapadu, tak jsme zkusili jeste vycep/pivnici a take nic.. az posledni dvere s napisem PALIRNA byly otevrene.. velmi pozoruhodne..
Uvnitr 2 vetsi stoly a 2-3 malinke stolky beznadejne obsazene.. Interier jako nekde s vyprodeje.. sklenene stoly ktere se do pivovaru absolutne nehodi me doslova uderily do oci jako pest..Kdyz uz bylo plno tak jsem se rozhodnul vzit si 2L PETku sebou. V lednici jsme si vybrali 12° svetlou a 13° polotmavou, cena solidni zhruba do 25,-kc za pullitr.

Jeste jsem poprosil slecnu za barem o 1 cm 11° svetle na ochutnani.. Dostale jsem alespon 5 cm, proste par hltu.. Prichnuti bylo dost morbidni a chut byla vskutku odporna.. DIACETYL jakeho se cloveku dostane snad jen v chemicke laboratori. Tak jsem dal ochutnat svym kamaradum kteri byli se mnou a vsichni se svorne otrasli hnusem.

S velkymi pochybnostmi jsem koutkem oka pozoroval moje 2 PETky a mozek vypocitaval mozne scenare.. Nechat si vratit penize? Odnest a doma vyzkouset? Nakonec jsem si je odnesl a druhy den doma vyzkousel.. ZAZRAK!! Zadny diacetyl se nekonal.. Pivo prumerne, pitelne, bez nejake hrubsi chutove vady. Takovy prumer.. nenadchlo, ale dalo se vypit..

Co rici zaverem: Ze vsech malych pivovaru v regionu Ceskeho Svycarska (takze Falkenstejn/Krasna Lipa, Kocour/Varnsdorf, Cvikov a Decin) je to ten nejhorsi a nejmene chutnejsi pivovar. Myslim si ze jako palirna slavi v regionu mnohem lepsi uspech nez jako pivovar.


napsal(a): Ludwig [Odpovědět]

Sekal

pátek, 7. duben 2017
23:34

Sekal

Ludwig: mno, kdyz bych porovnal spodnaky z Kocoura, Cvikova Nebo Decina s Kamenici, tak si vyberu Kamenici.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
09:47


posted by: Inzerce

Ludwig

neděle, 9. duben 2017
09:34

Ludwig

Sekal: Ale jo, v tom se shodneme. Z Kocoura mi chutna snad uz jen ten Sumecek. Jejich spodnaky opravdu nee... Uprimne: oni nikdy nebyly dobre. Decinske spodnaky taktez zadna slava. Ale Cvikova se musim zastat. V unoru 2017 jsem byl na jedne party a na popijeni tam byl sud 10° z Cvikova. Budu uprinmy: Nemuzu na to pivo rict pul spatneho slova. Opravdu dobra, chutna, poctiva desitka. Nenapada me cokoliv byt i jen trochu negativniho co bych k ni dodal. Ba naopak: i po celovecerni konzumaci opravdu velkeho mnozstvi na druhy den vse OK, hlava cista a jasna, zaludecni nebo strevni potize zadne a schopnost myslet a ridit motorove vozidlo nikterak neomezena. :-)


napsal(a): Ludwig [Odpovědět]

Jana

neděle, 9. duben 2017
09:38

Jana

Sekal:
Inu, já bych brala spíš ten Cvikov. Kamenici jsem měla asi 2 nebo 3x a žádná sláva. Jednou dokonce z toho piva diacetyl přímo lezl. :)
Z tohoto kraje ovšem preferuji FALKENSTEJNA.
---------------------------------
Zpráva byla upravena 09.04.2017 ve 09:40:57


napsal(a): Jana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI