Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pardubický pivovar


Pivní.info

Pardubický pivovar začne v průběhu června nabízet pod Orlickými horami novou značku piva. Pivo Sněžník má být konkurencí oblíbené značce Holba. Pivaři se k Sněžníku ale zatím staví rezervovaně.

"Hrdě se hlásíme k oblasti pod Králickým Sněžníkem. Novým druhem piva chceme obohatit nabídku a podpořit lokální patrioty," uvedl ředitel Pardubického pivovaru Jan Kvasnička.

Zda zdejší region nové pivo importované z krajského města přijme, zatím není jisté. Mezi pivaři zpráva o novince zvláštní nadšení nevzbuzuje.

"To si raděj vezmu dovolenou," komentoval možnost čepování nového piva z Pardubic Vítězslav Mareš.

Místní znalec piva Jaroslav Skalický je zdrženlivější: "Uvidíme. Můžeme to zkusit, až sem to pivo dorazí."

Králický restauratér Michal Souček o zamýšleném kroku Pardubického pivovaru zatím neslyšel. "Ani nevím, jak to vlastně celé bude. Budeme muset počkat, s jakou nabídkou pivovar přijde," řekl.

Nový ležák Sněžník by měl podle ředitele pivovaru Kvasničky zaútočit na city konzumentů a nabídnout jim alternativu či doplněk k hanušovickému pivu Holba, které je v Králíkách i celém okolí nejrozšířenější. Podle něj sládkové přizpůsobili nové pivo chuti pijáků.

"Několikrát jsme chuť zkoušeli a upravovali. Nakonec jsme museli přidat na hořkosti, aby byli konzumenti co nejvíce spokojeni a přijali pivo za své," dodal ředitel.

Zdroj: Pardubice iDnes.cz | Autor: Jiří K. Růžička


Pardubické pivo v novém kabátě

[středa, 25. květen 2011]

Pardubický pivovar při příležitosti 140. výročí přichystal hned několik významných změn. Ty by měly podpořit zájem o pardubické pivo a následně přispět také k navýšení prodeje piva Pernštejn. Jednou z nejzásadnějších změn je redesign značky Pernštejn.

Pardubické pivo v tuto chvíli vyráží do trhu ve zcela novém kabátě. S novým balením se mění také slogan i logo, kterému bude stejně jako v minulosti dominovat kůň v červeném erbu. V novém bude uvedeno na trh i Nealkoholické pivo pod názvem Pernštejn.

Od 1. června je tedy možné koupit celé portfolio značky Pernštejn ve zcela novém balení. „Změna značky byla dlouhodobě a pečlivě připravována. Jak jsme tento úkol zvládli, nám ukáže čas. My jsme s proměnou velice spokojeni a považujeme ji za více než zdařilou.“ říká Jan Kvasnička, ředitel Pardubického pivovaru.

Nové etikety budou laděny do stříbrné barvy s dominantním koněm v červeném erbu. Ten by měl zákazníkům připomínat, že se jedná o pivo z Pardubic. Na všech obalech je umístěn slogan „Pivovar s tradicí“. Jak dodává Jan Kvasnička: „Pardubický pivovar je regionální pivovar, který tu působí již od roku 1871. Od té doby uběhlo 140 let a my stále navazujeme na tradici vaření piva tak, abychom uspokojili naše stávající i nové zákazníky.

Redesign značky se promítne také do všech reklamních materiálů. Především pak i v označení jednotlivých provozoven. V současné době má Pardubický pivovar osm vlastních provozoven, které slouží jako vlajkové lodě zn. Pernštejn.

Nelze však opomenout ani další produkty - 19° pivo Pardubický Porter nebo 14° speciální pivo Pardubický Taxis. Nakonec samotný Taxis za svou velmi krátkou dobu působení na trhu sklízí úspěch. To potvrzuje i získané ocenění „Regionální potravina“.

O Pardubickém pivovaru a.s.

Kořeny pivovarnictví v Pardubicích sahají do počátku 14. Století. O jeho významný rozvoj v renesanci se postaral Vilém z Pernštejna. Převratné změny v obchodu a průmyslu 19. století si vyžádaly i v tomto oboru zcela nový přístupu, a proto tradici městského pivovaru převzal v roce 1871 akciový pivovar Pardubice. V současné době nabízí Pardubický pivovar osm druhů sudových a osm lahvových piv pod značkou Pernštejn, speciální 19° pivo Porter, 14° pivo Pardubický Taxis a Ozzákovo pivo Ozzobír.

Zdroj: Tiskovky.info


Oblíbenost a kvalita piva Pardubický Taxis je potvrzena. Ve středu 11. května převzal ředitel Pardubického pivovaru Jan Kvasnička ocenění „Regionální potravina“, které získalo 14° pivo Pardubický Taxis. „Speciální pivo Pardubický Taxis je v tuto chvíli poslední novinkou v portfoliu Pardubického pivovaru a úspěchy, které získává, jsou odměnou pro všechny, kteří se na jeho výrobě i konzumaci podílejí.“ řekl ředitel Kvasnička.

Foto

Nelze však říci, že by byl úspěch piva Taxis naprostým překvapením. Taxis byl poprvé představen v říjnu loňského roku na Velké Pardubické a již od svého uvedení na trh získává velmi pozitivní ohlasy, zejména z řad samotných konzumentů.

Při výrobě tohoto speciálního ležáku je používán výhradně moravský slad, kvalitní voda a jakostní žatecký chmel. Výsledkem je výjimečná chuť s výraznou hořkostí, kterou ocení nejen pivní znalci.

Soutěž „Regionální potravina“ pořádá Pardubický kraj ve spolupráci s Agrovenkovem již po páté. V letošním roce proběhlo soutěžní klání hned v několika kategoriích, např. masné, mléčné, pekařské výrobky, alkoholické a nealkoholické nápoje, atd. Značku „Regionální potravina“ uděluje formou certifikátu ministr zemědělství na základě rozhodnutí hodnotitelské komise.

Zdroj: Pernštejn.cz


Selské trhy

[úterý, 12. říjen 2010]

Vážení zemědělci, pěstitelé, chovatelé, řemeslníci, zkrátka vy všichni, kteří se zabýváte produkcí poctivých českých potravin, zeleniny, ovoce či rukodělných výrobků.

Jménem Pardubického pivovaru a Oblastní Agrární komory nám dovolte Vás přizvat k účasti na „Selských trzích“. Jedná se o prodejní akci pořádanou v areálu pivovaru v Pardubicích. Sortiment by měl být výhradně zaměřen na vlastní produkci oblastních subjektů jako je ovoce, zelenina, pekárenské, mlékárenské a masné produkty. Vítáni jsou i včelaři, rybáři, chovatelé a tradiční řemesla.

Areál pivovaru má statut veřejného tržiště odpovídající předepsaným normám, z toho vyplývá povinnost prodejce prokázat se na požádání živnostenským listem nebo jiným povolením, které umožňuje veřejný prodej. Pro ty, kteří nemají vlastní stánek, zajistíme prodejním místo včetně připojení elektřiny a vody. Vše včetně prodejních míst je zdarma. Prodejci výrobků vyžadující speciální režim si prodejně technické vybavení zabezpečí z vlastních zdrojů (např. váhy, mrazící boxy,…). Více informací získáte od pana Kocourka tel. 734 314 542.

Pojďte s námi založit tradici „Selských trhů“ v krajském městě. Každou sobotu s kvalitními produkty od Vás s naším vynikajícím tradičním pivem a bohatým kulturním programem pro děti a dospělé v areálu Pardubického pivovaru.

Startujeme 16.10.2010.

Zdroj: Pernštejn.cz


Pivní slavnosti Pardubického pivovaru

[čtvrtek, 23. září 2010]

Nádvoří pardubického pivovaru opět zaplnili návštěvníci u příležitosti tradičních pivních slavností. Na své si přišli jak milovníci zlatavého moku, tak i ti, kteří přišli za zábavou. Bylo zde k vidění vystoupení kapel jako je country skupina Hotovo, Buty, Ready Kirken, Ján Bendig a zejména malé diváky potěšil svou hodinou zpěvu Jaroslav Uhlíř.

Zdroj: Pernštejn.cz | Video: TVPardubice


Čarodějnice sice podle data připadají až na příští týden, ale v pardubickém pivovaru Pernštejn se budou slavit už zítra. Navíc zde budou moci návštěvníci poprvé ve velkém ochutnat nové pivo Ozzobír.

Jeho název souvisí s hlavní postavou televizního seriálu Comeback Ozzákem. Oficiálně ho také pokřtil jeho představitel herec Martin Dejdar.

Program v pardubickém pivovaru začne zítra ve 14 hodin. Jeho hlavní hvězdou bude Petra Černocká a její Saxana. Vystoupí kapely Stresor, Pernštejnka a Doklobouku, nebude chybět pálení čarodějnic na velkém ohni, opekání buřtů a pro děti nafukovací hrady, trampolína, loutkové představení. Na akci bude probíhat také soutěž o nejkrásnější kadeřnici.

Zdroj: Zprávy iDnes.cz


Ozzák z Comebacku má svoje pivo!

[středa, 24. březen 2010]

Ozzák z kultovního seriálu televize Nova Comeback má svoje vlastní pivo.

Vyrábí se v pardubickém pivovaru. „Křest piva s názvem Ozzobír se konal 13. března na Rampušákovi v Deštném v Orlických horách,“ uvedl ředitel pardubického pivovaru Jan Kvasnička. „Od minulého pátku je k mání v našich prodejnách ve východních Čechách, kterým říkáme Pivovarky,“ upřesnil ředitel pivovaru.

Ten v současné době intenzivně pracuje na tom, aby se Ozzákovo pivo prodávalo i v hyper a supermarketech.

Jednáme se všemi řetězci, a to nejen na regionální, ale také na celostátní úrovni,“ potvrdil Jan Kvasnička.

Bylo to složité

Zrod Ozzobíru však podle něj rozhodně nebyla žádná procházka růžovým sadem. „Jednání byla poměrně složitá. První se konalo už loni v srpnu,“ prohlásil ředitel pardubického pivovaru. „Jsme rádi, že jsme vše nakonec dotáhli do zdárného konce a Ozzobír je na světě,“ podotkl Jan Kvasnička.

Celé to začalo tak, že k nám jednoho dne přijel na neplánovanou prohlídku pivovaru představitel Ozzáka Martin Dejdar s celou svou rodinou. Pochází z Chrasti u Chrudimi, je východočeským patriotem a pardubické pivo mu chutná. Proto se mu zamlouvala myšlenka, že by se Ozzobír mohl vyrábět právě tady,“ vysvětlil ředitel pardubického pivovaru.

Zatímco lahvové pivo jsme před několika dny pokřtili, sudové pivo tato slavnost teprve čeká. Křest chystáme na 18. června, kdy se přímo v pivovaru uskuteční koncert skupiny Tři sestry. Na tuto akci by měl dorazit i Ozzák,“ slíbil Jan Kvasnička.

Ozzobír však pivovar hodlá propagovat i na dalších akcích, na nichž se podílí. „Ozzák by se měl objevit také 22. května na koncertě v Opatovicích nad Labem,“ pravil šéf pardubického pivovaru.

V jeho prostorách se už v neděli 11. dubna koná slavnostní zakončení pardubické části Febiofestu. „Půjde o speciální projekci filmu Občan Havel přikuluje. Myslím, že je to dobrý nápad, na který už máme kladnou odezvu,“ vyjádřil se Jan Kvasnička.

Na 24. dubna pivovar chystá pálení čarodějnic, na konec prázdnin pak Velký den piva.

Občas se podívá

Dokud se bude Comeback vysílat, chtěli bychom Ozzobír maximálně vytěžit. Když mám čas, tak se sám na tento seriál dívám, byť je zaměřen na trochu jinou cílovou skupinu, tedy na mladou generaci do pětatřiceti let. Ale i moje žena, která Comeback původně odmítala, se mi nedávno svěřila, že se při něm docela dobře pobavila,“ uzavřel ředitel pardubického pivovaru.

Fotogalerii naleznete zde...

Zdroj: Pardubický deník.cz | Autor: Tomáš Dvořák


Podle informací Deníku už chybí jen pověstný krůček k tomu, aby se v pardubickém pivovaru začalo vyrábět Ozzákovo pivo!

Je pravda, že s pardubickým pivovarem v současné době jednáme. Získali jsme licenci od televize Nova, ale jednání se vedou dál, protože smluvní podmínky jsou dost striktní. Všechno však nasvědčuje tomu, že by Ozzákovo pivo mohlo vznikat právě tady,“ potvrdil známý herec Martin Dejdar, představitel Ozzáka z kultovního seriálu televize Nova Comeback.

Pardubický pivovar jsem oslovil nejen proto, že jsem patriot, ale také na základě doporučení. Pardubické pivo je totiž skvělé,“ sdělil Martin Dejdar, který pochází z nedaleké Chrasti u Chrudimi.

S tímto nápadem k nám přišel sám Martin Dejdar. Navštívil nás a tento projekt nám nabídl. Pokud vše dobře dopadne, měli bychom snad ve čtvrtek podepsat smlouvu,“ prohlásil ředitel pardubického pivovaru Jan Kvasnička.

Momentálně jednáme s obchodními řetězci a hodláme oslovit i vybrané kluby pro mladou generaci,“ nechal se slyšet ředitel pivovaru.

Půjde o jedenáctistupňové světlé pivo, které budeme nabízet v lahvích,“ informoval náš Deník Jan Kvasnička.

Rádi bychom uspořádali též křest Ozzákova piva. Počítáme s tím, že do konce února by mělo být uvedeno na trh,“ poznamenal ředitel pardubického pivovaru a dodal, že poté by měly následovat také další propagační akce.

Zdroj: Chrudimský deník.cz | Autor: Tomáš Dvořák


Ve dnech 7.-8.8.2009 se v uskutečnil již 14. ročník slavností piva v rekreačním středisku Kamínka u Roštína, okr. Kroměříž. Tentokrát slavnosti byly pod záštitou generálního partnera Pivovar Pernštejn a R. Jelínek. Návštěvníky, kterých se zde tento letní víkend sešlo okolo 4 500, zaujal nejen skvělý hudební program ale i možnost ochutnat chmelový mok od mnoha pivovarů u nás. Zejména tmavý speciál Porter 19° z Pardubického pivovaru zaujal nejednoho příznivce piva vč. známého rockera a bezesporu i znalce piva „Ozáka“(v podání Martina Dejdara), který zde také účinkoval.

Foto

Jelikož Pivovar Pernštejn dokázal návštěvníky zaujmout nejen tímto tmavým speciálem, velké oblibě se těšil i Pernštejn světlý ležák 11°, dá se předpokládat že v tomto regionu již nebude tato značka neznámá. Ve spolupráci s f. R. Jelínek lze očekávat rozšíření působnosti v této oblasti.

Foto

Náš pivovar se i nadále chce prezentovat na těchto kulturních akcích spojených především se značkou dobrého pardubického piva. Takto se nechal slyšet ředitel společnosti Pivovaru Pernštejn a.s. Ing. Jan Kvasnička.

Zdroj: Pernštejn.cz


V sobotu ovládne dvůr pivovaru Pernštejn Rockové pivobraní. Vystoupí na něm kapely Alkehol, Törr, Miloš Dodo Doležal a Stresor.

Skladba kapel je důkazem toho, co tvrdí pořadatelé, tedy že se v pivovaru odehraje pořádný rockový nářez. Skupina Törr už má za sebou více než třicet let metalové produkce, přestože se za oficiální rok vzniku považuje 1986. Rocková kapela Alkehol vydala čtrnáct desek a Miloš Dodo Doležal patří mezi legendy už od dob svého působení ve Vitacitu. Závěr večera bude patřit pardubické pivní formaci Stresor. Ti na rozdíl od předcházejících skupin hrají převážně skladby skupiny Kabát, ale také právě zmíněného Alkeholu. Zajímavé tedy bude, jak se kapely s volbou písní „srovnají“.

Akce začíná už v 17 hodin, trvat bude do půlnoci. Vstupné v předprodeji je 130, na místě 180 korun.

Zdroj: Zprávy iDnes.cz


Již v duchu slunečného letního počasí se v našem Pivovaru Pernštejn a.s. dne 25.04.2009 konalo „PÁLENÍ ČARODĚJNIC“. Nádvoří pivovaru od 14.00 hod postupně zaplňovali zejména rodiče s dětmi, pro které byly největším lákadlem skákací hrad a nafukovací skluzavka. Také dětský koutek vč. atraktivních soutěží nenechaly tyto malé neposedy chvíli v klidu.

Pro dospělé návštěvníky byly připraveny lákadla v podobě chutného občerstvení, taktéž zábavných soutěží a ukázek starých lidových řemesel. Mohli jste ochutnat čerstvě upečený perník a zároveň si vyzkoušet jeho zdobení. Ti šikovnější si pod dozorem zručného dráteníka vyrobili malý šperk a k vidění byla i ukázka tradičního malování na hedvábí, tkaní a batikování. Rozhodně by Vás zaujala i výroba svíček a přírodních mýdel.

Foto

K příjemně strávenému odpoledni v pivovaru neodmyslitelně patří dobře vychlazené pivo. Stánky s několika druhy tohoto moku byly v popředí zájmu až do pozdních večerních hodin.

Z pestrého programu lze vyzdvihnout ukázku historického šermu a vystoupení Valdorfské školy, které sklidilo velký ohlas. K poslechu hrála skupina Veslo a v podvečer již všichni netrpělivě očekávali zapálení hranice s čarodějnicí. Mimochodem, čarodějnic malých i velkých přišlo nepočítaně a nebylo snadné mezi nimi najít tu nej…. ale podařilo se a večer se už spousta z nich mačkali u zapáleného ohně s opečeným buřtem. Akci s rockovými tóny zakončilo dlouho očekávané vystoupení skupiny Stresor.

Velký dík patří všem, kteří na podíleli na organizaci této akce a samozřejmě další dík patří Vám, kteří nám zachováváte přízeň a společně s námi jste si užili celý tento čarodějnický rej…

Zdroj: Pernštejn.cz


Reprezentační ples Pivovaru Pernštejn a.s., který se konal dne 14.02.2009 v KD Na Dukle, tak na tento den se spoustu lidiček těšilo. Ženy přemýšlely co obléct za róbu, jaký účes, střevíčky aby oslnily nejenom své drahé polovičky a muži měli jistě velkého těšíka že si dají pivko, proloží to sem tam nějakým panáčkem a budou celý večer debatit o ženách, fotbale, autech, politice …..a samozřejmě že se bude tančit, ale na to zas myslely spíše ženy.

Foto

Na ples byla přichystána bohatá tombola /dárkové balíčky, uzeniny, květiny, pytle s obilím, brambory a jako jedna z lákavých cen bylo divoké prase. Na začátek večera bylo připraveno předtančení a barmanská show. Celým večerem provázela v hlavním sále kapela Pernštejnka , Bingo band a v malém sále hrál DJ Kofola a ten to uměl rozjet….

Zahájení plesu se ujal jako každým rokem Ing. Karel Spilko, ředitel společnosti Pivovaru Pernštejn a.s.. Popřál všem pohodovou zábavu a ples v prvotním hudebním doprovodu Pernštejnky nabral na obrátkách. Následovalo předtančení, které bylo velmi líbivé a snad každý si v koutku duše přál umět také tak tančit.

Největší fronty se na začátku tvořily u prodeje a následně výdeje tomboly. Aby ne, ceny stály opravdu za to, si chviličku postát….pak už se jen pilo, jedlo, tančilo a zábava v plném proudu trvala do 02.00 hod. I přes pokročilou dobu se spoustě lidem domů nechtělo. Někteří více unavení putovali přímo do postelí a Ti vytrvalejší pokračovali za další zábavou. A co my jako zaměstnanci Pivovaru Pernštejn a.s.?... usínali jsme s dobrým pocitem na duši že se ples vydařil a moc se těšíme na ten další. Doufáme, že ti kteří byli na plese s námi také.

Zdroj: Pernštejn.cz


Celosvětová ekonomická krize je noční můrou většiny velkých podniků. Pardubický pivovar k nim ale nepatří. „My problémy nemáme. Čím horší je finanční krize, tím víc piva se pije,“ řekl v nadsázce ředitel pivovaru Karel Spilko. Podle něj firma loni vrátila do výroby kolem dvaceti milionů korun a investovat bude i letos. Pivovar Pardubice sice ukončil export do Německa, ale okamžitě začal svoje pivo vyvážet do Švédska.

Zdroj: Deník.cz


Porter v novém kabátu

[neděle, 14. prosinec 2008]

Nové balení porter. Nevratná láhev 0,33l. Multipack 7 lahví 0,33l. K dostání v prodejnách Pivovarka a také v maloobchodní síti.

FotoFoto

Zdroj: Pernštejn.cz


Ocenění Švédsko

[úterý, 9. září 2008]

První ročník mezinárodního pivního festivalu, určeného zejména pro hoteliéry a restauratéry, s názvem Gothenburg Beer Festival 2008 se konal ve Švédsku dne 13.06.2008. Zúčastnily se ho pivovary ze zemí jako je Německo, Estonsko, Litva a své zástupce měla kromě dalších i Česká republika. Z tuzemských pivovarů měli své zastoupení Holba, Bernard a pardubický Pernštejn, který získal se svým speciálním pivem Porter 19° první místo v kategorii tmavá silná piva. Porotu zaujal zejména svou plnou, nasládlou a nezaměnitelnou chutí, kterou ocenili zejména provozovatelé restauračních zařízení v hostující zemi tohoto dvoudenního festivalu. Dále se soutěžilo v kategoriích světlý a tmavý ležák a světlé lehčí (anglické) pivo. Porotci mohli vybírat z 93. vzorků. Pořadatelé tohoto festivalu mají smělé plány i do budoucích let, tudíž se můžeme těšit na jistě atraktivní další ročníky. Podrobnosti o festivalu najdete na : www.beerfestival.se

Zdroj: Pernštejn.cz


Porter - připravovaná změna obalu

[úterý, 9. září 2008]

Tmavé speciální pivo Porter se bude stáčet do nevratných lahví 0,33 l. Připravujeme balení 24 x 0,33 l v kartonu s odtrhávací horní částí, dále pak multipack po 7 lahvích, dárkové balení 5 lahví a sklenička a trojpack. Uvedení na trh se předpokládá v říjnu s cílem zalistování do většiny řetězců.

Foto

Zdroj: Pernštejn.cz


Pivovaru Pernštejn v Pardubicích poklesla v prvním pololetí roku 2008 výroba piva na zhruba devadesát procent. Obchodní ředitel Václav Moravec uvedl, že je to v souladu s prodejem piva všech pivovarů v tomto období.

"Především pivovar Pernštejn musí o sobě dávat více vědět, musí se více zviditelňovat a tím trošku stavět hráz megapivovarům, které dávají ukrutné prostředky do marketinku a do reklamy, což si tento pivovar nemůže dovolit v této oblasti konkurovat."

Audio zde...

Zdroj: Rozhlas.cz | Autor: Alena Michálková


Novinky z Pardubic

[čtvrtek, 13. březen 2008]

Emma zabijačkové hody neodnesla

Dne 1.2.2008 se na nádvoří pardubického pivovaru uskutečnil první ročník Zabijačkových hodů. I přes nepřízeň počasí a výpadky elektrického proudu se na akci dostavilo přes tisíc lidí, kteří si pochutnali na různých vepřových specialitách a hlavně pivu Pardubický Porter, které šlo ze všech nabízených druhů nejvíce na odbyt. Úspěch sklidila také soutěž v pojídání jitrnic, kterou s pěti a půl snědenými jitrnicemi za 15minut vyhrál pan Josef, který tak získal 100 piv zdarma.

Připravte se na Velikonoce

Nepřehlédněte naši akční nabídku prodejen Pivovarka, která je přizpůsobena pro období Velikonoc. V nabídce naleznete stáčená vína, stále oblíbenější „zelenou“ a hlavně Pernštejn Světlý ležák, který je za cenu, která se nemusí již nikdy opakovat. Navštivte naše prodejny a užijte si společně s výrobky Pernštejn Ten nejlepší velikonoční relax!!

Tmavý ležák Pernštejn uspěl v Táboře

Každoročně se v Táboře pořádají pivní slavnosti, jejichž součástí je i degustační soutěž „Pivní pečeť“. Stejně jako v roce 2007 i letos Pivovar Pernštejn a.s. získal jedno ocenění. Na bronzovém místě se umístilo pivo Pernštejn Tmavý ležák. Výroba tohoto piva byla započata teprve v roce 2006 a i toto ocenění je důkazem toho, že se v pardubickém pivovaru pivo vařit umí a uvedení Tmavého ležáku na trh bylo správným tahem.

Akční nabídky v prodejnách Pivovarka

Pivovar Pernštejn a.s. provozuje již 7 prodejen Pivovarka, které Vám nabízí piva z pardubického pivovaru za nejlepší ceny ve městě. V rámci zlepšení služeb Vám budeme navíc každý měsíc nabízet 3 akční výrobky, za ještě lepší ceny. Aktuální nabídku pro daný měsíc naleznete vždy na našich internetových stránkách.

Zdroj: Pernštejn.cz


Zabijačkové hody

[středa, 27. únor 2008]

Pivovar Pernštejn a.s. každoročně pořádá pro své zákazníky dvě akce ve svém areálu, a to pálení čarodějnic a Velký den piva. V letošním roce se k těmto úspěšným akcím přidává třetí, Zabijačkové hody.

Plakát

Ty se uskuteční 1.3.2008 od 10,00 do 17,00hod. na nádvoří pivovaru Pernštejn. Návštěvníci se mohou těšit na pochoutky, které k zabijačce patří, jako jitrnice, ovar, prejt a spousty dalších. O dobrou náladu se bude od 13,00 hod. starat staropražská kapela Patrola. Velká pozornost bude jistě také věnována soutěži v pojídání jitrnic, v níž budou „jedlíci“ během 15-ti minut soutěžit o velký sud piva. K zapití mastných pochoutek bude na výčepech široká škála pardubických piv, včetně devatenáctistupňového tmavého speciálu Pardubický Porter. Vstupné je po celý den zdarma.

Zdroj: Pernštejn.cz


Pro všechny milovníky zlatavého pěnivého moku je tu hotová revoluce - pivní lázeň! Už jste se někdy koupali ve vaně plné piva? Ještě ne? Tak právě nyní máte jedinečnou příležitost to vyzkoušet na vlastní kůži, a to dokonce v kraji, který je "tekutému chlebu" přímo zaslíbený!

"Pivní lázeň má velmi blahodárné účinky na lidský organizmus," říká Jan Čeliš, provozní vedoucí Lázeňského penzionu U Čtyřlístku v obci Hořelec na Chrudimsku, který jako jediný v Pardubickém kraji tuto unikátní léčebně - relaxační proceduru nabízí.

"Dokáže výrazně zlepšit funkce celého těla a jeho obranyschopnost. Představuje naprosto ideální ozdravnou kúru pro pleť i vlasy. Pivní lázeň pročišťuje též krevní oběh a uvolňuje svaly. Příjemně prohřeje klouby i pokožku a uvolní škodlivé látky z kůže. K regeneraci přispívá také celá řada vitamínů B, proteiny, sacharidy, které v sobě mají pivní kvasnice," popisuje provozní vedoucí Lázeňského penzionu U Čtyřlístku, jenž se nachází v blízkosti vyrovnávací nádrže Sečské přehrady.

"Cílem pivní lázně je naprostá fyzická i psychická harmonie. Pro člověka je to prostě balzám na těle i na duši," sděluje Jan Čeliš. "Celá procedura se odehrává v příjemné teplotě vody, která se pohybuje kolem 35 stupňů Celsia. Dokonalý prožitek umocňuje koupel ve stylové dřevěné, dubové vaně pro dvě osoby," doplňuje.

O to, že by se někdo snažil při této proceduře vypít její lahodný obsah, v Lázeňském penzionu U Čtyřlístku strach nemají. "Ve spolupráci s pardubickým pivovarem Pernštejn jsme pro hosty připravili příjemné překvapení. K pivní lázni bude podáván dvanáctistupňový kvasnicový ležák," podotýká provozní.

"Pivní lázeň je cenově dostupná. Dovolit si ji může úplně každý. Chce to mít jen chuť vyzkoušet něco nového a netradičního," dodává Jan Čeliš.

Slavnostní zahájení (pozvánka zde... ) činnosti pivní lázně se uskuteční ve čtvrtek 7. února 2008, přičemž účast je nutné potvrdit na tel. 732 124 506.

O den později pak bude tato procedura přístupná široké veřejnosti.

Zdroj: Protext


«« « Strana 4 z 5 » »»
1 2 3 4 5

PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI