Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ozzákovo pivo se má vařit v pardubickém pivovaru!

Co se píše o pivovarech a pivu


Ozzákovo pivo se má vařit v pardubickém pivovaru!

[čtvrtek, 21. leden 2010]

Podle informací Deníku už chybí jen pověstný krůček k tomu, aby se v pardubickém pivovaru začalo vyrábět Ozzákovo pivo!

Je pravda, že s pardubickým pivovarem v současné době jednáme. Získali jsme licenci od televize Nova, ale jednání se vedou dál, protože smluvní podmínky jsou dost striktní. Všechno však nasvědčuje tomu, že by Ozzákovo pivo mohlo vznikat právě tady,“ potvrdil známý herec Martin Dejdar, představitel Ozzáka z kultovního seriálu televize Nova Comeback.

Pardubický pivovar jsem oslovil nejen proto, že jsem patriot, ale také na základě doporučení. Pardubické pivo je totiž skvělé,“ sdělil Martin Dejdar, který pochází z nedaleké Chrasti u Chrudimi.

S tímto nápadem k nám přišel sám Martin Dejdar. Navštívil nás a tento projekt nám nabídl. Pokud vše dobře dopadne, měli bychom snad ve čtvrtek podepsat smlouvu,“ prohlásil ředitel pardubického pivovaru Jan Kvasnička.

Momentálně jednáme s obchodními řetězci a hodláme oslovit i vybrané kluby pro mladou generaci,“ nechal se slyšet ředitel pivovaru.

Půjde o jedenáctistupňové světlé pivo, které budeme nabízet v lahvích,“ informoval náš Deník Jan Kvasnička.

Rádi bychom uspořádali též křest Ozzákova piva. Počítáme s tím, že do konce února by mělo být uvedeno na trh,“ poznamenal ředitel pardubického pivovaru a dodal, že poté by měly následovat také další propagační akce.

Zdroj: Chrudimský deník.cz | Autor: Tomáš Dvořák


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Matej

čtvrtek, 29. prosinec 2016
16:03

pivo 12ka s 5,3% alk


napsal(a): Matej (ddd(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Henri

pátek, 22. leden 2010
08:57

Henri

Naše nejsledovanější TV Nova není bohužel (nebo bohudík - zrovna tak jako naše nejprodávanější pivo), mým šálkem čaje a proto jsem ze zmiňovaného seriálu neviděl (a snad ani nikdy neuvidím) jediný díl. Tudíž je mi také docela lhostejný osud tohoto marketingového produktu, který se i podle mého názoru nebude vyznačovat žádnou zvláštní kvalitou nebo přínosem pro náš pivní trh. Není mi však lhostejný osud Pardubického pivovaru, kterému přeji, ať se mu daří a může na trh dodávat v budoucnu i něco zajímavějšího a opravdu speciálního a co by mohlo důstojně doplnit třeba Porter.
---------------------------------
Zpráva byla upravena 22.01.2010 ve 08:59:15


napsal(a): Henri [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
11:05


posted by: Inzerce

zdenek

pátek, 22. leden 2010
06:58

zdenek

Pardubické pivo je vařeno "jak takš klasickým způsobem" a kdyby bylo na sládkovi a podsládkovi,tak vyhodí i HGB.Bylo a je stále ještě k pití.Snaží se tu asi udělat něco jako pokus o "votroka".Kéž by jim to vyšlo.A neplivejte předem na někoho ,když sami se asi nikdy o nic nepokusíte...


napsal(a): zdenek [Odpovědět]

blackdog

pátek, 22. leden 2010
10:15

to zdenek: "Jak takš klasický způsob" a HGB nejde moc dohromady. Myslím, že dřív vyhodí sládka než HGB. V Pardubicích se najde dost chemiků, kteří ho v pohodě zastoupí.


napsal(a): blackdog [Odpovědět]

zdenek

pátek, 22. leden 2010
11:43

zdenek

to blackdog: Záleží jak ho používáš.Víš jak to vůbec funguje?Můžeš třeba jenom upravovat CO2.A ředění o jeden stupeň je ještě spolknutelné,i když je už někdy cítit.HGB není zaklínadlo, ale technologie jako filtrace.Klasický způsob vaření piva v čechách je dán jedno a spíše vícermutovým způsobem(ne infuze),použití hlavního akvašení a ležení v klasických tancích s technologickou prodlevou(ne kontinuel.v CKT), použití specifických kvasnic pro spodní kvašení a převážné použití aromatických chmelů z nižší alfou.To určuje ten klasický způsob výroby v čechách.


napsal(a): zdenek [Odpovědět]

blackdog

pátek, 22. leden 2010
15:38

to zdenek: Můj názor je že HGB do do pivovaru nepatří. Tam kde ho mají se už nejedná o klasickou výrobu a je úplně jedno na co ho používají.


napsal(a): blackdog [Odpovědět]

Sekal

pátek, 22. leden 2010
00:48

Sekal

Tak to bude asi něco ve stylu Svatební víno Petry a Tomáše Vínné sklepy Valtice, z kteréžto láhve jsem onehdy pil slivovici, nebo čh kamelot. Comeback neznám, protože nemám tv, ale znám Dejdara a ten mi přijde sám o sobě dostatečně trapný. I když Kvasnička se tu taky moc nevycajchnoval...


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

val

čtvrtek, 21. leden 2010
18:07

val

Bude to normální (možná jen víc rozředěný) Pernštejn s jinou etiketou, no nádhera...


napsal(a): val [Odpovědět]

umbob

čtvrtek, 21. leden 2010
21:27

umbob

to val: Další vizionář,který ještě neochutnal a už mudruje.


napsal(a): umbob [Odpovědět]

val

čtvrtek, 21. leden 2010
22:26

val

to umbob: Přesně, kouknu do trouby a mám vize - Ozzákovo pivo je marketingový výrobek (prostě něco podle známého jména) a reklamní výrobky bývají málokdy kvalitní, protože to prostě není jejich cílem (a většinou to ani není potřeba, udělá se mozková masáž a lidi kupujou...). Jestli se pletu, rád si na znamení potupy a hanby poleju Ozzákem hlavu (beztak pivo dělá dobře vlasům :-) ), ale pochybuju, že toto nastane.


napsal(a): val [Odpovědět]

Energetik

pátek, 22. leden 2010
08:19

Energetik

to umbob: Takových vizionářů je tu poslední dobou až až, že už se to ani nedá číst....


napsal(a): Energetik [Odpovědět]

swooper

čtvrtek, 21. leden 2010
17:22

swooper

Když jsem ten seriál sledoval, tak myslím že to pivo co tam pije se jmenovalo "Husťan". Název je to hroznej :) uvidíme jestli se ho budou držet, nebo to bude prostě ozzákovo pivo.


napsal(a): swooper [Odpovědět]

VozechV

čtvrtek, 21. leden 2010
10:09

VozechV

Něco mi na tom Ozzákově pivu nesedí. Píše se tu, že je v jednání, zda se bude v Pardubicích vyrábět. Nevím, kdy tato jednání skončí smlouvou, ale nepředpokládám, že by už dopředu pardubičtí vytvořili "Ozzákovu" recepturu a pivo navařili. Já jen, není-li pak konec února příliš brzy na to, aby "Ozzákovo" pivo stačilo dozrát. Nebo je to jinak?


napsal(a): VozechV [Odpovědět]

Jegorič

čtvrtek, 21. leden 2010
10:38

jegoric

to VozechV: Etikety zrát nemusej... A jedenáctku maj navařenou, že. Pardubičtí můžou poděkovat scénáristům Vánoční epizody, kde se zadělávalo cukroví "pardubickou šestadvacítkou" :-)


napsal(a): Jegorič [Odpovědět]

jarda

pátek, 22. leden 2010
12:29

to VozechV:


napsal(a): jarda [Odpovědět]

Jarda

neděle, 31. leden 2010
00:55

to jarda:
Nevím, jak se mohl Jura z Brna přihlásit mým jménem. Příspěvěk mažu, heslo měním.


napsal(a): Jarda (jardakubalek(a)seznam.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI