Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ples Pardubického pivovaru je za námi

Co se píše o pivovarech a pivu


Ples Pardubického pivovaru je za námi

[úterý, 21. únor 2012]

V pátek 10. února proběhl v DK Dukla každoroční reprezentační ples Pardubického pivovaru. Návštěvníci plesu mohli ochutnat jak tři druhy piva značky Pernštejn za zvýhodněnou cenu, tak i točenou limonádu z vlastní produkce. Samozřejmě nechyběl ani klenot pivovaru, černé pivo Porter. Vzhledem k vyhlášení Národního památkového ústavu, který označil rok 2012 za tzv. „Pernštejnský rok“ bylo na plese k dostání pivo Pernštejn Vilém 11°. V duchu Pernštejnského roku se tak ponesou i další akce Pardubického pivovaru v letošním roce.

Foto

Pro návštěvníky plesu byl připraven pestrý program v podobě tanečních vystoupení v podání TK Life Pardubice a skupiny T-Bass. V závěru večera vystoupila i skupina orientálních tanečnic Samirah, která všechny přítomné zcela okouzlila. Samozřejmostí plesu byla již tradičně bohatá tombola. V letošním roce kromě pivních cen mohli příznivci drobného hazardu vyhrát masné či pekárenské výrobky nebo třeba poukaz na jazykový kurz či školu smyku.

Foto

Ples již tradičně zahájil ředitel pivovaru Jan Kvasnička, který krátce zhodnotil úspěchy pivovaru v uplynulém roce a popřál všem přítomným příjemnou zábavu.

Pro příští rok je ples předběžně naplánován také na jeden z únorových víkendů. Příznivce plesu i pivovaru rádi přivítáme i na některé z jiných akcí pořádané pivovarem.

Zdroj: Pardubický pivovar

http://www.pernstejn.cz/ples-pardubickeho-pivovaru-je-za-nami.htm


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI