Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar oslavil první narozeniny

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar oslavil první narozeniny

[pondělí, 3. listopad 2008]

Jediný pivovar ve Stříbře slavil rok své existence

Dvanáct měsíců stačí na důkaz toho, že stříbrský zlatý mok chutná a výborná umístění na soutěžích to jen dokazují. Už po třech měsících vaření získali stříbrští sládci třetí místo za pivo Argent v soutěži Pivní pečeť v Táboře a o měsíc později vychytali první dvě místa se Stříbrňákem a Argentem ve Zvíkově. Tam se jim podařilo získat i i čtvrté místo s Duchmausem.

Foto

Oslava prvních narozenin byla spojená se zabijačkovými hody. V nabídce byly jitrnice, jelita, tlačenka, ovar, guláš, smažák a spousta dalších pochutin, které se dají z vepřového vyrobit. „Dala jsem si výborný gulášek a višňové pivo. Takové hody by mohly být častěji, nebo klidně i jiné akce, třeba bramborový den,“ pochutnala si Jiřina Bruhová ze Stříbra. Zabijačku s úplně první návštěvou pivovaru spojila Jiřina Hrubá z Lomničky. „Jsem tu prvně a jsem unešená, vůbec jsem nevěděla, že to tu mají tak pěkné. Mají krásný interiér a moc milou obsluhu. A asi i dobrého kuchaře, soudím dle snězených výpečků,“ nešetřila chválou paní Hrubá.

Pivovar tedy vstoupil do druhého roku své činnosti. A jak je spokojen majitel David Ryba? „Myslím, že máme všichni za sebou kus práce a dobré výsledky. To dokazuje nejen dobré umístění na soutěžích, ale také vysoká návštěvnost pivnice. Celkově jsem spokojený,“ říká podnikatel.

Zdroj: Deník.cz | Autor a foto: Martina Sihelská


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

hroch

neděle, 2. listopad 2008
10:09

hroch

to Zlý Časy:
Jelikož kulečník u hrocha je na VŠ kolejích vždy chci mít pivo na ochutnávku přibližně v cenové relaci standartně nabízených piv, a proto je pro mě prodejní strop 22Kč za půllitr. Takže u Rybiček jsem pivo ochutnal, ale sudové neodvezl. Na ochutnávku máme vždy jeden max dva sudy ve čtvrtek a tak není problém sehnat něco jiného.


napsal(a): hroch [Odpovědět]

Zlý Časy

sobota, 1. listopad 2008
18:57

Zlý Časy

To měl Hroch štěstí,mně bylo pivo nabídnuto za 30Kč.Chtěl jsem ho,tak jsem sumu zaplatil,ale zákazník z mé finální ceny radost asi neměl.I tak musím napsat,že pivo bylo dobré a panu Rybovi přeji mnoho podnikatelských úspěchů a ,,Dej bůh štěstí".


napsal(a): Zlý Časy [Odpovědět]

hroch

sobota, 1. listopad 2008
18:31

hroch

Pivo je opravdu dobré. Jen škoda, že pan majitel nemá potřebu si dělat reklamu formou nabídnutí piva jinam na ochutnávku. Požadovaná cena za pivo odvezené v sudu je pouze o pět korun nižší než je cena v restauraci. To zrovna u 12ky vychází na 23Kč. Přeji stříbrským sládkům spousty povedených výtečných várek.


napsal(a): hroch [Odpovědět]

Stefan

sobota, 1. listopad 2008
17:15

Stefan

Stojí za to ten pivovar navštívit. Minulý rok jsem byl trochu zklaman, protože nechtěli plnit pivo do petky, ale ted`ko mají i pivo v láhvích. Pivo je fakt super, a jídlo taky skvělé, hlavně mi chutnal řízek ve sladovém obalu. Obsluha velmi slušná, tak co víc si přát? Paráda!


napsal(a): Stefan [Odpovědět]

Adsense

24. duben 2024
14:09


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI