Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

V nové TV reklamě značky Gambrinus zazáří suroviny i lidé z pivovaru

Co se píše o pivovarech a pivu


V nové TV reklamě značky Gambrinus zazáří suroviny i lidé z pivovaru

[pátek, 25. leden 2008]

V pondělí 28. 1. se televizním divákům poprvé představí nový reklamní spot značky Gambrinus. Po předchozích letech, kdy se v televizních spotech objevovala především přímá linka na chuťové vlastnosti nejoblíbenějšího českého piva a hlavní aktivity značky (fotbal), se letošní první televizní premiéra zaměří především na jedinečné suroviny určené pro jeho výrobu.

Správný říz bylo hlavní sdělení, které značka komunikovala ve všech svých loňských TV reklamách. „Zatímco dříve jsme se zabývali především tím, jak naše pivo chutná, nyní chceme našim konzumentům ukázat, co se za touto jedinečnou chutí skrývá,“ říká Magda Pančochová, Junior Brand Manager značky Gambrinus a dodává: „Chceme, aby si naši spotřebitelé uvědomili, že za naším pivem stojí tradiční suroviny a zkušení lidé, kteří pivo vaří.“

Spot s pracovním názvem „Mozaika“ je kompozicí přibližně 60 různých snímků spojených s výrobou piva. Po úvodních záběrech na suroviny (nejlepší slad, prvotřídní chmel a vodu) dostávají v oknech mozaiky prostor i lidé z pivovaru. V jednom záběru se objeví také současný vrchní sládek značky Gambrinus Jan Hlaváček. Ten patří již ke třetí generaci sládků z „pivovarské rodiny“ Hlaváčků, kteří v Plzni vaří pivo Gambrinus od 20. let minulého století.

Spot, jehož autorem je reklamní agentura Rust, Klemperer, vznikl v produkci společnosti EXIT Films a režíroval jej zkušený Richard Řeřicha.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 11:58 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Michal

pondělí, 28. leden 2008
01:47

Michal

Nasrat G. Se za to jako Plzeňák stydim, to neni Plzeňská chlouba, ale vostuda ::cry :(


ICQ: 260962312

napsal(a): Michal [Odpovědět]

Dan

sobota, 26. leden 2008
18:04

Dan

To se nám ta reklama na G pěkně rozjíždí. Nejdříve chuť a říz, teď kvalitní tradiční suroviny a lidé...
Příště to tedy bude "tradiční" výroba v CKT...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

jirIN

pátek, 25. leden 2008
15:23

jirin

brrr, ti si lzou do kapsy jak politici. boze, boze, prave kvuli nepitelnemu gambrinusu a staropramenu, kteri znarodnili hospody u nas na vesnici jsem prestal chodit do hospody a radej si posmaknu doma na na lokalni lahvove 11tce v cene 7Kč (zatím).
Hospodskej hraje kretena a mistni lamaci stamgasti, kteri jdou po voltech ukazuji svou slepou loajalitu. Priklad, prijdu na pivo, loknu, ptam se souseda jestli se mu nezda teple, prej ne, hm, dosrkam. Prijdu za tyden, potkam jednoho znalce dobreho piva, hodime rec, rika, ze tez se mu zdalo teple, urgoval hostinskeho, ten prej ze je v poradku. Nadruhej den se omlouval, ze delnasi vytahli chlazeni z elektriky, kdyz cosi delali ve sklepe.... toz taci jsou nasi vesnicti pivari, kteri ani zmenu teploty nezaregistruji. Nedejboze jim rikat ze to pivo ma hnusnej kukuricnej ocas... No ale po pul roce agitace to nekteri pripustli, ze se opravdu nekdy neda pit, smrdi a je zakysle nedozrale


napsal(a): jirIN [Odpovědět]

Tomáš Kroupa

pátek, 25. leden 2008
13:45

Tomáš Kroupa

Ale proč ne, někomu můžou připadat laciné suroviny z Číny kvalitní... Měli spíš zabrat management, ten stojí za nejoblíbenějším pivem republiky. Chuť rozhodně ne - alespoň já jsem v G-čku žádnou neobjevil... Všichni G-čkaři musí mít neustále obrovskou rýmu že neví co pijí, jinak si tu oblíbenost nedovedu vysvětlit... :-?


Adsense

18. duben 2024
10:04


posted by: Inzerce

Dwarf

pátek, 25. leden 2008
13:12

Dwarf

záběry na qalitní suroviny z Géčka dobré a pitelné pivo neudělají


ICQ: 131508397

napsal(a): Dwarf [Odpovědět]

Moro

pátek, 25. leden 2008
12:12

Moro

I kdyby tam vystupovala miss universe - pít tu břečku nebudu ....


napsal(a): Moro [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI