Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

I pivaři mají své módní vlny

Co se píše o pivovarech a pivu


I pivaři mají své módní vlny

[čtvrtek, 18. listopad 2021]

I pivaři mají své módní vlny[goto:https://cesky.radio.cz/i-pivari-maji-sve-modni-vlny-8734090]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

píra

sobota, 27. listopad 2021
01:19

píra

Je vidět, že ani jeden z vás nemáte ponětí o novinářské, potažmo rozhlasácké práci. A než začnete kritizovat, mohli byste si zjistit, kdo Klára Stejskalová je. Pak byste snad nepsali s takovým despektem. A také byste se mohli zamyslet, jak se pro rozhlasové vysílání takový rozhovor dělá. Při tom se opravdu nefotí, bože. Co asi většina lidí neví je, že redaktorka, resp. šéfredaktorka, má odpovědnost za obsah, zvuky, prostě rozhlasovou reportáž, ale na web to do textové podoby přepisuje někdo úplně jiný. Ten také přidává fotografie. Takže tak.


napsal(a): píra [Odpovědět]

Jana

sobota, 27. listopad 2021
09:41

Jana

píra:
Tímto jste právě ukázal, že novinařině nerozumíte Vy. Nechlubím se, ale myslím, že o novinařině toho vím docela dost.Nebavím se o fotkách, ani o rozhlasovém vysílání, což jste zjevně nepochopil.Jistě je Vám známo, že k ú/opravě toho, co "vylézá" ven, je v redakci člověk, který to shlédne a nakonec pustí ven ve správné formě.Ať už se jmenuje korektor, editor, či jinak. Jinak ať jde od válu a najde si jiné zaměstnání. Čeština, která se v současném tisku objevuje, je někdy dost příšerná.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Jana

čtvrtek, 18. listopad 2021
09:16

Jana

Po přečtení článku se domnívám, že dotyčná redaktorka by měla raději psát o šití, nebo uklízení a ne o pivu. Nebo ji měl někdo poučit předem, jak se píše ale a stout.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Adsense

25. duben 2024
07:58


posted by: Inzerce

Dan

sobota, 20. listopad 2021
13:45

Dan

Jana: Dotyčná redaktorka by se také měla vrátit do základky, aby dokázala napsat článek bez hrubek. A proč jsou všechny fotky posbírané někde po internetu? Dělala rozhovor po telefonu, že si nemohla pořídit svoje fotky? Opravdu článek "za všechny prachy".


napsal(a): Dan [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI