Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Genderová neziskovka se pustila do pivovarníka Bernarda. Jde o jeho lechtivé reklamy

Co se píše o pivovarech a pivu


Genderová neziskovka se pustila do pivovarníka Bernarda. Jde o jeho lechtivé reklamy

[pondělí, 12. červen 2017]

Genderová neziskovka se pustila do pivovarníka Bernarda. Jde o jeho lechtivé reklamy[goto:http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Genderova-neziskovka-se-pustila-do-pivovarnika-Bernarda-Jde-o-jeho-lechtive-reklamy-491553]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Jana

pondělí, 12. červen 2017
19:43

Jana

Tyhlety neziskovky ať táhnou do .... Tam, kde jsou jeich sponzoři.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Sekal

pondělí, 12. červen 2017
16:57

Sekal

Vtipný to možná je, ale na Bernarda stejně nepudu.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
01:54


posted by: Inzerce

jiri.kana

pondělí, 12. červen 2017
08:26

jiri.kana

Řekl bych, že Bernardovi vyšla sázka na to, že se někdo ozve, čímž díky následné medializaci získá víc reklamy za míň peněz. Kdyby se nikdo z "-istů" neohrazoval, byla by kampaň míň úspěšná. Na druhou stranu, vydráždit "-isty" je poměrně snadné, takže to bylo víceméně na jistotu. No a na třetí stranu, ty aktuální feminist edition reklamní motivy osobně považuji za zdařilé a vtipné. Za drobnou nevyváženost považuji jen absenci hustého ochlupení na nohou :-) I když předpokládám, že nějaká taková verze byla taky ve hře.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Weetek

pondělí, 12. červen 2017
12:55

Weetek

jiri.kana: Souhlasím, myslím si, že to od začátku byla sázka na to, že se proti tomu někdo ohradí, což celou kampaň ještě víc zviditelní. Bernard má podobně "kontroverzně" přece postavené kampaně už roky. Klasický PR kalkul, který vyšel. Jakkoliv to může být mile humorné, přiznám se, že mě ten jeho kukuč v postavách "feminist edition" vždycky spíš vyděsí.


napsal(a): Weetek [Odpovědět]

Rosťa

pondělí, 12. červen 2017
13:11

Rosťa

jiri.kana: Zohlednil bych i možnost, že "genderová neziskoffka" je mediální klon reklamky, rozuměj entita nezisková, leč účelová. Pak jsi se chytil i ty, Weetek, já... A zatímco téma tohoto reklamního streamu odlehčeně vzato je "...za vším hledej ženu...", lze za vším též možné hledati zisky resp. peňouze... Včetně neziskoffky...


napsal(a): Rosťa [Odpovědět]

Chody

pondělí, 12. červen 2017
07:45

Chody

Vždycky se najde pár debilů, kteří budou rádoby poučovat ostatní. Pane Bernarde nenechte se odradit, Vaše bilboardy jsou zpestřením kolem našich silnic. A "feminist edition" je známkou nadhledu známkou Vašeho milého humoru. Prostě jděte vlastní cestou jako doposud a nenechte se odradit.


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI