Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Potlesk pro liberecký Pilsner Urquell Original Restaurant Plaudit

Co se píše o pivovarech a pivu


Potlesk pro liberecký Pilsner Urquell Original Restaurant Plaudit

[čtvrtek, 14. listopad 2013]

Novým podnikem z řady výjimečných restaurantů, které spojily své jméno se značkou plzeňského ležáku, je Pilsner Urquell Original Restaurant Plaudit v Liberci. Tento restaurant navazuje na to nejlepší z české gastronomie a nabízí plzeňský ležák Pilsner Urquell v originálním a atraktivním prostředí.

Další, v pořadí 25. Pilsner Urquell Original Restaurant byl slavnostně otevřen v Liberci. Atmosféra rozsáhlých prostor restaurace ve dvou patrech dokládá bohatou historii české pivní kultury a značky Pilsner Urquell.

Má-li něco u nás opravdu bohatou tradici, pak je to české pivovarnictví v čele s plzeňským ležákem. Proslulost a věhlas českého piva plzeňského typu prostupuje interiérem nové liberecké restaurace Plaudit a nabízí hostům příležitost vychutnat si Pilsner Urquell v originálním prostředí. Kvalitní služby jsou garantovány více než desetiletou zkušeností provozovatele, společností Plaudit, která provozuje více restaurací pod jednotným názvem Plaudit.

Je to jedinečný koncept. Se značkou Pilsner Urquell získáváme silného partnera, nádherné prostředí a proslulý plzeňský ležák, který představuje nejlepší značku piva na našem trhu,“ říká o konceptu Plzeňského Prazdroje jeden ze zástupců společnosti Plaudit a dodává: “Našim hostům poskytujeme nejvyšší možnou kvalitu čepovaného piva, služeb i gastronomie a to vše v nádherném, doslova originálním, prostředí.

Pilsner Urquell Original Restaurant Plaudit nabízí plzeňský ležák Pilsner Urquell čepovaný z pivních tanků. Na čepu jsou i Velkopopovický Kozel Tmavý, pšeničný speciál Fénix a nealkoholické pivo Birell. Nechybí ani stále oblíbenější tradiční britský nápoj cider. V restaurantu Plaudit se čepuje prémiový cider Kingswood, který se vyrábí smícháním moštů z různých odrůd jablek v přesně stanovených poměrech.

Plzeňský ležák Pilsner Urquell vaříme v Plzni od roku 1842,“ řekl Václav Berka, starší obchodní sládek Plzeňského Prazdroje, při slavnostním otevření restaurantu a dodal: „Naše pivo patří bezesporu mezi tradiční hodnoty, originály, které se staly vzorem pro mnohé další ve světě. Vždyť podle piva Pilsner Urquell se dnes vaří dvě třetiny celosvětové pivní produkce v kategorii Pils. Restaurace Pilsner Urquell Originál Restaurant jsou určitě výstavní skříní této značky s pivem podávaným v té nejlepší kvalitě. Jsem přesvědčen, že Plaudit se k nim rovněž přiřadí.

Ke kvalitnímu pivu patří i kvalitní gastronomie. V restaurantu Plaudit kladou důraz na kvalitní suroviny, kuchařské umění a čerstvost pokrmů. Kuchaři v restaurantu Plaudit jsou otevřeni novým trendům a nestále zvyšují svoji kvalifikaci a přehled o aktuálním dění ve svém oboru.

A jaká je specialita restaurantu? Na tuto otázku nám šéfkuchař odpověděl takto: „Každé naše jídlo, které nabízíme, je specialita. Takto přistupujeme při přípravě i servírování ke každému pokrmu.

Náročná přestavba netradičních prostor na jedinečnou restauraci si vyžádala nemalé investice. Zcela nový je nejen interiér ale i zázemí využívající nejmodernější technologie nutné pro provoz špičkového gastronomického podniku.

V současné době nabízí restaurant místo pro více než 130 hostů ve dvou podlažích. Do druhého vede točité schodiště. Připravuje se otevření třetího podlaží a tří venkovních teras. Prostory jsou rovným dílem rozděleny na kuřácké a nekuřácké. Tento architektonicky velkorysý koncept umožnily prostory bývalé textilní fabriky, která zde dříve byla. Celkové řešení umožnilo zachovat a využít původní prvky industriální architektury, které vhodně doplňují atmosféru restaurantu.

Liberecký restaurant Plaudit klade důraz na detaily a perfektní chod všech služeb. Cílem je maximální spokojenost hostů. Název restaurace Pilsner Urquell Original Restaurant v Liberci je doplněn slovem Plaudit, ve kterém zaznívá výraz pro aplaus, nadšený potlesk. A budou to právě hosté, kteří rozhodnou, jestli si restaurant potlesk za kvalitu a úroveň služeb zaslouží.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

hroch

pondělí, 18. listopad 2013
08:17

hroch

"Se značkou Pilsner Urquell získáváme silného partnera, nádherné prostředí a proslulý plzeňský ležák, který představuje nejlepší značku piva na našem trhu,“ říká o konceptu Plzeňského Prazdroje jeden ze zástupců společnosti Plaudit a dodává: “Našim hostům poskytujeme nejvyšší možnou kvalitu čepovaného piva, služeb i gastronomie a to vše v nádherném, doslova originálním, prostředí.“
První část citace je naprosto přesná- silný partner, nejlepší značka( rozuměj obchodní značka)- v druhé části taky nejsou žádné extra lži-tankové pivo v nových trubkách je nejspíš opravdu nejvyšší možnou kvalitou čepovaného piva dané značky.
Ty nesmysly v dalších částech článku jsou z úst páně Berky a PR oddělení.


napsal(a): hroch [Odpovědět]

Přemysl

neděle, 17. listopad 2013
20:41

cože? masová chemoterapie?


napsal(a): Přemysl (premysl.klenor(a)atlas.cz) [Odpovědět]

Adsense

23. duben 2024
17:00


posted by: Inzerce

Sekal

pátek, 15. listopad 2013
23:48

Sekal

Ke kvalitnímu pivu a kvalitní gastronomii patří žváro.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Tchoř

pátek, 15. listopad 2013
08:59

Ách jo, u nás na Podřipsku je to taky bída! Na ten urkvel je opravdu těžké narazit, o gambrinusu nemluvě. Škoda že to nemám do Liberce blíž a já nešťastník musím pít rohozeckou nebo žateckou třináctku a pardubickou čtrnáctku. V Praze, kde je situace ještě horší, musel jsem si dokonce dát únětické a nějaké ipa či co z Břevnova...


napsal(a): Tchoř (piwwwo(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Allegro.g.

pátek, 15. listopad 2013
05:57

Allegro.g.

Tak to abych tam hned zašel, ještě dnes. Snad i na mne dýchne ta bohatá historie a tradice při popíjení velkého a vskutku originálního výběru prémiových českých piv té nejlepší kvality. Jen doufám, že mne nevyvedou, až mne dojetí donutí vstát od stolu a ve stoje tam na otevřeném sále aplaudovat případně rovnou aplauditovat! No řekněte, kde jinde v Liberci si můžete dát Pilsner Urquell, pivo tradiční hodnoty, originál, který se stal vzorem pro mnohé další ve světě?! A k jídlu navíc ochutnat dokonce takzvanou specialitu!


napsal(a): Allegro.g. [Odpovědět]

JBS

pátek, 15. listopad 2013
16:15

to Allegro.g.: Ale no tak chlapi, jste trapní!


napsal(a): JBS [Odpovědět]

Chody

pátek, 15. listopad 2013
17:16

Chody

to JBS: Mně přijdou spíše trapné hlody v skoro každé TZ PPas :)


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Tom

středa, 20. listopad 2013
15:44

to Chody:
Je to tak, takovejch keců kolem jedný hospody s pivem průměrným, avšak ceny nadprůměrné...


napsal(a): Tom [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI