Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Je libo vyjímečných druhů piva?

[středa, 7. prosinec 2011]

Hromadné nakupování slev nás zasáhlo jako blesk z čistého nebe. Lákavé nabídky na ubytování či pohostinství jsou někdy těžko odolatelné. Nevím jak Vy, ale já si pak připadám jako méněcenný host, i když v jediném případě, kdy jsem využil služeb Slevomatu na konzumaci v restauraci mi to ochotný personál nedal znát.

Akce na slevových portálech by měly podpořit marketing firem a upozornit zákazníky na restauraci - tedy jednou dvakrát a dost. A přesně to byl případ akce v plzeňském Grollovi, kde jsme si pochutnali na šesti pivech a domácích brambůrcích za 69,- Kč. Nechápu ovšem restaurace, které nabízí slevy prakticky pořád. Asi nejsou schopné nalákat zákazníky na standardní služby, ale pak musejí nutně prodělávat nebo nenabízí deklarovanou slevu či kvalitu.

Na slevowebech můžete narazit i na zboží, které není jen zlevněné, ale i zajímavé. Já jsem takhle nakoupil polotmavý speciál k dvacetiletému výročí novodobého humpoleckého pivovaru Bernard 20% s Veselou hlavou, který by jinak než přes objednávkovou službu pivovaru a Slevomat neměl být distribuován. Potud dobré...

Dnes jsem narazil na nabídku, která by se s trochou fantazie dala nazvat pivní lichvou. Na zapakatel.cz byla sleva v Praze: Balíček pivních speciálů od 419 Kč! Výjimečné druhy piva! Název zní báječně, co se asi pod ním skrývá? 8 a 12 kousků pivních delikates z nejrůznějších koutů země! Dva exkluzivní dárkové balíčky! Ovocné, hořké a netradiční chutě! Ideální dárek pro milovníky piva!!! A tak nic pro mě, to bude zase nějaká cizina. Ale čtěme dále.

Dárkový balíček osmi piv za 419 Kč místo 700 Kč, nebo dvanácti piv za 599 Kč místo 1000 Kč! To vše díky obchodu ExclusiveBeer. To je docela zajímavá sleva, co říkáte? Co však oba balíčky vlastně obsahují?

Dárkové balení Pivař v sadu: Obsahuje 8 lahví piva: Černá hora Modrá Luna, Skalák malina, Opat třešeň, Opat čokoládový, Limetkové pivo, Třešňové pivo, Zázvorové pivo, Karamelové pivo PORTER a také něco k zakousnutí: arašídy, mandle a buráky

Dárkové balení Pivní GURU: Obsahuje 12 lahví piva: Polička Záviš, Kocour 12 tmavé, Kocour 12, Nakouřený švihák, Nová Paka Granát, Herold, Klostermann, Chotěboř premium, Primátor diamant, Janáček extra, Březnák tmavý, Rohazec skalák. Balíček dále obsahuje buráky, mandle a arašídy

Tak to je tedy trefa do černého. Pár piv a oříšků zabalených v celofánu. To jim asi lidi utrhali ruce :) Zvláště Pražané, kteří si balíček mohou vyzvednout osobně a nemusí platit poštovné. A tak ne, ani oni o tuto báječnou slevu neměli moc zájem. Z celkového počtu 200+200 voucherů se prodalo 11 ks! To je napováženou, snahu skoro nikdo neocenil.

Docela by mě zajímalo, kolik balíčků prodá ExclusiveBeer za plnou cenu. Tohle je skoro jako, když Venca Fialů prodával lístky na tramvaj po Plzni...

Kdo by přeci jen chtěl takový balíček, ať mi napíše a já mu ho sestavím a určitě za lepší cenu. Akorát mu nedokážu dodat Rohazec :)

Je libo vyjímečných druhů piva?

autor: Chody | Blok 20:14 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Njorloj

pondělí, 12. prosinec 2011
19:59

Njorloj

No nebuďte hňupi, co ta náročná a odborná ruční práce při sestavovaní tohoto skvostu a ten extra celofánek s tím sypáním, to je nic? :D :D :D


napsal(a): Njorloj [Odpovědět]

jiri.kana

pondělí, 12. prosinec 2011
18:02

jiri.kana

Je to fajn, že jsou tam kromě buráků i arašídy. Ještě bych přidal podzemnici olejnou, ať je k tomu brutálně zlevněnému dia Primátorovi co přikusovat.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Pivni shop

pondělí, 12. prosinec 2011
13:31

Pivni shop

Každé zboží má svého kupce, bohužel. Za ty prachy to zvládnu i s poštovným na Slovensko :D Ale některé "speciality" bych musel doplnit z nejbližšího kauflandu.


napsal(a): Pivni shop [Odpovědět]

Tchoř

čtvrtek, 8. prosinec 2011
23:48

Rohazec asi nedokáže dodat nikdo. A Primátor diamant a Březnák tmavý asi taky nejdou jiným způsobem na odbyt...


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]

Adsense

27. červenec 2024
02:54


posted by: Inzerce

Dan

čtvrtek, 8. prosinec 2011
16:56

Dan

A proto je lepší všechny "slevoportály" ignorovat a používat vlastní rozum.
Je známo, že žádná sleva není zadarmo. A pokud někdo slepě věří, že mu někdo nabízí něco "levně", dobře mu tak.
A ještě ta výhoda pro pražáky, že nemusí platit poštovné :-)
Pražáci mají ale jinou výhodu, všechna piva, nabízená v balíčku jsou v Praze normálně dostupná...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Tomáš Kroupa

čtvrtek, 8. prosinec 2011
11:44

Tomáš Kroupa

Při plné ceně balíčku dát 70 korun za lahev Krakonoše může jenom šílenec...


pinkano

čtvrtek, 8. prosinec 2011
07:54

pinkano

Tak to je hodně ubohá nabídka :)


napsal(a): pinkano [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI