Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

září 2015

Archiv novinek z blogu ambientního světa již od roku 2004.


Archiv září 2015


V rámci oslav Dnů českého piva jsme se zapojili do celostátního projektu Noc pivovarů v sobotu 3. října. Od 15 do 20 hodin otevřeme brány pivovaru pro všechny příznivce Ryzího piva z hor a proběhnou bezplatné prohlídky. Na varně se bude promítat a každý navíc dostane dárek, který potěší - půllitr Svatováclavského kroužkovaného ležáku, na který jsme právem hrdí. Kdy k nám zavítáte necháváme na vás, jen se nezapomeňte nahlásit předem!

Můžete to udělat prostřednictvím mailu na muzeum@holba.cz nebo jednoduše zavolat na 724 776 384.











Foto pivovaru vzniklo z rogala

[úterý, 29. září 2015]







Pivo a pohoda, to je Beerhouse

[pondělí, 28. září 2015]


Na návšteve v pivovare Karpat

[pátek, 25. září 2015]

Ač teprve před pár dny skončilo léto, tak se pomalu blíží konec roku, protože právě vrcholí redakční práce na 7. ročníku stolních týdenních Kalendářů regionálních pivovarů 2016. Jsou proto vítány informace o pořádání pivních akcí na příští rok, aby v něm mohly být uvedeny.

Na titulní stránce tentokrát uvidíte historickou fotografii Pivovaru Lobeč. Novinkou je možnost při objednání více kusů (pro firmy, spolky apod.) dohodnout svoji vlastní individuální titulku. To je zajímavá nabídka, že?

Takže, pokud pořádáte nějakou pivní akci, dejte vědět panu Procházkovi (redakce, grafická příprava a vydavatel KRP 2016) na tlf. 603 446 774 nebo mail jpahk(zav)centrum.cz. Stejně tak se ozvěte, pokud budete chtít titulní stránku na míru.

Kalendář regionálních pivovarů 2016

[pi] 12:48 [permalink] [reaguj]



[Lobeč] 12:41 [permalink] [reaguj]





[Cvikov] 12:15 [permalink] [reaguj]


Stříbro pro Holbu Šerák a dvě bronzové medaile pro Holbu Classic a Holbu Free putují z prestižní degustační soutěže České pivo 2015 do hanušovického pivovaru. Holba tímto rozšiřuje řadu dosavadních 16 medailí, které letos získala v národních i mezinárodních soutěžích.

Ze soutěže České pivo 2015 si medaile odváží nejen Holba, ale také pivovary Zubr a Litovel. Celkem jim patří 12 medailí. Degustační výsledky a rekordní počet v soutěži získaných medailí potvrzují, že pivovarnická skupina PMS nemá co do kvality piv v České republice konkurenci.

Svoji jedinečnost u degustátorů letos obhájil nejen Šerák, ale také Holba Premium. Ležák nedávno bodoval v mezinárodním měřítku a získal titul Best European Lager. Prvotřídní hodnocení pivovarských expertů si zasloužilo také ochucené pivo Holba horské byliny a nealkoholická Holba Free. To jsou favorité značky, proslulé pivem prvotřídní kvality a jedinečné chuti. Za to jim patří nejen ocenění odborníků, ale především přízeň konzumentů.

Jedni i druzí oceňují osobitou charakteristiku Holby a stabilní kvalitu, kterou ryzí pivo nekompromisně drží. Důležitá je také vysoká pitelnost, jedna ze zásadních vlastností pro piva vyráběná tradičním způsobem typická.

Letošní rok přinesl celou řadu úspěchů, které potvrzují, že naše rozhodnutí tvrdošíjně držet tradiční výrobu piva bylo správné. Letos získala Holba nejvyšší počet ocenění v posledních 5 letech a pozitivní bilanci potvrzuje i rostoucí obliba značky a nárůst prodejů,“ komentuje úspěch ředitel pivovaru Holba Vladimír Zíka. Dříve regionální značka si stále získává nové příznivce, pro které je důležitý nejen původ piva, ale stejně tak i způsob výroby. V případě Holby mohou konzumenti spolehlivě tvrdit, že vědí co pijí a sami se o tom přesvědčit. Tak tomu bylo i letos v létě, kdy měli možnost sami „kontrolovat“, jak jejich pivo vzniká.

Pivovar Holba je spolu s pivovary Zubr a Litovel součástí moravské pivovarnické skupiny PMS.







[Litovel] 09:57 [permalink] [reaguj]






Pivo pro Konto Bariéry

[středa, 23. září 2015]


Kdo ručí za kvalitu Otaváka?

[úterý, 22. září 2015]

Konzervanty v pivu. Ano, či ne?

[úterý, 22. září 2015]

Oktober fest zakládá pivní tradici

[úterý, 22. září 2015]








Strana 1 z 4 » »»
1 2 3 4

PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI