Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Snaživé PR oddělení

[čtvrtek, 3. březen 2011]

Podle komentářů z poslední doby se zdá, že snaživé PR oddělení Plzeňského Prazdroje úplně válcuje ostatní v zásobování novin zprávami. Ale stačí si zkontrolovat všechny zprávy a udělat si čárky a zjistíme, že článků v sekci Ostatní pivní dění je dvakrát víc to je 10 článků za týden, PU 6/týden, minipivovary 5/týden, Budvar 3/týden, Staropramen 2/týden, Heineken 2/týden, KBT 1/týden a ostatní pivovary 6/týden. Je to zhruba stejné jako před cca rokem kdy jsem se taky na to mrknul. Co nás teda vede k neustále stejným komentářům pod stále podobnýma článkama z PR oddělení PU. Na mě osobně působí jako rudý hadr na býka ta neustálá zabedněnost a vymyté mozky lidí v krámech a vlastně všude "dneska si dáme slavnostně plzničku, půjdu na dobrý pivko plzničku, u nás máme dobrý gambrinus" atd. Tento rozšířený a už od bolševika přetrvávající názor nevypleníme brečením na tomhle serveru, ale aktivním přesvědčováním lidí vně této naší P.I komunity. Pojďme se taky bavit o jiných zprávách, které se objevují a přináší i zajímavý informace a nejen stále opakované polopravdy ba přímo lži páně Berky a ostatních z PU.

autor: hroch | Blok 07:23 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Paja

pátek, 4. březen 2011
14:19

Paja

Me to taky dalo hodne prace kamose presvedcit. Jenze kamos si stejne na to G zajde, kdyz jde na obed (a kdovi jestli ne i jindy). Tuhle jsme byli v saune v meste, kde nic zajimavyho netoci. Vzal me do sve oblibene restaurace (jidlo fakt dobre), ale co- stejne dal 2 Gecka, ja dal maly, abych to mel cim zapijet. Pak jsme se presunuli domu k lahvacum. Ja osobne makrofabriky sabotuju. A jsem kvuli tomu na volejbale za fasouna. Ale stejne to zkousej at s nima jdu na G...


napsal(a): Paja [Odpovědět]

Dan

pátek, 4. březen 2011
13:01

Dan

Musím dát Hrochovi za pravdu. Já osobně při čtení tiskových zpráv z PU, vždycky vidím rudě. Stále se nemohu smířit s tím, co nám tu s naším, kdysi vynikajícím pivem udělali. Samozřjemě, že to už se nikdy zpátky nevrátí a tak jedinné co se stím dá dělat, je bojkotovat tyto rychlokvašky. Já si jejich jejich "pivo" nedám, ani když jsem někým pozván, třeba při obchodním jednání.
Podařilo se mi už dost lidí přesvěčit, aby se odklonili od patoků a zkusili poctivá piva. V mnoha případech se mi to povedlo. Lidi, kteří dřív uctívali "plzničku" jako něco božského, dnes chodí na Kácov, nebo na Poličku.
Ale je fakt, že pivní osvěta je někdy dost náročná a v takové vesnici s jedinnou hospodou s Gh, i zdraví nebezpečná :)


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Adsense

18. duben 2024
06:10


posted by: Inzerce

Daník

čtvrtek, 3. březen 2011
22:10

Přátelé VŠICNI tady brečíme nad špatným hrobem ... ANI JEDEN z nás nepije pivo této značky ale zasvěceně tady diskutujem > má to smysl ?
To že tento pivovar je největší a má největší produkci asi my JEDNOTLIVCI těžko změníme. Tak řešme zde PIVA která pijem a ke kterým máme vztah ...


napsal(a): Daník [Odpovědět]

Krišot

čtvrtek, 3. březen 2011
18:28

Krišot

No mě to dalo hodně práce a úsilí získat a přesvědčit kámoše proč nepít gambrínus a podobné patoky. Ovšem lidem se to musí podat tak, aby si nato sami přišli, proč to nepít. Už se u nás u stolu nestane, aby si někdo s kámošů dal gambrínus (i když na čepu stále ještě je). A hlavně, když někde jedou,tak si dávají místní pivo a ještě referují jaké bylo.A taky tu osvětu šíří mezi své kámoše, takže se u nás v městečku v hospodách gambrinus nebo radegast stává okrajovou záležitostí:-))


napsal(a): Krišot [Odpovědět]

Archimedes

čtvrtek, 3. březen 2011
13:54

Přátelé budďme soudní a upřímní .
Který pivovar proslavil nejvíce ČR ?
Který pivovar nejvíce vyrobí piva v ČR ?
Který pivovar má největší zisk/obrat v ČR ?
Pak pochopte že i procento jakýchkoliv článků musí být úměrný.
Stejně brečí majitelé Applů a Linuxů že o nich se nepíše ale jejich zastoupení je na úrovni statistické chyby. Takže až pivovárek z Kotěhůlek bude stejně velkej a slavnej tak se o něm bude taky stejně zeširoka psát ... smiřte se s tím.
Pozor, prosím NIKDE nezmiňuji slovo kvalita.


napsal(a): Archimedes [Odpovědět]

Energetik

čtvrtek, 3. březen 2011
14:15

Energetik

to Archimedes:Souhlasím, pravda.

Ještě bych upozornil na to, že pokud se nějaký menší pivovar začne snažit se lépe prezentovat a začne nás jeho PR zásobovat zprávama, tak spousta lidí zde to bere taky jako špatné :-) a pak si vyber, pivovárku :-D


napsal(a): Energetik [Odpovědět]

ladin

čtvrtek, 3. březen 2011
18:54

to Archimedes:
Který pivovar proslavil nejvíce ČR? Tak tady bych rad znal Tvuj nazor. PU? Ja bych rekl Budvar.

Který pivovar má největší zisk/obrat v ČR? Co se tyce obratu, DPH, zaplacenych odvodu za zamestnance, tak tady asi neni co resit. Ale u dane ze zisku pravnickych firem? Je to i zde PU? Nebo radeji tyto nadnarodni skupiny dani jinde? Neprovokuji, nevim, jen se ptam?


napsal(a): ladin [Odpovědět]

pechi

čtvrtek, 3. březen 2011
20:23

pechi

to Archimedes: Proboha, proč by měl mít kdokoliv nárok na něco jen podle své velikosti? Prostě každý ať se snaží po svém. Když nás tyto nadnárodní skupiny budou neustále zasypávat "úžasnými" zprávami na jedno brdo, nikdo to už nebude ani číst ani se tím hlouběji zabývat a tím hůř vlastně i pro ně.


napsal(a): pechi [Odpovědět]

honza1205

čtvrtek, 3. březen 2011
22:04

honza1205

to Archimedes: Tak mu dejme medajli za zásluhy a ať zavřou krám.To co předci vybudovali teď jihoafričani kurv*j!


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]

honza1205

čtvrtek, 3. březen 2011
22:06

honza1205

to Archimedes: Já taky nevim,ale vim,že dostali dotaci od ČR 600 000 000kč :-?


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]

Elf

čtvrtek, 3. březen 2011
13:18

Elf

Musím s Hrochem souhlasit, pod takové články komentáři nepřispívám a komentáře ostatních se opravdu cyklicky opakují do zblbnutí. Ovšem čas od času si ty PR lži přečtu taky a pak lituju ztraceného času. Každopádně aktivní přesvědčování lidí je asi nejlepší cesta, jen je to někdy k uzoufání, jak se lidi drží své oblíbené "značky" (brandu pokud si přečtou i junior/senoir event a brand a další "paskvily" manageři).


napsal(a): Elf [Odpovědět]

Sekal

čtvrtek, 3. březen 2011
13:02

Sekal

No, když se nechá vyfotit Brodman s větrákem, a to opakovaně, tak je zábavné mu to omlátit o hlavu. Pokud se nebudu profilovat jako pivní fašista, budou mne pořád kamarádi přemlouvat, ať s nimi jdu na PU (naposledy včera).


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Dan@

čtvrtek, 3. březen 2011
11:36

Není problém vyrobit, uvařit (dosaď co chceš) ale UMĚNÍ je prodat ...


napsal(a): Dan@ [Odpovědět]

Kára.

čtvrtek, 3. březen 2011
11:29

Kára.

Tak tak.
Já už ty komentáře pod zprávama z JAR ani nečtu. Jak je někde něco o urkvelu, hned tam naskočí 20 komentářů a přesně vím, co v nich bude. Že vás to furt bere ...


napsal(a): Kára. [Odpovědět]

pechi

čtvrtek, 3. březen 2011
11:56

pechi

to Kára.: Přesně. Ale můžeš se těšit na článek, kterej připravuje Malakin na téma návštěva chemičky včetně ochutnávky géček.


napsal(a): pechi [Odpovědět]

honza1205

čtvrtek, 3. březen 2011
10:50

honza1205

Vždyť já přesvědčuju kudy chodim.Ale nesmí se na zabedněnce agresivně,aby ten patok nezačali hájit.Nejlíp se argumentuje v hospodě kde točej normální pivo.


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]

pivo

pátek, 4. březen 2011
00:51

pivo

to honza1205: Anebo je vzít na návštěvu normálního pivovaru, tam se také láme chleba a přibudou další "naši".


napsal(a): pivo [Odpovědět]

honza1205

pátek, 4. březen 2011
00:58

honza1205

to pivo: To je dost daleko jít do konkrétního pivovaru.Vyhlídnout hospu s dobrym pivem a vono to přijde samo :D


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]

Tomáš Kroupa

čtvrtek, 3. březen 2011
09:53

Tomáš Kroupa

S tím se nedá než souhlasit. :)



PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI