Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

3x z videoserverů XVIII.

Video s pivní tématikou


verze pro tisk

3x z videoserverů XVIII.

3x z videoserverů XVIII. [p182][p216][p274]

První dnešní klip je propagačním videem Žateckého pivovaru, který naleznete i na jeho webové prezentaci. Podíváme se do útrob pivovaru, který vlastně po technologické stránce moc neznáme, neboť se na PI ještě neobjevil článeček, který by nám tento pivovar přiblížil zevnitř. Napadá mne proto, že z Teplic to není tak daleko. Co Ty na to Libore? Jinak žatecké pivo já osobně považuji za velmi dobré a jsem rád, že netrpím jeho nedostatkem.


- video vložil uživatel pivovarzatec -

Dále se podíváme na rozhovor s panem Stanislavem Bernardem, hlavní osobou rodinného pivovaru v Humpolci. Dozvíte se z jeho úst něco málo o budování značky, o sortimentu, ale i o kvalitě nápojů značky Bernard. Já se musím přiznat, že jsem Bernarda dlouho neměl (tedy krom Svátečního ležáku) a že bych si dovedl představit nějakou pohodovou hospůdku s dobrým jídlem a Bernardem na čepu.


- video vložil uživatel GastroaHotel -

S třetím videem se oproti tomu vydáme na úrodnou Hanou, do kraje věhlasného Litovelského piva, kde se každým rokem v půli srpna koná akce zvaná "Litovelský otvírák". Tradiční Markovy reportáže jsme se tentokrát nedočkali, vezměme tudíž za vděk alespoň jeho videem, v němž se nám pokusí nastínit atmosféru během tehdejšího slavnostního narážení soudku s pivem, jako obvykle v podání litovelského sládka Petra Kosteleckého. Za povšimnutí také stojí fakt, že poprvé v historii se na pódiu neobjevil dlouholetý ředitel Miroslav Koutek, ale jen jeho nástupce Lumír Hyneček.


- video vložil uživatel malakin79 -


[Richard Chodora] [Zobrazeno 6279x] [8. únor 2012]
[Pivní video] [no comments] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI