Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Představujeme novou značku CROSS MIX

Co se píše o pivovarech a pivu


Představujeme novou značku CROSS MIX

[čtvrtek, 3. květen 2012]

Vyškovský pivovar představil k prvnímu výročí převzetí výroby společností CZECH BEVERAGE INDUSTRY COMPANY, a.s. novou vlastní značku – CROSS MIX.

Velké oblibě nejen mezi mladými a ženami se těší v posledním období nápoje vytvořené smícháním piva a limonády, v zemi původu známými pod názvem Radler.

Pro nadcházející období připravila naše společnost rovnou dva druhy těchto nápojů. Základem je pivo, které je ve správném poměru smícháno s limonádou. Běžně a nejčastěji jde o světlé pivo s citrónovou limonádou.

V našem pivovaru jsme představili pod názvem BEERMIX CITRON s kapkou maliny osvěžující nápoj, kde základem je světlé výčepní pivo a limonáda s příchutí citrónu, jejíž chuť je ozvláštněna dotekem malinové chuti. S obsahem alkoholu 2,2 % obj. jde o standardní, ale chuťově výjimečný, nápoj svého druhu.

Pro ty, kteří vyžadují osvěžující pití bez alkoholu, jsme připravili BEERMIX FREE DARK s kapkou višně. Jde o směs nealkoholického piva s limonádou kolového typu s přídavkem višňové chuti. Obsah alkoholu je nižší, než je tomu u nealkoholických piv a to 0,2 % obj., což je v České republice doposud málo obvyklé.

Křest nové značky a jejího loga se uskutečnil před více jak šestisty přítomných dne 27. 4. 2012 v areálu pivovaru Vyškov. První velmi pozitivní ohlasy na harmonickou chuť obou nápojů máme již od účastníků křtu. Kmotrem nové značky CROSS je v regionu populární kapela DARK GAMBALLE.

Oba nápoje CROSS MIX jsou v prodeji již od 1. 5. 2012. Dodáváme jak ve vratných lahvích, tak i v KEG sudech.

CROSS MIX – osvěžení a lehkost

Tisková zpráva

Představujeme novou značku CROSS MIX [p262]

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

DanDv

čtvrtek, 3. květen 2012
23:18

Ta etiketa se pravda moc nevyvedla. Chuť je narozdíl od Coolů více pivní a méně ovocná. Nevím, jestli je to dobře, nebo špatně, ale je pravděpodobné, že ji budou konzumenti srovnávat právě s Coolem od Staropramenu, který si většina laiků pro sebe určitě dosadila jako etalon chuti ovocného piva a je možné, že tuto odlišnost neskousnou.


napsal(a): DanDv [Odpovědět]

jiri.kana

čtvrtek, 3. květen 2012
19:39

jiri.kana

Je to nuda, zase nový radler. Na druhou stranu, doufám, že se bude dobře prodávat, aby byl pivovar co nejvíc "ve vatě". O to pravděpodobněji si pak budeme přicházet na své i my, na které tahle novinka až tak necílí.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Sekal

čtvrtek, 3. květen 2012
18:06

Sekal

Je pravda, že etiketa je pekelná, vypadá to spíš jak piksla od bonbonů. Čekal bych něco víc trendy. Ale co, pít to stejně nebudu a počítám, že většina zdejších čtenářů taky ne. Radlery jsou teď hodně populární, tuhle jsem v krámě viděl dokonce dva druhy ochuceného Gh, radlera má i Chodovar, jehož etiketa ještě předčí tu vyškovskou...


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Michal V.

čtvrtek, 3. květen 2012
10:52

Vyškovskému pivovaru velmi fandím, líbí se mi, s jakou chutí se pustili do budování nové značky i jak to dělají. Název Cross mix pro nové pivo s příchutí je celkem zdařilý, protože oslovuje mladší generaci - hlavní cílovou skupinu. Naopak velmi nepovedené je podle mě vizuální zpracování etiket nového piva. Je to samozřejmě subjektivní názor, ale zkuste si udělat malou anketu a zeptat se na názor několika grafiků. Vím, že kvalitní grafik není levná záležitost, ale kdo hledá, určitě najde grafika s nápady i citem za rozumné peníze. Dnešní doba klade větší důraz právě na formu než obsah, kvalitní design se stává důležitou kvalitou našeho života atd. Osobně myslím, že s tímto vizuálním stylem se budete prosazovat obtížně. Berte prosím jako dobře míněnou radu.


napsal(a): Michal V. (miguel32(a)volny.cz) [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
16:45


posted by: Inzerce

hroch

čtvrtek, 3. květen 2012
09:45

hroch

Tak další "Radler".
Nevím jestli je nápad míchání dvou příchutí jenom kopií oblíbené praxe výrobců ochucených vod. Z mého pohledu to není zas tak šťastné. U těch ochucených vod jsem zatím nezjistil u žádného výrobce vícechutí dobrou pitelnost a vždy mě to přišlo jen zastírání použití ne uplně věrohodných "přírodně identických aromat".
Jinak se těším až beermix ochutnám. Jelikož Vyškov vyrábí dlouhodobě limonádu, mohla by být chuť opravdu vyrovnaná. Jinak u této kategorie míchaného piva bude platit ještě víc pořekadlo- deset lidí deset chutí. Někdo v tom mixu hledá víc pivo, někdo víc limo, jiný ochucenou minerálku. Někomu bude vyhovovat slazení umělými sladidly kvuli "lehkosti", jiný už je zvyklý na glukozovo fruktozový sirup, já osobně mám nejradši podle chuti řepný cukr. Ten řepný cukr taky proto, že v dobách mého hodně sportovního mládí jsem pivo s cukrovou limonádou míchal jako iontový nápoj zvláště na kole- netuhly nohy, lehké množství alkoholu zrychlilo vstřebání cukrů a minerálů.


napsal(a): hroch [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI