Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Heineken nasadil nový globální spot: za zodpovědné pití

Co se píše o pivovarech a pivu


Heineken nasadil nový globální spot: za zodpovědné pití

[středa, 28. prosinec 2011]

Pivní značka Heineken nasadila před Vánoci nový reklamní spot, který je součástí dlouhodobé kampaně Open Your World. Prémivý ležák v něm tentokrát vyzývá konzumenty k zodpovědnému pití alkoholu, díky němuž se můžou na party "propít" až k působivému rannímu východu slunce.

Východ slunce patří střídmým konzumentům alkoholu... Toto sdělení posílá prostřednictvím nového spotu a fotek na sociální síti Facebook konzumentům pivo Heineken, které tímto způsobem podporuje zodpovědnou konzumaci alkoholu. Heineken spot nasazuje v období Vánoc a Silvestru, které je spojeno s oslavami a konzumací alkoholu. Pití s mírou značka komunikuje na Youtube, fanouškovských stránkách na Facebooku a v nejbližší době i na internetových stránkách Heineken.com.

Hlavním hrdinou spotu „The Sunrise“, který trvá 85 vteřin, je mladý muž na párty. Podle tvůrců kampaně dává svým chováním najevo, že neexistují žádné limity, pokud znáte své vlastní. Noc ve společnosti si tak může užívat i v případě, že dá před přílišnou konzumací piva přednost kombinaci s lahví vody. Noc tak může končit sledováním východu slunce se slavnou DJ Audrey Napoleon. Ve spotu dále exklusivně zazní právě její skladba nazvaná „MYSUNRISE“. Natáčení krátkého filmu se uskutečnilo v Londýně pod vedením režiséra Frederika Bonda, na programu také pracovaly agentury Publicis International a AKQA.

Nový program za zodpovědné pití Heineken komunikuje přes sociální a digitální média. Prostřednictvím upoutávek kampaň odstartovala už 28. listopadu současně ve čtyřech světových metropolích: Londýně, Ho Či Minově Městě, Riu de Janeiru a San Franciscu. Na místech s nejkrásnějším pohledem na východ slunce zde stály pohovky s nápisem #mysunrise. Příznivci značky Heineken pak měli za úkol vyfotit nejlepší momenty spojené s východem slunce, označit je #mysunrise a poté zveřejnit na facebookových stránkách Heinekenu. Od 12. prosince jsou fotografie průběžně publikovány na stránkách značky Heineken na Facebooku a prostřednictvím dynamické facebookové aplikace. Nejlepší z nich se každý týden vystavují na zdi fanouškových stránek.

Zdroj: Marketing & Média

http://mam.ihned.cz/c1-54280010-heineken-nasadil-novy-globalni-spot-za-zodpovedne-piti

[Heineken] 10:11 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Diplomat

neděle, 1. leden 2012
14:09

Pro příznivce dinamických reklam f.Heineken mám radostnou zprávu .Po Londýně ,Ho Či Minově Městě ,Riu de Janeiru a San Franciscu bude kampaň pokračovat ve Znojmě,Kutné Hoře,Lounech a v Ústí nad Labem ...........


napsal(a): Diplomat [Odpovědět]

Dan

středa, 28. prosinec 2011
22:26

Dan

Heineken je třeba pochválit. Dělá vše pro zodpovědné pití. Vyrábí nepitelné patoky a kdo by náhodou nebyl v obraze, tomu pomůže tento klip.
Rozhodně je lepší voda, než jejich "pivo"... :)


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Adsense

23. duben 2024
14:44


posted by: Inzerce

Njorloj

středa, 28. prosinec 2011
18:34

Njorloj

Ať na to koukám jak chci, vždycky mi na konci vyjde, že po poznaném Hlejnokenu je lepší dát si radči vodu. Řekl bych, že dobrý klip. :)


napsal(a): Njorloj [Odpovědět]

Petr F.

středa, 28. prosinec 2011
17:11

Je nutné zde uveřejňovat takové sr.čky. Nic proti černochům ale pivu asi rozumnět nebudou. Jinak by to nepil.


napsal(a): Petr F. [Odpovědět]

Jana

středa, 28. prosinec 2011
13:37

Jana

Ta voda je určitě lepší,než Heineken. :-)


napsal(a): Jana [Odpovědět]

jiri.kana

středa, 28. prosinec 2011
13:31

jiri.kana

Heineken se zodpovědně pije poměrně snadno. Ale třeba s takovým miletínským ležákem se mi to vůbec nedařilo...


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

honza1205

středa, 28. prosinec 2011
20:25

honza1205

:D to jiri.kana:


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI