Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivo čepovali zadarmo z tanku

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivo čepovali zadarmo z tanku

[neděle, 14. srpen 2011]

Několik tanků dorazilo v pátek 12. 8. odpoledne na náměstí před Obchodní centrum Forum. Pivovar Heineken přivezl ochutnat Ústečanům nepasterizované pivo Zlatopramen 11 přímo z tanku.

O akci jsem vůbec nevěděla. Jdu z nákupu a koukám, co to tady je,“ řekla Eva Malinková, která využila ochutnávky piva zdarma.

Na Kostelní náměstí přijelo v tanku z pivovaru mezi Ústečany dva tisíce piv. Každý návštěvník měl možnost ochutnat maximálně dvě piva, která se zanedlouho budou čepovat ve vybraných ústeckých restauracích.

Každý dostane razítko při každém načepování půllitru. Je to kvůli tomu, že dvě piva jsou denně doporučována. Také jde o to, aby pivo ochutnalo co nejvíce lidí,“ řekla mluvčí společnosti Heineken Ludmila Čechová.

Půvabné tankistky lákaly na soutěž, která spočívala v tom, aby se s modely tanků na vysílačku projela závodní dráha. Kdo vyjel z dráhy méně než třikrát, odnesl si od tankistky poukaz na pivo Zlatopramen ve vybraných restauracích zdarma. Všichni soutěžící si pak ještě navíc odnášeli talíř na freesbee.

Pivo lákalo

Soutěž lákala především děti ze sociálně slabších rodin, jejichž tatínkové a maminky zatím popíjeli pivo zadarmo u stolků na Kostelním náměstí před OC Forum.

Fotogalerii naleznete zde...

Zdroj: Ústecký deník.cz | Autor: Petr Sochůrek

http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/20110812_soch_pivo_cepovali_zadarmo_tank.html


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Jana

pondělí, 15. srpen 2011
08:23

Jana

"..dětí ze sociálně slabších rodin, jejichž tatínkové a maminky popíjeli pivo zadarmo".

Holt se v Ústí setmělo ještě před bouřkou. :-)


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Narmer

neděle, 14. srpen 2011
23:15

Narmer

"Pivovar Heineken", hmm, to mě taky zaujalo. V pátek odpoledne jsem seděl na Krakonošově předzahrádce, popíjel jsem nefiltrovanýho Krákoru. Pravda, pivo mi neservírovala žádná půvabná tankistka, ale úplně normální číšník a jedinou soutěž, řekl bych přímo boj, jsem sváděl sám se sebou, jestli si dám i to šestý a nebo ne. Nakonec jsem vyhrál (a na čtenářích nechám, jestli jsem si teda to pivo dal a nebo ne). Něco jako razítko s logem pivovaru jsem dostal taky (vytištěný na účtence) a nikdo se mě nesnažil přesvědčovat, že bych měl ochutnat jen dvě piva. A místo "dětí ze sociálně slabších rodin, jejichž tatínkové a maminky popíjeli pivo zadarmo..." (opravdu luxusní eufemismus pro hordu hnědočechů), mi dělal společnost ze dřeva vyřezaný (tedy taky hnědý) pán hor :D


ICQ: 149095450

napsal(a): Narmer [Odpovědět]

jiri.kana

neděle, 14. srpen 2011
22:16

jiri.kana

Pivovar Heineken??

Koukám na fotogalerii, ten tank vypadá poněkud, ehm, zvadle... Nedivím se mu, mě už Zlatopramen taky dávno nevzrušuje.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI