Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Rok ve znamení Bernarda

Co se píše o pivovarech a pivu


Rok ve znamení Bernarda

[úterý, 11. leden 2011]

Rodinný pivovar BERNARD má za sebou úspěšný rok. V době všeobecnému útlumu na českém pivovarnickém trhu se mu podařil vystavit rekordní objem piva. Daří se mu především díky strategii, která se zaměřuje na tradičně vařené a chuťově zajímavé pivo.

Rodinný pivovar BERNARD v loňském roce vystavil rekordní objem nepasterizovaného piva, a to celkem 204 tis. hektolitrů. Daří se mu navzdory celkového poklesu českého pivovarnického trhu, který dle nejpesimističtějších odhadů v roce 2010 klesl až o 12 procent.

"V roce 2010 se každý den vypilo přes 112 tisíc piv, nealkoholických piv či ovocných nápojů z Rodinného pivovaru BERNARD, to je pro nás samozřejmě velice příjemná informace," komentuje rekordní výstav spolumajitel pivovaru Stanislav Bernard. Znamená to tedy, že si například každý plnoletý obyvatel města Plzně mohl dát každý den jednoho BERNARDA.

Další pozitivní zprávou je pak zvýšený podíl nealkoholických piv a nápojů na celkovém výstavu Rodinného pivovaru BERNARD. Ten se meziročně zvýšil o 1,3 procenta. Hlavním důvodem jsou podle pivovaru inovace v podobě nového nealkoholického nápoje na bázi piva Bernard s čistou hlavou Višeň, kterou lze společně se Švestkou připravit i jako svařený nápoj. Oproti předchozím rokům pivovar zaznamenal také nárůst podílu prodeje speciálů a vícestupňového piva na celkovém výstavu.

Rekordní výstav pivovar podpořil také rekordním množstvím ocenění - celkem 24 cen za uplynulý rok. "Všechna ocenění pro nás mají vypovídající hodnotu a velice si jich vážíme. Na druhou stranu, tím nejpodstatnějším pro nás je spokojený zákazník," doplňuje Stanislav Bernard.

Zdroj. Protext.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

major Zeman

úterý, 11. leden 2011
23:53

to Patrik: Jestli to neni tim, ze to neni pivo. Nez tu blbe kafrat, je lepsi si precist etikety.....


napsal(a): major Zeman [Odpovědět]

Patrik

úterý, 11. leden 2011
21:35

Patrik

No nevim jak vam ostatnim ...ale ja jsem minuly tyden nevydrzel a koupil jeden ten nealko zazrak visnovy... no za staleho michani jsem ho vyreklamoval potrubni postou ... pivo jsem v tom navalu visne a umeleho sladidla nenasel.


napsal(a): Patrik [Odpovědět]

Adsense

29. březen 2024
08:47


posted by: Inzerce

Roman Holoubek

středa, 12. leden 2011
06:12

Roman Holoubek

Višeň i Švestka nejsou piva, ale míchané nápoje nealko piva a švestkové(respektive višňové) šťávy. A jako takové je třeba je brát. A já osobně si je někdy při chuti dám raději, než nějakou sladkou limonádu. A osobně i preferuji obě nealko piva Bernard.


kozousch

středa, 12. leden 2011
07:50

kozousch

to Roman Holoubek: Podle mě jsou nealko piva od Bernarda taky nejchutnější ze všech nealko piv na českém trhu. Chutná mi i nealko Konrad, který má chuť jakoby mladého piva. Vydržet se dá i Platan nebo v Primátoru vařené "Svijanské". Birell je jak levný šampon.
Ohledně piv s příchutí jsou největší hrůzy, co jsem kdy pil, kreace od Opata. Ti do hotových standardních piv přilévají syntetické "ovocné", "pepřové" a podobně zrůdné příchuti asi ze Spolchemie. Přitom "standardní" piva od Opata jsou výtečná.


napsal(a): kozousch [Odpovědět]

Jana

středa, 12. leden 2011
10:26

Jana

to kozousch:
S názorem na "opatské kreace" souhlas. S jedinou výjimkou, kterou bylo v létě citronové (též bylo na čepu v nejmenované hospodě v Nuslích). Lehké (přímo cyklistické) pivo a příchuť jen decentní. Škoda, že není na čepu někde při cyklostezkách. :-)


napsal(a): Jana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI