Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivo jako křen, skvělá zábava a muzika, to jsou Slavnosti svijanského piva

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivo jako křen, skvělá zábava a muzika, to jsou Slavnosti svijanského piva

[čtvrtek, 17. červen 2010]

Pivovar Svijany pořádá každoročně Slavnosti svijanského piva. Letošní, jednadvacátý, ročník proběhne v sobotu 17. července od 13,00 hod. v areálu koupaliště ve Svijanském Újezdě. Pro návštěvníky je připraven bohatý program, ochutnávka všech druhů svijanských piv za zvýhodněnou cenu a množství kulinářských specialit. Vstupné je 150 Kč.

Slavnosti svijanského piva jsou pro všechny fanoušky piva tradicí už 21 let. Každoročně je začátek prázdnin zpříjemněn pivním fajnšmekrům z celé republiky nejen zábavným programem, ale také vstřícnými cenami všech pivních lahůdek, které Pivovar Svijany produkuje. Letos se mohou přítomní těšit na Janka Ledeckého, Banjo band Ivana Mládka, Věru Špinarovou, Škwor a další hudebníky, kteří své umění předvedou na dvou scénách. Dospělí budou moci ochutnávat pivní speciály z produkce Pivovaru Svijany, které potečou ze 160 píp za zvýhodněnou cenu 18 Kč. Organizátoři očekávají podobnou účast, jako v minulých letech, tedy kolem 15.000 lidí.

V místě bude k dispozici autobusová doprava z nádraží Turnov a zpět od 13,00 do 24,00 hod. v pravidelných 30 minutových intervalech, autobusová doprava z Libereckého nádraží, velkokapacitní parkoviště a úschovna kol.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovaru Svijany

[Svijany] 14:27 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Danecek

pondělí, 11. duben 2011
08:59

to Dan:
no přesně.. co je na tom zvýhodněnýho? muhehe..


napsal(a): Danecek [Odpovědět]

pivni buh

úterý, 6. červenec 2010
12:32

blbci vubec nevite o cem tu pisete! svijany jsou stale nejlepsi tradicni ceske pivo o cemz svedci ze i podle zamestnancu vystav sel v cervnu vic jak o 100% ! lidi je porad chteji, tetrahop je ciste z chmele svijany varime porad nejvice tradicne ze vsech jinych. metoda hgb je pouze na ustaleni spravne hodnoty, nic vic. cisi z vas ciste zavist a neznalost


napsal(a): pivni buh [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
20:50


posted by: Inzerce

Jura.z.Brna

úterý, 6. červenec 2010
13:00

Jura.z.Brna

to pivni buh: varime porad nejvice tradicne ze vsech jinych
Myslím, že už jen tato věta dává jasně na srozuměnou, jak vážně brát tento příspěvek:)


Ludwig

úterý, 6. červenec 2010
13:36

Ludwig

to pivni buh:
Ty se napred nauc ceskou gramatiku, dopij svuj lahvac Ambrosius za 2,90KC a teprve potom tady nekoho poucuj... tvy IQ odpovida tem, kteri kopou za Telecom:(


napsal(a): Ludwig [Odpovědět]

Lojza

úterý, 6. červenec 2010
17:35

to pivni buh: Tomu nárustu i věřím. Nicméně kdo zná jejich výrobní kapacity, tak mu musí být jasné, jak při takovémto nárůstu vypadá doba ležení a zmiňované používání HGB.... I to mě utvrzuje v přesvědčení toto pivo nepít, alespoň ne v létě.


napsal(a): Lojza (lojza(a)email.cz) [Odpovědět]

fero

pondělí, 5. červenec 2010
14:38

Fero

to Dan: Svijany se vydaly cestou, kterou před léty nastoupily Krušovice.Z krušovického zázraku se stal postupně propadák a krušovické pivo houfně opouštělo dobytá území.Svijany čeká zřejmě stejný osud.Někdy méně může znamenat více, možná že na to ve Svijanech taky příjdou.To např. Bernard je kapánek chytřejší - zvyšuje prodej ale stále udržuje pitelnost svého piva.


napsal(a): fero [Odpovědět]

Lojza

úterý, 6. červenec 2010
10:59

to fero: Nezbývá než souhlasit. A to můžou být rádi, že vyšumněla do ztracena kauza Tetrahop, v klasicky dělaném českém pivu to skutečně nemá co dělat. Přitom pivo vařit bez Tetrahopu ve skupině umí, v Primátoru ho snad nepoužívají. Obávám se, že módní mlna Svijan brzy opadne a pak to může jít na druhou stranu, ještě že je stále pořád dost jiných kvalitních piv.


napsal(a): Lojza (lojza(a)email.cz) [Odpovědět]

mazak

neděle, 4. červenec 2010
15:36

spis me osobne mrzi,ze svijany uz jednoznacne nejsou co byly-lidi co se vyznaj v pive je uz moc nemusi a pijou je spis neznalkove,protoze jsou stale modni....kdysi,pred 4 LETY BYLI SPICKA,nasledne zacali upadat a v soucasne dobe se jim vyrovna vetsina jinych piv,sameho me zajima proc tak upadli,zda li vstupem k brewery(i kdyz ti tam uz udajne nejsou),nebo tim,ze jim jde jen o kvantitu a jak rikaj i jejich nekteri zamestnanci,jde jim ted hlavne o vysi vystavu na ukro kvality... pokud se fakt nezmeni,mam pocit,ze spousta lidi zas od nich odejde


napsal(a): mazak [Odpovědět]

Dan

neděle, 4. červenec 2010
17:07

Dan

to mazak:
O tom se tu už nejednou diskutovalo. Čím více se Svijany rozpínají a stále zvyšují výstav, tak úměrně tomu klesá kvalita. Takový Máz je už úplně jinde, než tomu bylo před pár lety. Já jsem si dříve jezdil do Svijan až z Prahy, jen abych měl přímo od zdroje. Dnes už mne nenalákají ani na pivní slavnosti. Přemíra použití HGB, dosycování a další "vylepšení" mne přinutily k hledání u konkurence. Když není nic jiného, tak se Svijany vypít dají, ale rozhodně to není to pivečko, které bylo před několika roky... :(
Škoda, velká škoda...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Dan

neděle, 4. červenec 2010
13:59

Dan

Pivo za zvýhodněnou cenu 18 Kč, při vstupném 150 Kč... :D


napsal(a): Dan [Odpovědět]

paja

sobota, 3. červenec 2010
16:59

Paja

čago jenom mě trochu mrzí že nemáme tady u nás ten skvělí svijanský mok paja hlinsko v.čj ja jsem se totiš narodil v Příšovicích a přiženil jsem se do Hlinska v čechách a moje rodné pivečko tady nemám.Tady je kraj Rychtáře není to špatné pivo ale co naplat Svijany jsou Svijany.Myslím si že když může Rychtář jezdit až do Vlastibořic schválně ho běžte ochutnat tak proč by nemohly bejt Svijany tady v Hlinsku prosím o brzkou realizaci předem dík jinak na slavnosti samozřejmě přijedu jako každý rok!


napsal(a): paja [Odpovědět]

Jiří Telecký

neděle, 27. červen 2010
22:12

Vážení, rád bych si vaše pozvání na slavnosti dne 17.7. přečetl nerušeně celý. Je totiž narušeno jakýmisi reklamami. Nejsem místní a potřeboval bych proto informaci o dopravě k vašemu pivovaru nebo k místu konání např. od kdy dokdy je doprava možná a odkud jezdí. Děkuji T.


napsal(a): Jiří Telecký (jiri8080(a)seznam.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI