Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Ostravar fandí místním partám a vyzývá je, aby si vytvořily vlastní logo

Co se píše o pivovarech a pivu


Ostravar fandí místním partám a vyzývá je, aby si vytvořily vlastní logo

[čtvrtek, 27. květen 2010]

Nejen zavedené značky, ale i parta Petra Nováka z Ostravy nebo Libora Procházky z Karviné může mít své vlastní logo a to používat na svých trikách, půllitrech či třeba rezervačce na svém oblíbeném stole v hospodě. Umožní jim to marketingová aktivita pivovaru Ostravar „Fandíme místním partám“.

Týden poté, co značka Ostravar představila své nové logo, začíná vyzývat spotřebitele na severní Moravě, kteří se pravidelně setkávají se svými přáteli u piva, aby si také vytvořili své.

Pití piva v hospodách v Moravskoslezském kraji je záležitostí part a nikoliv jednotlivců. Napadlo nás, že bychom mohli posílit jejich identitu,“ vysvětluje manažer značky Ostravar Michal Útlý.“Logo a název patří k partám odjakživa a přitom není důležité, jestli chodíte s kamarády po horách, hrajete profesionálně šipky nebo jen společně zajdete na pivo po práci na kamarádově chatě,“ dodává Útlý.

Party kamarádů od Českého Těšína po Krnov dostávají v květnu díky Ostravaru šanci navrhnout si logo své party, to celé nakreslit na speciálně vytvořené prostírání, které najdou ve stovkách hospod nebo v tisku. Tyto návrhy pak stačí do konce června vhodit v hospodách Ostravaru do označeného boxu. „Pro členy 300 vybraných part vyrobíme trika, půllitry, rezervační stojánky na stůl a samolepky s jejich vlastním logem ,“ říká Útlý.

Aktivitu podpoří v květnu regionální kampaň kombinující outdoor média, print a rádio. Autorem aktivity i kampaně je word of mouth marketingova agentura Outbreak.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI