Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Značku kvality Klasa získá dalších 19 výrobků

Co se píše o pivovarech a pivu


Značku kvality Klasa získá dalších 19 výrobků

[pátek, 7. srpen 2009]

Držiteli národní značky kvality KLASA tak bude již přes 1350 výrobků (v současné době je jich 1335) a 227 výrobců. Pět výrobců potravin totiž získá na Zemi živitelce ocenění KLASA vůbec poprvé.

S výrobky KLASA, které již toto ocenění v minulosti získaly, se mohou návštěvníci agrosalónu setkat na stánku SZIF, který bude mít již tradičně na této akci svou prezentaci.Půjde o výrobky od celkem 17 potravinářských výrobců. Prezentovat oceněné výrobky budou mimo jiné Masokombinát Plzeň, Bratři Zátkové, odbytové družstvo CZ Fruit, Masokombinát Písek, Hanácká kyselka, Pivovar Zubr, Hamé a další. Pro návštěvníky stánku SZIF budou připraveny ochutnávky produktů KLASA i řada informací o podmínkách, které je nutné k ocenění KLASA splnit.

Národní značku kvality KLASA uděluje ministr zemědělství od roku 2003. V roce 2004 bylo správou a propagací značky pověřeno Oddělení marketingu SZIF.

Letošní 36. ročník Země živitelky začíná v Českých Budějovicích 27. srpna a potrvá do 1. září.

Zdroj: Naše adresa.cz | Autor: Agenturní zpravodajství


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Gorky

pátek, 7. srpen 2009
20:40

Gorky

znacka Klasa je zdiskreditovana asi jako prizvisko "Ceske pivo" hezky napad oboje,ale asi je spatne ze se da spis koupit nez ziskat!!


napsal(a): Gorky [Odpovědět]

Malakin

sobota, 8. srpen 2009
08:42

Malakin

to Gorky: Co se piva týče, tak si myslím, že to zas až tak velkej podvod nebude, když tuto značku kromě zmiňovaného Zubra získaly jen "BERNARD - Speciální černé pivo s přísadou jemných kvasnic" a "Janáček Patriot světlé výčepní pivo". Kdyby to bylo jenom o penězích, jak píšete, bude tam pouze Gambrinus a jemu podobné výrobky, jejichž výrobci na to mají...
---------------------------------
Zpráva byla upravena 08.08.2009 ve 09:49:34


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI