Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Rudolf Otepka pokřtí ve Fan shopu pivo Bazal

Co se píše o pivovarech a pivu


Rudolf Otepka pokřtí ve Fan shopu pivo Bazal

[středa, 22. duben 2009]

Ve Fan shopu FC Baník Ostrava v centru města proběhne dnes od 15 hodin oficiální křest novinky pivovaru Ostravar – polotmavého ležáku Bazal. Nový produkt pokřtí kmotr Lubomír Hisem z řad fanoušků a patron piva, kterého si vybrali fanoušci, Rudolf Otepka.

Foto

Akce je součástí oslav padesátého výročí otevření fotbalového stadionu na Bazalech,“ vysvětluje Igor Bruzl, manažer pro komunikaci a vnější vztahy FC Baník Ostrava.

Oslava vyvrcholí zítřejší odvetou čtvrtfinále Poháru ČMFS mezi Baníkem a Slováckem. Vstupenky zdarma na tento zápas mohou získat fanoušci i při křtu nového piva.

Křest Bazalu v úterý v 15 hodin odstartuje poločas slev ve Fan shopu,“ říká Igor Bruzl a dodává, že v rozmezí 15.00 a 15.45 hodin si budou moci fanoušci Baníku v prodejně nakoupit zboží s výraznou slevou, vybrané zimní oblečení bude možné pořídit také za čtvrtinu původní ceny: „Navíc ke každému nákupu získají fanoušci zdarma vstupenku na středeční zápas a originální dárek v podobě nového piva Bazal s autogramem záložníka Rudy Otepky.

Otepkova neformální autogramiáda potrvá stejně jako celý poločas slev 45 minut – v šestnáct hodin se už kapitán musí hlásit na ostravských Bazalech na tréninku.

Zdroj: Moravskoslezský deník.cz | Autor: Aleš Uher | Foto: Pavel Sonnek


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI