Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

O dni Kozla

Co se píše o pivovarech a pivu


O dni Kozla

[úterý, 10. červen 2008]

6. Den Kozla se ponese v duchu rekordů a rekordmanů. V průběhu dne budou moci návštěvníci shlédnout celkem pět pokusů o překonání stávajících rekordů s pivní tématikou.

Šestého rekordu se budou moci přímo zúčastnit návštěvníci a bude jen na nich samotných jak vysokou laťku pro tento rekord se podaří nastavit. Jedná se o pořízení fotografie "nejvíce lidí s Kozlí bradkou". Rekord bude poté zapsán do České knihy rekordů.

Krom sledování rekordů na podiu si budou moci návštěvníci vybrané rekordy vyzkoušet na vlastní kůži. Navíc si budou moci na překonání rekordů vsadit v Kozlí sázkovně. A samozřejmě neodejdou s prázdnou za absolvování rekordních disciplín pro návštěvníky a za úspěšné tipy na rekordy budou návštěvníci náležitě odměněni.

Krom jednoho podia pro rekordní pokusy budou v areálu pivovaru ještě další dvě hudební podia, na kterých vystoupí celkem 14 kapel (jména a časy viz. v menu Program pódia), připraveny jsou prohlídky pivovaru, Kozlí obchůdek se suvenýry a spousta dalšího.

Jako každý rok bude speciálně pro Den Kozla připraven pivní speciál = Velkopopovický Kozel Machr, na kterém si každý jistě pochutná. Krom pivního speciálu se bude čepovat Kozel 10°, Kozel Premium 11° a Kozel Tmavý. Nezapomínáme ani na dobré jídlo, kterého bude, nejen k pivu, dostatek pro každého.

Přijďte strávit příjemný, pohodový den do půvabného prostředí pivovaru ve Velkých Popovicích, kde na Vás čeká spousta zábavy a zajímavých zážitků.

Velkopopovický Kozel Machr

Pivní speciál pouze pro návštěvníky 16. Dne Kozla. Lahodný polotmavý kvasnicový ležák vyvážené chuti s výrazným karamelovým aroma a "lahodnou hořkosti". Nefiltrované a nepasterizované pivo připraveno klasickým výrobním postupem stáčené speciálně do cisterny. Stupňovitost 11,4. Objem alkoholu 5%.

Zdroj: Kozel.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI