Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Černá dvanáctka? Na Bernard se valí kritika kvůli sexistické reklamě

Co se píše o pivovarech a pivu


Černá dvanáctka? Na Bernard se valí kritika kvůli sexistické reklamě

[pátek, 18. prosinec 2015]

Černá dvanáctka? Na Bernard se valí kritika kvůli sexistické reklamě[goto:http://www.lidovky.cz/u-nas-zeny-tanci-nejen-kolem-plotny-pise-bernard-v-reklame-sklidil-ostrou-kritiku-gg6-/zpravy-domov.aspx?c=A151217_160830_ln_domov_sk#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_domov&utm_content=main]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Dedek

čtvrtek, 24. prosinec 2015
00:30

Dedek

Reklama je naprosto v pořádku, dobré pivo a hezké ženy k sobě patří. Ohlasy kritiků nemá smysl příliš komentovat, jistá zakomplexovanost tam asi bude:)


napsal(a): Dedek [Odpovědět]

Dan

pátek, 18. prosinec 2015
12:56

Dan

Kritiků, co se neumí na věc podívat s nadhledem je mi fakt líto. Jsou to chudáci!


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Adsense

25. duben 2024
03:17


posted by: Inzerce

jiri.kana

pátek, 18. prosinec 2015
08:46

jiri.kana

Mně osobně to ze strany pivovaru připadá jako průhledný kalkul, protože reakce některých skupin se dala předpokládat ("Hele, aby to bylo na jistotu, dáme tam ještě tu plotnu."). Pan Bernard tak zas bude mít příležitost k utroušení nějakého toho moudra v médiích. Navíc ta reklama je postavená tak, aby její poselství (kromě propagace produktu) mohlo být vysvětleno naopak jako protisexistické.

Ostatně i Lidovky mu jdou na ruku - "na Bernard se valí kritika". To, co se pak dál popisuje k článku, má k nějakému opravdovému návalu kritiky docela daleko.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

pivo

pátek, 18. prosinec 2015
22:39

pivo

jiri.kana: Kde to proboha žijeme, že se normální, obyčejná reklama vydává doslova za "podvratnou" s bůhvíjakými skrytými úmysly? To už tady bylo a není to tak dávno.Proč se tím vůbec někdo zabývá? Prostě jen reklama. Pokud nepřekračuje meze obecného vkusu, tak o co jde? Všechny ty vyvážené, genderové, antisexistické, zamlžené kecy jsou cestou do pekel. Není snad přirozenější,normálnější nazývat a brát věci pravými jmény, tak jak jsou? A Jirko, z toho vašeho příspěvku je bohužel poznat, že pan Bernard vám leží v žaludku. Proč?


napsal(a): pivo [Odpovědět]

jiri.kana

sobota, 19. prosinec 2015
16:59

jiri.kana

pivo:Kde žijeme? Naštěstí pořád ještě tam, kde jedna skupina lidí může veřejně bít na poplach kvůli sexistické reklamě a jiná skupina (do které se počítám i já) se může nahlas veřejně ptát, co ti první blbnou.
Máte pravdu, to úzkostlivé sledování nezávadnosti určitých hledisek reklamy je postavené na hlavu. Důležité ale je, jakou váhu a jaký význam strážcům korektnosti přisuzujeme, jak moc se jimi necháme ovlivňovat. V něčem možná pravdu mají, jindy jejich aktivity působí spíš kontraproduktivně.

Co se třeba Sexistického prasátečka týče, tak tuhle anketu sleduji s chutí. Dost často se u některých kousků pobavím. A na prvních místech se umísťují věci, které najsou ani tak sexistické, jako spíš blbé, kdy bezradní tvůrci z nedostatku invence použijí lacinou narážku nebo aspoň něco nahatého.

Pan Bernard mi v žaludku neleží. Jen jsem měl ještě nedávno pocit, že je ho najednou všude moc. Takže říkejme tomu spíš únava.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

pi

pátek, 18. prosinec 2015
07:29

pi

Kritikům se mohu jen smát ::lol Stejně tak jako všem podílevším se na anketě sexistické prasátečko...


napsal(a): pi [Odpovědět]

pivo

pátek, 18. prosinec 2015
22:19

pivo

pi: Ano, podle mně jsou to zakomplexovaní chudáci, ubožáci, zabývající se ničím!


napsal(a): pivo [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI