Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Nové etikety

Co se píše o pivovarech a pivu


Nové etikety

[středa, 17. říjen 2007]

Po čtyřech letech přichází náchodský pivovar s novým designem etiket. Na přelomu měsíců září a říjen začíná pivovar postupně dodávat svým zákazníkům lahvové pivo PRIMÁTOR s novými etiketami, které svým grafickým zpracováním i obsahem respektují současné nejmodernější trendy a spotřebitelské preference. „Pilotní“ etiketou, kdy bylo poprvé použito nové logo pivovaru, byl v loňském roce Primátor English Pale Ale – svrchně kvašený polotmavý ležák anglického typu, kde již na toto pivo byl použit i nový styl etiket.

Změnu logotypu společnosti a nové etikety celého portfolia výrobků připravila ve spolupráci s managementem pivovaru náchodská reklamní agentura Peacock, a.s.

V novém pojetí etiket je důraz kladen na dynamiku uspořádání a lepší zviditelnění značky tak, aby reprezentovala vysokou kvalitu piva a jasně se odlišila od konkurence. Nové originální etikety respektující připomínky spotřebitelů jsou koncipované tak, aby vývojově navazovaly na etikety předešlé. Z hlediska dobré orientace koncového zákazníka při nákupu bylo v podstatě zachováno původní základní barevné ladění jednotlivých piv a některé základní a tradiční jednotící charakteristické prvky s etiketami předchozími – historická pečeť a náchodský zámek. Použití těchto dvou prvků připomíná spotřebitelům místo, kde se pivo vaří a zároveň napomáhá i propagaci města Náchoda.

U vlastních piv nedošlo ke změně názvů použitých na čelních etiketách, kdy zde zákazníci jistě uvítají i větší a lépe čitelné písmo. Ke změnám nedošlo pouze u grafiky čelních etiket, ale i u etiket zadních a také se změnila podoba krčkových etiket a „šátečků“ na hrdle. Zadní etikety všech piv obsahují přesné označení podle platné legislativy. Mimo nealkoholického piva, Diamantu a Primátoru Světlého jsou všechna piva vybavena opět Alu šátečkem. Vícestupňové speciály budou mít i nadále na korunce číselné označení stupňovitosti a Weizenbier je označen písmenem W. Korunkové uzávěry u Primátoru: Premium, Premium Dark, Světlý, Diamant, Nealko a English Pale Ale budou označeny shodně a to červeným logem (tak jako byl dosud označen pouze English Pale Ale). Samozřejmě zůstal plně zachován „původní obsah“ a osvědčené NRW lahve.

Nové etikety podle prvních zkušeností obchodníci i konzumenti uvítali a vnímají je jako moderní, kdy oceňují především jejich příjemnou tvář a eleganci.

Originální podoba etiket odlišuje značku Primátor od přímých konkurentů a vytváří předpoklady pro další posílení pozice značky na trhu a oslovení a získání nových zákazníků.

Etikety u limonád zůstávají prozatím nezměněny - jejich facelift je plánován na příští rok, také design plechovky 0,5 l Primátoru Premium - světlého ležáku si na svoji novou podobu ještě nějakou dobu počká. Postupně dojde také ke změně designu u všech multipacků.

Uvedení inovovaných etiket bude postupně doprovázeno novými POS materiály. (Web Primátor)


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI