Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Dopitná v Pivní rozmanitosti

Co se píše o pivovarech a pivu


Dopitná v Pivní rozmanitosti

[středa, 15. leden 2014]

Pivní rozmanitost, pivotéka, kam chodím ráda se opět stěhuje. Stěhování ze spodního Žižkova na Korunní, do prostor Hoo Doo klubu, proběhlo asi před rokem a bylo to hned o 90% lepší, protože dole na Žižkově nebylo zrovna místo k sezení... Nyní a docela nahonem proběhne stěhování “jen” do 1. patra. Důvodem je budování Vinohradského pivovaru v prostoru Hoo doo klubu. Tedy nás čeká pivotéka a pivovar v jednom místě. Jsem zvědavá, jak to spolu půjde dohromady… Tahle stěhovací akce způsobila, že PiRo vyhlásila dvoudenní dopitnou. Copak o to, nabídka slev na pivka je jistě zajímavá, leč dopitná někdy bývá spíš o tom, že se pije i to, co normálně moc nejde… Tohle tedy v Rozmanitosti nebylo a bylo to na místě vidět. Narváno, točená super pivka s 30 % slevou. Sleva na petky i sklo s sebou. Ještě, že mi Šachy s Johnem drželi židli, jinak by to bylo na stojáka, jako pro mnoho ostatních. Takhle jsem si dokonalé kousky užívala v sedě. Na začátek, pěkně zlehka, dávám mého oblíbeného Easy Ridera. Skvělý jako vždy. Břevnov Abbey 17 dnes vynechávám, neb jsem si jeho banánové tóny užila před týdnem ve Volvoxu. PiRo x Hastrman je víc než slušný Ale, ale ten pro dnešek také vynechávám, neb jsem na něj zaběhla do PiRo před pár dny. Ale Falkon Antoš Cosa Nostra IPA černá 18, tu již musím mít, krása a dokonalost, plná kávovina a hořkost, pochutnání neuvěřitelné. Na závěr mě čeká hlavní lahůdka, Beer Here, strong Ale s IBU 80. Vynikající, hutná, plná a voňavá pivní večeře. Ta hustota tohoto pivka byla fascinující, nadšení neutuchající,zatím nejlepší Beer Here, co jsem pila.

Díky PiRo za podařenou akci, dopitná s nabídkou špičkových piv, to je skvělá pozvánka do nových prostor. Doufám, že se podaří otevřít co nejdříve.

Dopitná v Pivní rozmanitosti

[Lucka] 19:15 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

pechi

čtvrtek, 13. únor 2014
11:00

pechi

No, nevim. Za mě - lepší byl podnik na Žižkově, útulný, domácký a 2 pivka na čepu za solidní cenu úplně stačila. Na Vinohradech o dost dráž a je tu plno lidí, že si stejně nesednu. Když chci suroviny pro domácí vaření, je to tady problém, zdržuju obsluhu. A ten zahulenej prostor před výčepem, příšernost. Uvidíme, co bude v tom 1. patře, ale návštěvu nijak specielně nechystám. Pro mě tenhle podnik přestěhováním zaniknul, navíc prezentace na stránkách vágní, podporujou jen xichtoknihu.


napsal(a): pechi [Odpovědět]

Rumcajs

čtvrtek, 13. únor 2014
12:15

to pechi: No co byste chtěl od tandemu Kočka-Bílková :)


napsal(a): Rumcajs [Odpovědět]

Adsense

23. duben 2024
21:45


posted by: Inzerce

Honza Svetpivacz

čtvrtek, 13. únor 2014
19:42

to Rumcajs: Ale mohl byste treba byt napomocen, kdyz nackove utikaji bez placeni. Kazda kacka dobra :)


napsal(a): Honza Svetpivacz [Odpovědět]

Pivař

pátek, 14. únor 2014
12:45

to Honza Svetpivacz: Ještě že máte ty nácky, aspoň na ně můžete svést všechny obchodní nezdary. Za to, že máte předražené pivo mohou taky náckové a když nevyděláte na nájem v Děčíně, určitě v tom budou mít prsty náckové :)


napsal(a): Pivař [Odpovědět]

Mosquit

pátek, 14. únor 2014
12:54

Mosquit

to Pivař:
Předražené pivo? Ale jo, tak klidně, vemte do ruky kalkulačku, to máte pronájem prostor, platíte 2 lidi (superhrubá mzda) měsíčně. A teď to vydělte počtem dnů a zjistíte, kolik musíte denně vydělat. A pak sem napište, kolik PETek denně tedy hodláte prodat a s jakou marží. Občas to není od věci, si to zkusit propočítat, než tu nadávat na drahé pivo.

Ale jo, on se zase najde nějaký rozumbrada, co bude tvrdit, že přímo v pivovárku na druhé straně republiky ta PETka stojí 48, zatímco v Praze se prodává za 60...


napsal(a): Mosquit [Odpovědět]

Honza Svetpivacz

pátek, 14. únor 2014
22:37

to Pivař: Mily Pivari, nic na nikoho nesvadim. A jak se povede v Decine, se uvidi.
Ale vlastne mate pravdu. Onen zminovany nacek uz nejspis nacek neni. Stahl si z webu, ze jeho boj bude vitezny. A Adolf Hitleru uz ho asi take nelaka...takze dekuji za upozorneni na chybku v mem predeslem prispevku. Opravuji na podekovani za pomoc s neplatici vseho druhu. I tech se satkem na hloe lebce atd...Heky vikend vsem :)


napsal(a): Honza Svetpivacz [Odpovědět]

Ivan

pátek, 14. únor 2014
10:54

ivan

to Rumcajs:

Tvoje obsese p. Kočkou a pí. Bílkovou mi silně připomíná jednoho nazimagůrka. Náhoda? :-)


napsal(a): Ivan [Odpovědět]

tomas

čtvrtek, 13. únor 2014
15:08

tomáš

to pechi: Hele, v tom patře jsem byl a je to tam těžký provizorium, ale co měli dělat, když je ze spodku vykázali ze dne na den. Nahoru po schodech,doleva, doprava na konci chodby v nějakejch bejvalejch kancelářích jak z éry JZD. Kdo nejde najisto, tak to těžko hledá. Každopádně paní za výčepem říkala, že snad seženou důstojnější prostory.


napsal(a): tomas [Odpovědět]

Sekal

čtvrtek, 13. únor 2014
15:29

Sekal

to pechi: No v porovnání s jinými pivotékami tu bývá nejširší výběr českých mini. Aktualizace stránek stejně jako FB vágní, to souhlasím, přitom by to šlo poměrně snadno vyřešit, když mají čtečku čárových kódů a co kód nemá, do NTB stejně datlují. Nakonec v ZČ to zvládají i ručně, ačkoli poslední dobou to taky není 100% aktuální.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Honza Svetpivacz

čtvrtek, 13. únor 2014
19:41

to pechi: Ano, Husitska byl maly prostor, vse se od toho odvijelo. Domaci, vse na tri kroky... Dolni prostor v Hoo Doo mel vyhodu sezeni, jak sam pisete, byvalo dost plno. A pak resit suroviny v zadni casti neni uplne jednoduche. Koureni bylo hned u dveri, uvnitr citit nebylo.
Protor v prvnim patre je provizorium, aby cas uzavreni byl co nejkratsi. Ma ale vyhpdu oddelene casti prodeje lahvi, sezeni a brzo bude i mala degustacni mistnost, takze budou mesicne sezeni jak na degustace, tak i pro homebreware atd. Vse ma sve pro i proti. A HB se mozna bude resit pres predobjednavky z webu, aby se to mohlo pripravovat v klidnejsi dobe.
FB je aktualizovan denne, to dela Denisa, web nestiham. Nejen kvuli priprave pivovarku v Decine, problemy se shanenim mista na vareni Nomada atd. Nevymlouvam se, jen popisuju denni realitu. Ale ty denni aktualizace jsou. Toz tak (ccRH) :)


napsal(a): Honza Svetpivacz [Odpovědět]

Mosquit

čtvrtek, 13. únor 2014
20:50

Mosquit

to Honza Svetpivacz:
Já tam byl minulou sobotu, prostor je opravdu otřesný, ale chápu že je to provizorium. Udělejte ale něco s tou místností s lahváčema - ty ledničky opravdu hodně topí a když jsem tam vešel, tak tam bylo jako v sauně, to pivu neprospěje. Co tam pootevřít okno?


napsal(a): Mosquit [Odpovědět]

pechi

pátek, 14. únor 2014
12:03

pechi

to Honza Svetpivacz: No jestli obnovíte ty měsíční schůzky homebrewářů, jak se to dělo na Husitské, tak zas bude důvod pro návštěvu PR. Super.


napsal(a): pechi [Odpovědět]

Honza Svetpivacz

pátek, 14. únor 2014
22:20

to pechi: V Husitske se tocilo na stojaka, degustovalo na stojaka, diskutovalo na stojaka. Dole se sedelo a tech par degustaci, co se vloni poradalo, tak jaksi nezapadlo. Proto se ted po dokonceni vedlejsi mistnosti vracime k puvodnim zamerum. A ostatni vcetne surovin se resi za pochodu.
Okno otevreme. Casem bude i vic lednic...
Aspon ze ty toalety vypadaji lip :)


napsal(a): Honza Svetpivacz [Odpovědět]

Pivař

pátek, 14. únor 2014
17:30

to Mosquit: Ještě ste zapoměl zmínit, že taky musej zaplatit tiskovýho mluvčího, tedy Vás.


napsal(a): Pivař [Odpovědět]

Veselý Jaroslav

sobota, 15. únor 2014
08:15

to Honza Svetpivacz: Kolik vám dluží pán s šátkem na hlavě?


napsal(a): Veselý Jaroslav [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI