Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Jak k sobě patří pivo, obdiv a závist.

Co se píše o pivovarech a pivu


Jak k sobě patří pivo, obdiv a závist.

[čtvrtek, 6. červen 2013]

A bohužel u někoho i nenávist. Když jsem četl nesmyslné rejpání do paní Jany Běhounkové, položil jsem si otázku, jak na mě Jana působí a napadla mě právě slova pivo, obdiv a závist.

Pivo, které se pro ni stalo v důchodu velkým koníčkem, snaží se navštívit zajímavé minipivovary a dostupné akce, kde pivo hraje hlavní roli.

Obdiv mám k Janě, jak je plná života a všechno dělá naplno, ať se to týká piva, slíbených reportů z pivovarů a pivních akcí, ale i ostatní své koníčky a starost o rodinu.

Závist tu cítím, jen kvůli tomu, že mě v dnešní uspěchané době nezbývá tolik času a sil abych všechny ty pivovary a akce navštívil taky. Závist cítím taky kvůli tomu, že když jsem studoval a měl jsem spoustu času nebyli pivní festivaly a nebyly minipivovary, nyní mě brzdí malé děti a důchod kdy zase bude spousta času v nedohlednu.

Našli by se další vlastnosti či povahové rysy, které lze zmínit.

Spolehlivost- když slíbí napsat článek, taky ho napíše, doplní o kvalitní foto, neprodleně poskytne dál. Ono těch článků a blogů od Jany zase tolik není, za prvních pět měsíců šest článků a čtyři blogy. Proč to vypadá, že je Jany moc na PI, protože ostatní málo píší.

V dnešní době kdy většina lidí ani nepotvrdí kamarádovi, že mu dorazí na oslavu narozenin a pořadatel akce ani netuší s kolika lidmi může počítat, je chování Jany až nezvyklé i když správné. Když slíbí, že někde bude, bude tam, když slíbí, že sežene vzorek na degustace PRK, tak ho sežene a oznámí ostatním, že už je sehnáno. Toto naštěstí přenesla i na ostatní v PRK, a vzorky i degustace, jsou díky tomu vždy vzorně zajištěny.

Komunikativnost- Jana nemá problém se bavit s lidmi a proto získá spoustu informací přímo v minipivovarech, a její články jsou plné informací od zdroje.

Jana obohacuje články o ženský pohled a ženské postřehy, jak při hodnocení interiéru pivovarů tak i chutí ochutnaného piva. Možná někdy podlehne dojmu ze slušného přístupu pořadatele či majitele pivovaru a je v hodnocení žensky hodná. Ale radši si budu číst zajímavý článek plný pěkných fotografií, než některé články popisující jen samé vady a chyby pořadatelů či majitelů.

O paní Janě Běhounkové, milé pražské důchodkyni, pivní reportérce pro Pivní Info, píšu jako o Janě, jelikož jsem se s ní na degustacích PRK seznámil a stejně jako s ostatními si tykáme.

Janě děkuji za krásné články a přeju hodně zdraví a vitality do dalších let a těším se na spoustu pěkných setkání na pivních akcích či degustacích.

Jan Hroch Klajl

[hroch] 10:10 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

dragoun

pondělí, 10. červen 2013
09:38

Kam až dokážete vlézt?


napsal(a): dragoun (dragi67(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Roman

čtvrtek, 6. červen 2013
19:14

......Jano, děkuji vám za vaše články zde na PI. Tak nějak cítím potřebu vám vyjádřit alespoň touto cestou nějakou podporu. Takže za mě .....díky moc a pište dál a hodně! Určitě nás není málo, koho vaše články zajímají......


napsal(a): Roman (roman.4691(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Adsense

29. březen 2024
08:11


posted by: Inzerce

Jana

čtvrtek, 6. červen 2013
14:29

Jana

Vážení kolegové,
nechtěla jsem původně vůbec reagovat, protože tohle jsou stránky o PIVU a nikoli o osobách. A to pivo si určitě spolu dáme, až se sejdeme. Děkuji vám všem za podporu, moc si ji vážím. A nad tím, kdo "začíná den pitím octa", mávněte rukou.Jeden francouzský spisovatel napsal : "Lidé jsou ze tří čtvrtin zlí. Ta poslední čtvrtina ujde." A přeji si, abychom tady mezi sebou byli ta čtvrtina poslední.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Libor Štastný

čtvrtek, 6. červen 2013
14:12

Tak tohle paní Janě nezávidím ani trochu. Smutné, že na západě Čech bude hrát druhé housle a vyrovnaného derby se asi nedočkáme :(.


napsal(a): Libor Štastný [Odpovědět]

Laďa

čtvrtek, 6. červen 2013
14:24

Lada

to Libor Štastný: Ale stejně si myslím, že její klička do bekendu je fenomenální a v extralize nemá konkurenci.


napsal(a): Laďa [Odpovědět]

Titlbach

čtvrtek, 6. červen 2013
13:04

Hezky jste to napsal, třeba vám J.B. koupí malé pivo, až zase budete degustovat.


napsal(a): Titlbach (marcel.titlbach(a)unicreditgroup.cz) [Odpovědět]

Henri

čtvrtek, 6. červen 2013
13:20

Henri

to Titlbach: Marceli, já už se těším na nějaký pěkný článek o pivu od Tebe, místo těchto věčných a nudných invektiv vůči komukoliv. Pokud Tě toto uspokojuje a máš radost z toho, jak zde někoho "štveš", tak to musíš být hodně nešťastný člověk a je mi Tě upřímně (a to nemyslím opravdu ironicky) líto. Radost ze života je o něčem jiném a já Ti přeji, aby jsi překonal své krizové období a ze života jsi se mohl také radovat, jako většina ostatních čtenářů PI.


napsal(a): Henri [Odpovědět]

Henri

čtvrtek, 6. červen 2013
13:01

Henri

Děkuji hrochovi za tento příspěvek, který vyjadřuje i mé pocity a mohu se pod něj s klidem podepsat.
Janě děkuji za všechny příspěvky, kterými "zahlcuje" PI, když my ostatní jsme tolik zaneprázdnění (líní) a houby sem napíšeme. Takže, pokud se někomu zdá, že je zde moc Jany, tak ať sám píše smysluplné články se zajímavostmi z pivního světa, které si všichni jistě také rádi přečteme. Než tomu tak bude, tak buďme rádi, že alespoň Jana je ochotna se zde s námi dělit o své zážitky.


napsal(a): Henri [Odpovědět]

pivo

čtvrtek, 6. červen 2013
12:11

pivo

Naprosto s Vámi souhlasím. Také jsem rád, že si tady alespoň přečtu o akcích, pivu, pivovarech atd. Dnešní zaměstnaný člověk nemůže být všude, a zde si aspoň rozšířím obzory a poznám, o co jsem třeba přišel. No a o tom si myslím, že PI je a že je pro normální lidi. Nesnášenliví rypáci by se měli sdružovat jinde, ovšem to by museli mít soudnost. Takže paní Jano, jen houšť!


napsal(a): pivo [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI