Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Ochutnávka pro Tomáše!!!

[neděle, 8. leden 2012]

Zdarec čtenářstvo Pivně infní ☺ !!!

Jak jsem již avizoval v diskuzi pod krásným Rostíkovým článkem: Poslední Pivní Přebor viz http://pivni.info/degustace/1009-posledni-pivni-prebor.html#comments , rozhodl jsem se, nabídnout prostory První Pivní Tramwaye na veřejnou anonymní degustačku pro čtenáře Pivního.infa, aneb: Ochutnávka pro Tomáše!

Požádal jsem Honzu Šuráně jestli by byl ochoten mi s ní pomoci a on souhlasil. Sám od sebe se mi nabídl i další člen naší PPE – Hadži, že mi piva nakoupí a tak už zůstalo jen určit datum. Vím, že jsem původně sliboval dva datumy na výběr, ale s Honzou jsme dali dohromady jen jeden: Ochutnávka pro Tomáše bude 19. ledna od 19.00 hodin v První Pivní Tramwayi!

Ochutnávka pro Tomáše proběhne dle pravidel a zvyklostí PPE. Ochutnávat – degustovat budeme deset českých světlých ležáků, které se dají koupit v běžné maloobchodní síti.

Dopředu, v již zde zmíněné diskuzi, si zamluvili místo: Sekal, Kejna, Rosťa, Fido, Regent, Dwarf a Jana. Prosím zmíněné, aby mi napsali co nejdříve na prvnipivnitramway@seznam.cz, zda-li jejich zájem ještě platí a jestli určitě přijdou. Ostatní čtenáři PI mají stále ještě šanci, že tito výše zmínění nebudou mít všichni ausgerechnet čas a tak pište taky. Z prvních náhradníků se tak můžou stát ochutnávající Tomášové ☺!!!

Míst na degustaci je včetně Honzy Šuráně pouze osm. Víc míst by sice možná asi bylo, ale zase jsme limitováni počtem skla a vůbec místem na stolech, kde máte před sebou deset vzorků a musíte mít ještě místo na papír s hodnocením… Cena Ochutnávky pro Tomáše 250,- Kč.

Tak to je zatím vše.

Těším se na vás a na vaše chuťové pohárky ☺!!!

JBS

autor: Bejček | Blok 17:14 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Elf

pondělí, 9. leden 2012
11:13

Elf

A bude se moct u ochutnávky kouřit :)?


napsal(a): Elf [Odpovědět]

Rosťa

pondělí, 9. leden 2012
09:50

Rosťa

No, já zase nechám mluvit Vrtulníka... http://www.youtube.com/watch?v=a-2SREn-PAw&feature=related


napsal(a): Rosťa [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI