Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Krušovické referendum

[čtvrtek, 2. červen 2011]

Čím blíže ke Krušovicím, tím více se to může jevit jako náhoda. Ale čím dále Krušovicím, tak mi to připadá jako přesně cílený šrapnel.

O čem píši? Podíval jsem se do mapy, kde probíhají referenda staronových Krušovic. Ano poměrně hustě je pokrytý region do vzdálenosti několika desítek kilometrů a tak se jako náhoda můžou jevit ochutnávky v Žatci, Berouně, Praze, Kladně, Sokolovu. Ba i Most, Strakonice, Benešov a České Budějovice bych s přivřením oka akceptoval.

Ale už jsou podezřelé lokality jako Liberec a Nymburk. Co mne ale donutilo k naspání tohoto blogu jsou skoro ojedinělé přesahy na východ Čech a jih Moravy. Čtěte se mnou: Jihlava, Hlinsko, Chotěboř, Havlíčkův Brod, Náchod, Dvůr Králové n.L., Trutnov, Vrchlabí, Pardubice, Humpolec. Až na několik výjimek v těchto končinách jinde ochutnávky nejsou.

Náhoda?

Nebo záměr?

autor: VozechV | Blok 19:05 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Masakr

pátek, 17. červen 2011
07:45

to je spíš krušovickej vizionář:-)


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]

palky

čtvrtek, 16. červen 2011
23:50

Když slyším „lepší než dříve“ nebo „kvalitnější než dříve“ tak se musím pokaždé smát. Tím totiž přiznávají, že dříve vařili šmejd. A proč bych měl věřit, že ho teď nevaří? Držím se tedy piv tradičních a kvalitních, jako je třeba Budvar, které recepturu svých piv drží léta a jsou v pohodě. A já s nimi


napsal(a): palky [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
21:17


posted by: Inzerce

hroch

pátek, 17. červen 2011
07:32

hroch

to palky: A zase se nám ozvalo PR oddělení budvaru a nebo jeho misionář, už to je vážně trapný!!!!!!


napsal(a): hroch [Odpovědět]

Henri

pátek, 17. červen 2011
08:23

Henri

to palky: Jasně, když si můžou politické strany najímat lidi na ovlivňování diskuzí, proč by to nemohli dělat firmy, potažmo pivovary.
Mě je tento druh propagace ale velice protivný, protože nevystupuje jako reklama, ale počítá vlastně s blbostí lidí a každý kdo se takto propaguje má u mě utrum. Budvar piji velice zřídka, protože to zkrátka není žádné extra pivo. Mám prostě to štěstí, že pro mě jsou dostupná piva daleko a daleko lepší. Když jsem však přijel do nějakých pivně pustých končin, tak jsem Budvaru dal vždy přednost před ostatními velkopivovary. Práce diskuzních misionářů mi ho však tak znechutila, že příště raději dám přednost třeba těm Krušovicím a nebo si dám zkrátka vodu.


napsal(a): Henri [Odpovědět]

Energetik

pátek, 17. červen 2011
09:11

Energetik

to Henri: Budvar si osobně dám rád, paradoxně jsem ho nepil ve svých dřívejších letech, bolela po něm hlava :) Ale pak jsem přišel na chuť ležáku a pokud ho někde nabízí, rád si ho dám. Třeba v Praze U Čejpů mi teď moc chutnal. Pořád je to oproti G, S velký rozdíl.


napsal(a): Energetik [Odpovědět]

Dan

pátek, 17. červen 2011
08:40

Dan

to palky:
(NE)Vážené PR oddělení Budvaru, vážně si myslíte, že tímto trapným a ubohým způsobem zvýšíte spotřebu vašeho piva, nebo ho dostanete do podvědomí lidí?
Já osobně nepiji piva z velkých pivovarů, Krušovice jsem pouze ochutnal, kdyš přišli s kvasničákem a "novou desítkou". Plzeňské patoky bojkotuji absolutně již několik let.
Budvar si občas dám (několikrát do roka), v Praze U Medvídků, né proto že by to bylo pivo pro které by člověk jel půl republiky, ale z jakési nostalgie, patriotismu, symbolicky podpořit náš státní pivovar, než bude také prodán.
Ovšem po trapárnách které tady předvádí pár (možná jeden) človíček z Budvaru, se přidávám k Henrimu. Znechutili jste mne natolik, že Budvar zařadím mezi bojkotovaná piva.
A co se týká jeho kvality, tak to už dávno není co bývalo a lahvové je téměř katastrofa! Při anonymní degustaci kterou jsme s přáteli uspořádali, jasně poslední místo...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Energetik

pátek, 17. červen 2011
09:08

Energetik

to Dan: Nenapadá vás, že tyhle kecy může dělat i někdo mimo pivovar, někdo kdo má zkrátka Budvar rád a přitom nemusí mít s pivovarem nic společného???

Vážně nechápu tyhle jasně vyřčené soudy předem.

Jinak i kdyby nějaký pivovar měl milion jak říkáte "misionářů", tak když mi bude to pivo chutnat, tak si ho prostě dám. Co se o něm kde píše, nebo kdo co o něm píše prostě neberu... To bych po některých diskusích některých jedinců tady nemohl pít téměř nic :-)


napsal(a): Energetik [Odpovědět]

Mrqič

pátek, 17. červen 2011
11:02

to Energetik: Naprostý souhlas !!


napsal(a): Mrqič (jirka(a)lahudkar.cz) [Odpovědět]

Henri

pátek, 17. červen 2011
11:41

Henri

to Energetik: Oni se ty misionářské příspěvky tak nějak už většinou poznají. Jinak samozřejmě souhlasím s tím, že když je pivo výborné, tak ho budu pít, misionáři sem , misionáři tam. Co se týče Budvaru, tak patřím mezi ty, které po něm hlava v minulosti nikdy nebolela. Bohužel, Budvar ale pro mě není tím pivem, které by mě v současnosti nějak zvlášť oslovovalo a já ho vyhledával. A ani nepatřím mezi ty, kteří by ho pili jenom proto, že je státní. Kdyby byl totiž zprivatizován dobře, tak by mu to proti dnešnímu stavu jenom pomohlo. Problém je pouze v tom, aby byl opravdu privatizován dobře.


napsal(a): Henri [Odpovědět]

Pavel R.

pátek, 17. červen 2011
11:49

Pavel R.

to Henri: Což v téhle republice nehrozí, tak ať je radši státní.


napsal(a): Pavel R. [Odpovědět]

Trhac

úterý, 7. červen 2011
16:56

Trhac

No opravdu nevím, jestli jim zteč na bašty kvalitních piv nějak pomůže, vzhledem k těm hrůzám, co produkujou :D


ICQ: 276990904

napsal(a): Trhac [Odpovědět]

Krušovický misionář

úterý, 7. červen 2011
16:27

Ano, my se nebojíme konfrontace s jinými pivovary a proto jsme záměrně vybírali některá místa, kde se také vyrábí pivo. Ať místní poznají, jak chutná poctivé pivo.


napsal(a): Krušovický misionář [Odpovědět]

Jakubisko

úterý, 7. červen 2011
16:40

to Krušovický misionář:

Ty budeš dobrej humorista :-DDD


napsal(a): Jakubisko [Odpovědět]

Michal

úterý, 7. červen 2011
16:42

Michal

to Krušovický misionář: ::lol Dobrý no. Takže pivovary jmenovaný ve článku vaří podle Vás nepoctivě. Zajímavý. To já radši budu dál pít ty "nepoctivý" piva, než Krušovice. Ani to nebudu chutnat, je mi to fuk, jestli to má bejt jako kdysi, poctivý, nepoctivý, Heinekenu ani korunu. Takže nadosmrti budu mít Krušovice zafixovaný v paměti jako "kdysi" před pěti lety - naprosto nepitelná sračka. Nějaká kampaň tonoucího, co se chytá stébla, mi k tomu napití nepřesvědčí.

Je zajímavý, že najednou je třeba dělat Krušovice poctivě, proč se tak nedělo doteď? Když stádo už něpije tu srágoru, tak je holt třeba udělat nějakou masáž, třeba se to chytne, co? :ble:


ICQ: 260962312

napsal(a): Michal [Odpovědět]

Korel

úterý, 7. červen 2011
16:24

...


napsal(a): Korel [Odpovědět]

Masakr

pondělí, 6. červen 2011
08:20

V sobotu jsem investoval do krušovické 12 s novou receptůrou,a přijde mi to jako vyhozené peníze.Pivo bych přirovnal k levnému německému lahváči ze supermarketu,nezachraňuje to ani náznak hořkosti,která přehluší vše ostatní.Ovšem co se jim povedlo je pěnivost,ta je opravdu excelentní tak mám podezření na tetrahop:-),rozhodně to nejsou Krušky co se vyráběli za totáče a dali se vypít.


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Dan

čtvrtek, 2. červen 2011
23:12

Dan

A není to jen tím, že je to už daleko od komína?
Třeba v tom není špatný záměr. Prostě objíždí region potenciálních zákazníků. Navíc jsou to lokality, kde byly "staré" Krušovice dřív ve všech hospodách. Jedině tam poznají jestli "chutnají jako tenkrát"... :)
---------------------------------
Zpráva byla upravena 02.06.2011 ve 23:13:00


napsal(a): Dan [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI