Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


PF 2011

[čtvrtek, 23. prosinec 2010]

Již zítra nastane ten den, na který čekají zejména naši nejmenší, naše budoucnost, s velkým očekáváním. Vánoce jsou i pro mě nejhezčí svátky v roce. I když jsou čím dál více zprofanovávané konzumem, mají pro mě i duchovní rozměr. Ač nejsem věřící, křesťanství, na které je postavena naše evropská civilizace, je mi sympatické tím, že se dokázalo reformovat a nechává lidi v klidu žít.

Dovolte mi tedy Vám popřát krásné svátky Vánoční a v novém roce 2011, ať se Vám splní všechny vaše přání a samozřejmě, ať Vám pivečko chutná...

PF 2011

Podívejme se společně za rokem 2010. Zhodnoťme, co se dělo zde na PI...

Vězte, že jste se mohli začíst do téměř 150 článků od 36 autorů. Všem autorům článků i bloků děkuji, protože bez nich by bylo PI prakticky o ničem. A kteří autoři článků se letos nejvíce činili? Uvedu první tři bez udání pořadí: Malakin - Rosťa - Trantina.

Těším se na Vás i v roce nadcházejícím. Těším se na Vaše články a bloky. Na informace o novým pivovarech. Na všechny pozitivní informace o českém pivovarnictví.

Zde si můžete prohlédnout PéeFka, které mi byly doručeny nebo jsem je našel na internetu. Díky. A ještě jednou všem jen to nejlepší...

autor: Chody | Blok 19:05 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI