Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Pivní.info v roce 2008

[pátek, 23. leden 2009]

Rok 2008 byl pro PI zlomový, byl zaveden nový redakční systém, který umožnil provoz v takovém rozsahu, na který jsme si za ten rok zvykli. Vždyť bylo publikováno přesně 175 článků, což by ve starém systému bylo neúnosné. K tomu připočtěme 48 bloků - zde bych byl rád, kdyby se tento model ujal více a Vy neváhali psát svoje postřehy.

Své pivní zážitky pro nás zachytilo 30 autorů článků (ze 118 registrovaných pivařů), z nichž nejpilnějšími dopisovateli byli Rosťa, Kejna a Malakin, kteří napsali přes deset článků. Jen tak dál, chlapi, díky, a doufám, že letos Vám půjdou ostatní "po krku". Do bloku si zapsalo 18 autorů v celkovém počtu 47 bloků. Když přihlédnu k tomu, že Pivní blok byl zaveden prakticky v polovině roku, není výsledek až tak špatný.

Dále byla nově přidána rubrika Pivní video, kde můžete shlédnout jak spoty původní, tak ty nalezené na internetu. Když jste někde na akci a máte s sebou fotoaparát, nemačkejte jen fotky, ale zkuste zachytit atmosféru i pomocí videa... Všimli jste si, že v sekci Pivní inzerce můžete dát všem na vědomí, že sháníte či můžete nabídnout to či ono?

Docela se rozběhli rubriky Co je nového? a Co je na čepu? Zvláště druhá jmenovaná mi potěšila, protože vstala z mrtvých. Díky všem, kteří píšou, co je kde dobrého na čepu, obzvláště pak samotným hospodám, které inzerují, co je či vbrzku bude možno u nich ochutnat - prim zde hrají pražské "hospody" Zlý časy a Obžerství, jejichž "čtvrtou pípu" bych chtěl také někdy okusit. Zvláštní "pochvalu" rád vyslovuji Luďkovi, který obě tyto rubriky zásobuje přesnými a aktuálními informacemi. Jak Ty to děláš, že jsi prakticky všude?

Statistika nuda je, má však... aneb trochu čísel. Vězte, že jste si mohli prohlédnout na 1 150 více či méně původních fotografií, diskutéři napsali přes 5 000 příspěvků a z různých médií jste si mohli přečíst tolik novinek, že se mi to nechce ani počítat :)

Dále se podívejme na statistiku návštěvnosti. Pivní.info mělo loni více jak 325 000 přístupů, což znamená průměrnou denní návštěvnost cca 900. Hecnete se a dáte letos magickou tisícovku? Maxima bylo dosaženo 26. května 2008, kdy počítadlo zaregistrovalo 1465 přístupů. Červen je také na špici co se návštěvnosti týče - 36 055 přístupů, což znamená cca 1200 přístupů za den.

Díky všem pivařům, čtenářům PI. Jsem rád, že nejen mé snažení nachází uplatnění a PI je pro Vás zdrojem informací a průvodcem na cestě za dobrým pivem :)

autor: Chody | Blok 22:48 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI