Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Pivní zážitek jako dárek

[čtvrtek, 18. prosinec 2008]

Návštěva pivních lázní či výroba vlastního piva pod dohledem zkušeného sládka patří k evergreenům tzv. zážitkové turistiky, resp. dárků, kde dostanete poukaz na určitý zážitek. Ale nabízí agentury i jiné vyžití pro nás pivaře? Ano. Podívejme se dneska na tři, které by Vás mohly zajímat, víc jsem jich nenašel :)

1) Za Radegastovým pokladem (Zlatá rybka)

Popis: Nevšední exkurze v pivovaru Radegast v Nošovicích s průvodcem. Budete mít možnost shlédnout celý proces výroby piva Radegast a na závěr dostanete svůj díl z Radegastova pokladu. Stará pověst o Radegastově zlatém pokladu praví: „Pak už se došlo k jedněm dveřím a nad nimi byl klíč k uzamčené komoře. Po odemknutí se otevřela místnost se čtyřmi sloupy a dokola byla hojnost zlata". Vydejte se s námi na výpravu za zlatým Radegastovým pokladem. Zlatým pivem Radegast... Tento balíček je vhodný jako dárek pro významné příležitosti jako jsou například narozeniny apod. Na rozdíl od běžné exkurze je zde daleko větší prostor pro individuální přístup ke klientovi. V případě potřeby je možné zajistit i tlumočníka.

Počet osob: 1, doba trvání: 2 hodiny, cena: 990 Kč

Balíček obsahuje exkurzi do pivovaru, ochutnávku piva do množství 4x 0,33l 12° Radegast Premium, kousek z Radegastova pokladu v ceně 310 Kč, ozdobnou silnostěnná sklenice „krýgl".

Opravdu Vám v Nošovicích ukážou celý proces výroby? Za dvě hodiny bych asi měl po čtyřech třetinkách vyschlo v krku :) Co asi tak může být kousek z Radegastova pokladu?

2) Za tajemstvím pivovaru (Allegria)

Popis: Vydejte se s námi po stopách originálního piva, které pochází z malého pražského pivovaru. Sami si vyzkoušíte, jak se pivo stáčí. Dostanete také originální lahev piva jako suvenýr. Navštivte pivovar, který byl založen v roce 1142 králem Vladislavem II. První zmínky o tomto pivovaru pocházejí již z přelomu 13. a 14. století."

Počet osob: 2, doba trvání: 1 hodina, cena: 1045 Kč

Projdete se pivovarem. Čeká Vás ochutnávka piva spojená s pivním mini rautem a nakonec dostanete suvenýr v podobě piva v originální lahvi, které si sami přímo v pivovaru stočíte.

Balíček obsahuje prohlídku pivovaru, ochutnávku piva + pivní raut (chuťovky k pivu), 1x láhev piva v originální lahvi

Foto

Kolik piv mi asi dají na Strahově ochutnat?

3) Hospodský na zkoušku (Dej to nej)

Popis: Taky Vás už nebaví čekat celou věčnost na teplé pivo bez pěny a ještě s nepříjemnou obsluhou? Zažijte si pocit, jaké to je stát na druhé straně. Staňte se na jeden večer hospodským na zkoušku! Originální dárek nejen pro muže.

Počet osob: 1, doba trvání: 2 hodiny, cena: 2750 Kč

Strávíte čas za výčepním pultem ve klasické nádražní hospodě v Praze, která patří k těm posledním, opravdu původním v Praze, a která byla svědkem natáčení nespočetně filmů, videoklipů, reklam nebo dokonce amerického trháku Hostel. Pod vedením vrchního se naučíte, jak se pracuje s tankovým pivem v nejvyšší kvalitě (v případě zájmu exkurze k tanku do podzemí), naučíte se čepovat, obsluhovat ve stresu i bez něj. Skvělý zážitek pro zapřísáhlé pivaře i skvělá recese.

Dostanene originální zástěru s vtipným nápisem a také 10 piv, které můžete vypít sám nebo naservírovat Vám a svým kamarádům, jelikož Vás jistě někdo přijde ve snažení podpořit.

Tak nevím, zda bych chtěl roznášet pivo z tanku (jaké to asi může být?) v pražské nádražní hospodě...

Existují i jiné dárky ve formě pivních zážitků? Dostali jste či dostáváte pivo jako dárek?

autor: Chody | Blok 18:32 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Pavo

neděle, 21. prosinec 2008
20:30

2)Za tajemstvím pivovaru
"Balíček obsahuje prohlídku .........................,1x láhev piva v originální lahvi. Asi nějaký hlavolam. :-)


napsal(a): Pavo [Odpovědět]

kvetak

sobota, 20. prosinec 2008
15:09

Vlastní vaření piva nabízí kostelecký pivovar již od roku 2001 v objemu 150 litrů (bohužel v současné době je mikropivovar totálně přestavován a bude funkční snad do jara 2009). Jinak pivovar nabízí moderované degustace v návaznosti na různé pokrmy dle přání zákazníka. Součástí programu jsou exkurze po původních technologických celcích a soutěže v jednotlivých pivovarských prostorech vše dle požadavků zákazníka. Mezi oblíbené soutěže patří např. střelba na plechovky Gambrinusu a koupání na spilce. Domnívám se, že mnozí přispěvatelé tohoto webu již cosi okusili.


napsal(a): kvetak (kvetak(a)pivovarkostelec.cz) [Odpovědět]

emu

sobota, 20. prosinec 2008
00:39

emu

to Chody: já bych ještě upozornil na nádhernou anketu na zmíněném odkazu. Pro, kdož jsou líní tam chodit:¨

Chutná vám nové pivo Gambrinus 11° EXCELENT?
- Ano (33%)
- Zatím jsem nezkusil (67%)

:D


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]

laďa

pátek, 19. prosinec 2008
11:50

Lada

za ty prachy, tak leda n...., to je nabídka pro hodně blbý lovce "nevšedních" zážitků


napsal(a): laďa [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
16:12


posted by: Inzerce

Roman Holoubek

pátek, 19. prosinec 2008
11:28

Roman Holoubek

Hlavně ten poslední zážitek je bomba. 2 hodiny budete pracovat za výčepem za někoho jiného, necháte se buzerovat od hostů a zasolíte to 2750-ti českými korunami. Tak tomu říkám business.


Chody

pátek, 19. prosinec 2008
11:00

Chody

Na webu jsem našel ještě jeden povedený dárek. Myslím, že se v Benešově nad Ploučnicí mají na co těšit :)


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Libor

pátek, 19. prosinec 2008
09:10

Libor

ja som si nadelil Primátorovu paletu chutí + kopu ďalších dobrôt z malých pivovarov....


ICQ: 425728891

napsal(a): Libor [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI