Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Projekt CzechPubs.cz

[sobota, 8. listopad 2008]

Možná někteří z Vás znáte projekt PilsnerPubs.NET, kde můžete vyhledávat, hodnotit a navštěvovat plzeňské podniky. Tento projekt vznikl v roce 2005. Od té doby se databáze podniků, hospod a restaurací slušně rozrostla a to i o mimoplzeňské podniky.

Proto byl dnes k třetímu výročí trvání serveru spuštěn nový sesterský projekt CzechPubs.cz , kde jsou přehledně seřazené podle krajů, okresů a kategorií dohromady všechny restaurace, hospody, kluby a další podniky z této databáze.

Na novém serveru lze hodnotit a recenzovat podniky a mnoho dalšího. K tomu Vás přivítá nové uživatelské rozhraní, které je snad o něco vstřícnější a přehlednější. Nově lze přidávat podniky i bez přihlášení.

Do budoucna se počítá i se zajímavými programy pro podniky, možnosti zvýraznění a reklamy na našem serveru. Nově je také zaveden přístup k administračnímu rozhraní pro podniky a možnost editace svého profilu.

Jako uživatele serveru Pivní.info vás jistě zaujme možnost vyhledávání podniků podle tzv. regionálních piv - tedy piv z malých pivovarů. No a pokud víte o nějaké hospůdce, která by zde neměla chybět, můžete se případně zaregistrovat a přidat svoji oblíbenou hospodu.

Byl bych rád, kdybyste se na nový server podívali a tak nějak zhodnotili jeho funkčnost, praktičnost a vzhled.

www.czechpubs.cz

Projekt CzechPubs.cz

autor: admin | Blok 17:07 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

admin

středa, 12. listopad 2008
10:23

admin

to hroch: Děkuji za upozornění. Máte pravdu, pokud jste se jako přihlášený pokoušel přidat nové pivo, tak vás to vždy odhlásilo, byla tam chyba.

Server zatím nemá vychytané všechny mouchy, proto je lépe přihlašovat se trvale a předejdete tak případnému výpadku.

Jinak jsem koukal, že jste registrovaný pouze jednou, je třeba vždy vyplnit všechny povinné údaje, jinak Vás registrace dál nepustí, stejně jako na PI nebo i na jiných serverech.

Co se týče nabídky piv, tak jsou tam jen taková, která se točí v některém podniku zadaném v databázi CzechPubs.cz

S rozrůstajícím počtem podniků se bude přirozeně rozrůstat i počet piv. Nová piva se piva lze kdykoli přidat kliknutím na odkaz Přidat druhy piva?

Před vložením podniku je vždy lépe překontrolovat nejdříve druhy piv a lokalitu, pokud tam lokalita nebo pivo není, tak nejprve vložit pivo/lokalitu a pak znovu načíst stránku na vložení podniku, kde již budou zobrazeny tyto nové položky.


ICQ: 142254390

napsal(a): admin [Odpovědět]

hroch

středa, 12. listopad 2008
08:28

hroch

Na dvakrát jsem se registroval, na čtyřikrát snažil jako přihlášený zadat hospodu a výždy to spadlo. Navíc snaží se mít v nabídce piv spousta piv , ale spousta jim tam chybí. Zatím to nefunguje.


napsal(a): hroch [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI