Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Zapište si do bloku

[úterý, 24. červen 2008]

Už nějaký čas přemýšlím o tom, že by bylo dobré dát větší prostor Vám, vážení čtenáři Pivního.infa, abyste mohli rychle napsat Váš názor týkající se piva. Dosud jste mohli psát do sekce Co je nového? a Co je na čepu?, což se hodí ale spíše na hodně krátké zprávičky.

Proto jsme pro Vás připravili formát BLOGu. Osobně nemám toto pojmenování rád a vlastně ani nevím, o co přesně jde. Takže místo blogu jsme vytvořili tzv. Pivní blok. Jak bude fungovat?

Názory do Pivního bloku bude moci psát každý, kdo se zaregistruje (nebo samozřejmě, kdo je již zaregistrován) na Pivním.infu.

Po přihlášení již můžete v levém menu (pod Vašimi údaji) najet na Administrace/Vložit a kliknout na Pivní blok. Zobrazí se dialogové okno a už můžete psát.

Nadpis, text není třeba nijak blíže specifikovat, záleží jen na Vás. Kategorii máte přednastavenou a její název je stejný jako Váš nick. Pivní blok Vám umožňuje vložit jednu fotografii. Fotografie by měla být ve formátu .jpg a její velikost by neměla přesáhnout cca 1 MB. Fotografii samozřejmě nemusíte vkládat.

Pokud máte fotografií více a obsáhlejší text, nic se neděje, jen prosím volte formu článku s tím, že mi text i foto pošlete mailem. V žádném případě bych nechtěl, aby Pivní blok měl nahrazovat články, na které jste již zvyklí.

Nakonec (po vyplnění políček Nadpis a Text) stačí kliknout na tlačítko Post a Váš pivní blok se nahraje do databáze a hned se publikuje. Odpadá tedy schvalování, které možná znáte odjinud.

Samozřejmě, že si ale vyhrazuji právo Váš příspěvek do Pivních bloků smazat či upravit (bude označeno) pokud: 1) bude užito nevhodných, urážlivých či vulgárních výrazů nesouvisejících s tématem; 2) se bude jednat o propagaci něčeho, co s pivem nesouvisí.

Na všechny Pivní bloky se dostanete z levého menu, kde je již připraven odkaz. Každý uživatel, který si u nás bude zapisovat do bloku, bude mít pak svoji adresu pivni.info/blok/nick, kde budou zobrazeny jen jeho bloky. Každému blokujícímu bude moci být změněna fotografie uvádějící jeho bloky, stačí ji jen zaslat mailem o poměru stran cca 540x140 pixelů.

Další novou funkcí je možnost vkládání akcí do Kalendária. Postup je stejný jako u bloků, jen kliknete na odkaz Vložit - Pivní akci. Zde bych prosil o dodržení dosavadního formátu. Pokud nevíte přesný začátek akce, pište 00:00.

Doufám, že jsme Vám Pivními bloky přišli vhod a už se těšíme na Vaše názory...

Pokud byste měli jakékoliv dotazy, neváhejte napsat do diskuse pod historicky prvním Pivním blokem, či na mail nebo icq.

autor: Chody | Blok 13:42 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI