Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


Krtek otevřel dveře

[neděle, 25. srpen 2013]

a kdyby ty dveře nebyly jen pomyslné, tak je pivachtivý dav určitě vyrazil. Přesně takto vypadal v sobotu 24.8., po delší době opět konaný, Den otevřených dveří v minipivovaru Slepý krtek. Ačkoliv je pivovárek veřejnou dopravou nedostupný, davy přijížděly auty, na kolech, ba i četní pěšáci, nelitující několikakilometrového putování, byli přítomni. K zaparkování kola, natožpak auta, bylo v odpoledních hodinách zapotřebí i značné kreativity.

Na čepu byl světlý a polotmavý ležák, dále pak kávový a medovinový ležák. Pro děti a řidiče nealko a samozřejmě něco na zub k pivu. Fronta u prodejního stánku s žíznivými příchozími narůstala, a byť se početná obsluha otáčela velmi svižně, časem dosahovala fronta docela úctyhodné délky. Nevím, kolik sudů se vytočilo do večera, ale předpokládám, že Krtci byli opět „vypití“, jak se už na akcích několikrát stalo,byť už zvětšili varnu. Jejich pivo je žádané a běžně se nevyskytuje, tak bylo nutno příležitost „chopit za pačesy“. Mým favoritem (už dlouho) je polotmavý ležák, ani včera nezklamal.

K večeru pak byly připraveny „ochutnávky“ kulturní : od 16 hod. vystoupení divadelního souboru Dobrovít s představením Švestka a na večer byla nachystána country kapela Kačeři. Bohužel, nic z nabízeného jsem neshlédla. Čas kvapil, cesta k nějakému veřejnému dopravnímu prostředku daleká a počasí též nevěstilo nic dobrého. Zejména ta Švestka mne lákala, tak snad bude kus ještě někdy a někde na pořadu.

Slepému krtkovi přeji i nadále vše dobré a snad mohu prozradit, že jsem se „pozdravila“ i s budoucím sládkem, čerstvě narozeným „krtečkem“ Vítkem.

Krtek otevřel dveře

autor: Jana | Blok 12:51 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Slepý krtek

neděle, 25. srpen 2013
15:11

Děkujeme za návštěvu a článek. Jinak letos jsme se poctivě připravovali a překvapivě jsme úplně vypití nebyli - pro změnu ale došlo všechno jídlo :) Těšíme se zase někdy naviděnou. Krtci


napsal(a): Slepý krtek (monika(a)minipivovar-ujkovice.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI