Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


I.Degustační pivní festival aneb v nákupních centrech se bude líbit i tatínkům.

[pátek, 21. červen 2013]

Telefonát od kamaráda, mě včera přivedl do libereckého nákupního centra Plaza.

Nákupní centrum společně se společností iPub zorganizovalo degustační akci piv.

Bylo pět samoobslužných výčepních stojanů a na nich se má během čtvrtka a pátka točit čtrnáct druhů piv. Mezi výčepy byly nástěnky, kde byly vyvěšeny nějaké informace k nabízeným pivům, respektive pivovarům. Zajímavý byl koncept akce. Návštěvník si oproti stokoruně zapůjčil kartu před nabitou na dva litry piva a po přiložení karty ke čtečce výčepu mohl začít točit a na displeji viděl, kolik piva si z karty již vyčerpal. Průtokoměry měřily na centilitry a podle rysky na půllitru to sedělo. Karta se dala opakovaně nabíjet, a nebo při vracení nevyčerpané, pořadatel vracel adekvátní částku nevypitého piva zpět. Lze prý pro tento účel nabít i karty opus card a podobné.

Co se týká piva v době mé návštěvy byl k mání Konrad Chytron, Lobau jahodové, Samec ze Žateckého chrámu chmele, Koutská tmavá čtrnáctka a Kocour APA. Jahodové od Lobau bylo opravdu velmi zajímavé a po kriek snad jediné co mě kdy chutnalo naprosto po surovinách a ne ani lehce po chemii. Kocour a koutská čtrnáctka excelentní.

Jestli se lidem z iPub podaří tento koncept rozšířit i do dalších nákupních center, jistě bude hodně tatínků, kteří nechají své manželky s dětmi courat po nákupním centru a sami se zdrží jen v jedné jeho části, kde bude pivní degustační festival. A podobně jako já nakonec odešlou rodinu domu a sami klidně dorazí za nimi později autobusem.

autor: hroch | Blok 07:46 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

hroch

pátek, 21. červen 2013
11:29

hroch

Tak dnes jsem šel okolo a zkusil od Lobau višňové a taky lahůdka


napsal(a): hroch [Odpovědět]

jiri.kana

pátek, 21. červen 2013
12:17

jiri.kana

to hroch:Uf, tak na to jsem nikdy odvahu nesebral :-) Vzhledem k tomu, že jsem měl možnost ochutnat ten jejich "Porter" bez příchuti, tak se ostatním produktům téhle řady vyhýbám obloukem. V mém soukromém pivním zámku hrůzy je pseudoporter z Löbau jedním z nejdůležitějších strašidel.

K tomu konceptu - kdyby s popisovanou pivní atrakcí přijeli i k nám, rád bych si to vyzkoušel. Ale nevím, jak moc by mě lákalo častější popíjení piva v nákupním centru.
Pokud jsem to dobře pochopil, iPUB prodává pokladní systémy.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
04:03


posted by: Inzerce

hroch

pátek, 21. červen 2013
14:31

hroch

to jiri.kana: Od lobau měli to jahodový a višňový a opravdu to bylo chutný. Oni kromě pokladen dělají(zkoušejí) právě malé samoobslužné výčepy. Byly to nerez skříňky se zabudovaným chlazením, rpůtokoměrem, čtečkou karet a malým displejem kde se objevovalo to odtočení piva. Ze stolku šla nahoru jednokohoutová kobra a stoleček měl zabudovaný odkap i s proplachovačem sklenic. Sud o velikosti 30litrů rovnou do stoklu. V tom centru to byl jednorázová reklamně akce na dva dny. Pět pultíků dokolečka, propojených kabelem a z centra vedeno CO2, voda a elektrika a přepad byl veden do kbelíku. škoda že jsem nenafotil.


napsal(a): hroch [Odpovědět]

yerka

pátek, 21. červen 2013
17:00

yerka

to jiri.kana: A spolu s jejich pšenicí v tom zámku mohou strašit oba....


napsal(a): yerka [Odpovědět]

Malakin

sobota, 22. červen 2013
00:25

Malakin

to hroch: Pár fotek toho samovýčepu najdeš třeba tady:https://www.facebook.com/pages/IPub-z%C3%ADtra-se-bude-iPubovat-v%C5%A1ude/129000470485368?ref=hl


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI