Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

V Českém olympijském domě v Pekingu poteče plzeňské pivo

Co se píše o pivovarech a pivu


V Českém olympijském domě v Pekingu poteče plzeňské pivo

[úterý, 22. červenec 2008]

– Dobrou zprávu pro všechny, kdo míří na olympijské hry do Pekingu, má Český olympijský dům (ČOD), v jehož prostorách bude k dispozici pivo Pilsner Urquell čepované předními plzeňskými odborníky. O nedostatek piva nemusí mít návštěvníci Českého olympijského domu strach, do Číny putovalo 120 sudů. Plechovkové pivo Pilsner Urquell se podařilo prosadit i přímo do olympijské vesnice, kde budou ubytováni naši sportovci a jejich realizační týmy. Pro úspěšné sportovce navíc slibuje Jan Kovář, sportovní manažer Plzeňského Prazdroje, příjemné překvapení.

Už na minulých olympiádách jsme se setkali s obrovským zájmem o naše pivo, a tak jsme pro sportovce a návštěvníky ČOD i letos připravili možnost připít si na sportovní výkony pivem Pilsner Urquell. Pro úspěšné reprezentanty máme navíc jedno příjemné překvapení – a to soudky piva s přenosným výčepním zařízením. Celkem s sebou vezu 30 pětilitrových soudků a věřím, že je všechny rozdáme našim olympionikům na oslavu jejich medailí,“ říká Jan Kovář, sportovní manažer Plzeňského Prazdroje.

Celkově odjelo lodí z Hamburku kromě 120 sudů a 150 kartonů plechovek také spousta vybavení potřebného pro správné načepování plzeňského piva včetně výčepní technologie a dalších nezbytných náležitostí (skleničky, podtácky, ubrusy atd.). Ještě předtím, než odplulo do přístavu Xiang, musely se vyřídit nezbytné formality a povolení. Velkou zásluhu na jejich zajištění má i český velvyslanec v Číně pan Vratislav Grepl.

Sídlem Českého olympijského domu bude Gloria Plaza v Pekingu, třicetipatrový hotel, v němž česká výprava zabere dvě patra. Označení ČOD a jejich partnerů bude již před hotelem, uvnitř i na recepci. Ve třetím patře bude velký bar se dvěma výčepními místy, kde bude hostům a sportovcům k dispozici čepovaný ležák Pilsner Urquell, který je generálním partnerem Českého olympijského týmu.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

[SABMiller] 11:54 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

emu

úterý, 22. červenec 2008
15:01

emu

Zase na druhou stranu, zřejmě bude o hodně lepší ten Pilsner, než nějaká ta čínská piva... a bude asi i lepší, než piva, co si tam přivezou mnohé jiné země.
Nicméně já jet do číny, určitě bych chtěl ochutnat čínské značky, ačkoliv přepokládám, že to za moc stát nebude.


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]

Tomáš Kroupa

úterý, 22. červenec 2008
14:44

Tomáš Kroupa

No - ještě že je ušetřili od G-patoku. To by rovnou mohli naši sportovci zůstat doma. Ale zase jako sabotáž pro zhoršení výkonu konkurence - výborný antidoping! ::lol


Libor

úterý, 22. červenec 2008
13:15

Libor

možnost připít si na sportovní výkony pivem Pilsner Urquell - no to budú výkony jak byk :-)


ICQ: 425728891

napsal(a): Libor [Odpovědět]

Dwarf

úterý, 22. červenec 2008
12:04

Dwarf

no, ještě že tam nejedu :-)


ICQ: 131508397

napsal(a): Dwarf [Odpovědět]

Adsense

24. duben 2024
23:02


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI