Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Budvar loni prodal 1,457 milionu hl piva, nejvíce v historii

Co se píše o pivovarech a pivu


Budvar loni prodal 1,457 milionu hl piva, nejvíce v historii

[úterý, 13. leden 2015]

Budvar loni prodal 1,457 milionu hl piva, nejvíce v historii[goto:http://www.financninoviny.cz/zpravy/budvar-loni-prodal-1-457-milionu-hl-piva-nejvice-v-historii/1167847?]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Pepa

neděle, 25. leden 2015
18:02

pepa

Jen Lesy č.r. a Budvar dává zisk do st.rozpočtu.


napsal(a): Pepa [Odpovědět]

hroch

neděle, 25. leden 2015
20:56

hroch

Pepa: Snad bych ani nechtěl, aby byl Budvar, a´t už mě jejich pivo chutná nebo ne, takovou černou dírou a ritem pro spřátelené firmy, jako jsou Lesy ČR. Špatný příklad.


napsal(a): hroch [Odpovědět]

Adsense

19. duben 2024
04:04


posted by: Inzerce

Pepa

pondělí, 26. leden 2015
10:51

pepa

hroch: Nejde o dobrý nebo špatný příklad ale o fakt.


napsal(a): Pepa [Odpovědět]

hroch

sobota, 24. leden 2015
19:37

hroch

To by mě zajímalo, jestli tyto pochvalné reakce k článkům píše samo PR oddělení Budvaru, nebo je to pořád akce pohůnku budvaru-pardálu. A co za to ti pohůnci dostávají. Je to až trapné, že na každý článek, který je o budvaru, případně o úspěších českého piva bez rozdílu, vždy máme reakci od někoho který sem nikdy nic nenapsal. Kdyby v těch reakcích občas bylo i něco vtipného, takhle si jenom postesknu "zase". Když v Liberci na bowlingu oznámili, že vymění pivo Budvar za něco jiného, zaradoval jsem se že si ke hře konečně budu moc dát pivo. Ale Staropramen je opravdu asi to jediné z mega piv co mohlo ještě víc znechutit hru. Protože desítku nemají, tak je pro mě bowlingy v Lbc za trest, stejně jako za Budvaru.


napsal(a): hroch [Odpovědět]

Roman Holoubek

sobota, 24. leden 2015
21:21

Roman Holoubek

hroch: Máš naprostou pravdu Hrochu. Je to tak s těmi reakcemi. Je to trapné. Ale tato reakce mne konečně rozesmála. Přeložím slova "kolta" jinak. Za neustálý růst exportu nemůže kvalita piva, ale vysoká kvalita letáků. :D :D :D Asi mají nějakého mladého ušáka v marketingu, co "umí" dělat letáky a nepije pivo.


Kolt

sobota, 24. leden 2015
18:46

Celková produkce i tržby jsou důležité, ale stejně důležitá je stabilně vysoká kvalita letáků, té vlajkové lodi českého Budweiseru. Bez ní by mohl export, ten pilíř výroby, sotva neustále růst. Jsem zvědav, kdy Budvar zlomí milionovou hranici vývozu. Tipl bych do tří, čtyř let. Tedy za předpokladu, že rozšíří výrobu, protože v té současné už naráží na strop.


napsal(a): Kolt [Odpovědět]

pivo

neděle, 25. leden 2015
00:31

pivo

Kolt: Komentář nepsal našinec, tím myslím pravidelné návštěvníky, příp.přispěvatele PI. Je to totiž psáno jiným jazykem, a to se pozná!!! A co ty letáky? A to se řekne ...


napsal(a): pivo [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI