Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní sety – poznáte kvalitu od načančaného průměru?

Co Vy na to a jiné názory


verze pro tisk

Pivní sety – poznáte kvalitu od načančaného průměru?

Pivní sety – poznáte kvalitu od načančaného průměru?

Zařídit příjemné posezení na zahradě pro větší skupinu přátel nebývá vždy jednoduché. V podstatě jde o stejný problém jako na velkých městských či firemních venkovních akcích. Optimálním řešením jsou pivní sety. Naučíme vás rozpoznávat ty kvalitní, které zaručeně vydrží déle než jen jednu sezónu.

Sestava pivních setů se obvykle skládá z velkého stolu a dvou lavic, jež jeho délku o něco přesahují. To je důležité pro komfort všech zúčastněných. A jaká je optimální délka takového posezení? Alespoň 220 centimetrů, aby se na každou lavici pohodlně usadilo 4-5 osob. Nenechte se nalákat na zdánlivě výhodnou nabídku levných setů o délce 180-200 cm. I když propagační materiály garantují, že se na ně pohodlně vměstná až 10 osob, na reklamních fotografiích bývají maximálně čtyři – proč, to asi tušíte sami.

Pivní set
Pivní set

Kvalita z hobby marketů? Na to zapomeňte

Neříkáme, že se nenajdou výjimky, ale běžný pivní set na prodejní ploše vypadá takto: 180 cm délka, nízký profil použitého dřeva, nohy z plechu, povolené spoje... Pojďme si ukázat, co je na jednotlivých bodech špatně, a proč.

1) Délka – standardní délka tohoto zahradního nábytku je 220 cm, s ničím menším se proto nespokojte! Jedině, pokud potřebujete kratší set kvůli přepravě nebo místu.

2) Jestliže je použito příliš tenké dřevo (25 mm), lavice se prohýbá a časem i láme. Vezměte s sebou dva nebo tři přátele a zkoušejte. Lavice nesmí skřípat ani povolit. Stůl může být 25 mm nakolik je tam menší zatížení.

3) Nohy z lisovaného plechu odolají namáhání jen po krátkou dobu – pak začnou praskat a prohýbat se. Mnohem lepší jsou proto ocelové jekly. Profi převedení má jekl 30 x 30 x 3 mm.

Profi sestava
Profi sestava

Ale i kdyby váš vyhlédnutý zahradní nábytek splnil všechny body jakosti bez chybičky, vaše cesta tím určitě ještě nekončí. Ptát se totiž musíte i na náhradní díly na pivní sety. Chtějte garanci kvality a dostupnosti, jinak před vámi může brzy vyvstat takřka neřešitelný problém. Není nic horší než kvůli zlomené noze levného pivního setu kupovat sestavu novou.

Najděte rozdíl
Najděte rozdíl

Najděte rozdíl

Na co si ještě dát pozor?

Chtějte další příslušenství – pro pohodlné posezení i během méně příznivých klimatických podmínek jsou ubrusy a podušky často nezbytné. Pokud chcete předejít jejich drahému ušití přímo na míru, ptejte se po nich už při nákupu. Kvalitní jsou ty s alespoň 50% podílem bavlny a polyuretanovou pěnou jako výplní, jež zahřeje a přitom neklouže. Samozřejmostí by měly být připínací pásky či suché zipy, které udrží podušky na místě za všech okolností. Aby byl celkový dojem dokonalý, můžete s pivním setem sladit i další doplňky – třeba stojany na odpadkové koše. To už záleží na vás.

Žádejte masivní konstrukci
Žádejte masivní konstrukci

Zahradní harmonie si může vyžádat řešení přímo na míru

Pivní sety nakupujte s rozmyslem. Především si dobře změřte prostor, kam je chcete umístit. Může se stát, že váš altán, promo stan či pergola si vyžádá z důvodu většího pohodlí pivní sety o něco kratší nebo naopak delší, aby po stranách nevznikla neestetická hluchá místa. Pivní sety se dělají v délkách 180, 200, a 220 cm.

Ideální je nechat si vyrobit takové sety přímo na míru u odborníků, například na Pivniset.cz, kde mají s takovými specifickými požadavky zkušenosti. Upravovat je možné nejenom délku, ale také šířku setu. Volit je možné materiál i tvar kování. Objevte kouzlo široké nabídky zahradního nábytku moderního vzhledu a vyberte si to nejlepší řešení pro svou zahradu. A uspějí zde i podnikatelé, města a obce, pro které jsou připraveny speciální slevové akce!

PR článek



[Pivní.info] [Zobrazeno 4493x] [16. únor 2018]
[Glosy] [comments: 2] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Dan

sobota, 17. únor 2018
03:16

Dan

Zvláštní článek...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Lojza

pátek, 16. únor 2018
19:21

Reklama jako hlavní článek?


napsal(a): Lojza [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI